Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Cambridge

sveikos 4u.gif
Visas su SV. Velykom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as ka tik is muges 4u.gif kaip man jos patinka,sito tai labai truksta uk...kiek visokiu ranku darbo gaminiu...mmm svaigstu wub.gif

QUOTE(Promesse @ 2011 04 22, 13:13)
Sveikos mergaites, noreciau prisijungti prie jusu burelio 4u.gif
Ka tik atsikrausciau i Cambridge, taigi noretusi kartais su kuo kavytes isgerti  ar tiesiog mergaitiskai paplepeti, nes visos drauges tolokai....
Na zodziu, naujoke as cia ax.gif

Sveika prisijungus 4u.gif pas mus cia raaaaamuma, silta, merginos nesedi prie kompo rolleyes.gif Kaip tau Cambridge, patinak? kur gyveni, gal kartais kur kaiminystej rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 04 23, 12:17)
sveikos 4u.gif
Visas su SV. Velykom 4u.gif  4u.gif  4u.gif
as ka tik is muges 4u.gif kaip man jos patinka,sito tai labai truksta uk...kiek visokiu ranku darbo gaminiu...mmm svaigstu wub.gif
Sveika prisijungus 4u.gif pas mus cia raaaaamuma, silta, merginos nesedi prie kompo rolleyes.gif Kaip tau Cambridge, patinak? kur gyveni, gal kartais kur kaiminystej rolleyes.gif

Na, taip silta cia. Perziurejau tema, irgi pagalvojau gal visoms nesinori viduje sedeti kai sitoks orelis smile.gif
Cambridge man ziauriai patinka, nera per daug triuksmo, siuksliu ir t.t. Bet lietuvaiciu matyt nedaug...... Siaip gyvenu Cambridge pietuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Promesse @ 2011 04 23, 12:38)
Na, taip silta cia. Perziurejau tema, irgi pagalvojau gal visoms nesinori viduje sedeti kai sitoks orelis smile.gif
Cambridge man ziauriai patinka, nera per daug triuksmo, siuksliu ir t.t. Bet lietuvaiciu matyt nedaug...... Siaip gyvenu Cambridge pietuose mirksiukas.gif

na yra nemazai lietuviu cia, netgi daug sakyciau rolleyes.gif per facebook paieska gali susirasti kembridzo lietuvaiciu bendruomene, arba dar yra psl ax.gif
as ir turbut pietuose gyvenu, nors gerai nezinau biggrin.gif mes gyvenam tarp asdos ir sansbury ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Aciu Margo uz velykinius sveikinimus smile.gif As taip pat noreciau visas pasveikinti su sv Velykom, palinketi tvirtu marguciu ir gero oro biggrin.gif Na o as tik nuo juros gryzau, mes i Wells-next-to-the sea vaziuojam, smagiai pailsejom prisideginom nors maudytis dar per salta buvo smile.gif
Sveika prisijungusi Promesse, smagu kad musu ratelis dideja biggrin.gif Su seima atsikelet i Cambridge ar viena? dirbi ar studijuoji?
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus Mielosios, Jums taip pat graziu svenciu!
Atsakyti
na yra nemazai lietuviu cia, netgi daug sakyciau per facebook paieska gali susirasti kembridzo lietuvaiciu bendruomene, arba dar yra psl
as ir turbut pietuose gyvenu, nors gerai nezinau mes gyvenam tarp asdos ir sansbury

Su sv. Velykom mergytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gal ir pietuose biggrin.gif As pati dar cia nelabai gaudausi, bet manau netoli mes viena nuo kitos, nes man iki Sainstbury peskom apie 10 min kelio.

Sveika prisijungusi Promesse, smagu kad musu ratelis dideja Su seima atsikelet i Cambridge ar viena? dirbi ar studijuoji?

As atsikeliau pas drauga, sunu palikau baigti mokslo metu, bet planuoju vasara pasiimti. Dabar uzsiemiau darbo paieskom, bet ieskau tik 2-3 men, nes nusimato seimos pagausejimas mirksiukas.gif Taip , kad jei kas turit ka pasiulyti laikinai....as atvira ivairiems variantams smile.gif
Nezinau ka cia prikopinau, bet dar ismoksiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif kaip sventes praejo bigsmile.gif

QUOTE(Promesse @ 2011 04 24, 19:48)
na yra nemazai lietuviu cia, netgi daug sakyciau  per facebook paieska gali susirasti kembridzo lietuvaiciu bendruomene, arba dar yra psl 
as ir turbut pietuose gyvenu, nors gerai nezinau  mes gyvenam tarp asdos ir sansbury

Su sv. Velykom mergytes 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Gal ir pietuose biggrin.gif  As pati dar cia nelabai gaudausi, bet manau netoli mes viena nuo kitos, nes man iki Sainsbury peskom apie 10 min kelio.

Sveika prisijungusi Promesse, smagu kad musu ratelis dideja  Su seima atsikelet i Cambridge ar viena? dirbi ar studijuoji?

As atsikeliau pas drauga, sunu palikau baigti mokslo metu, bet planuoju vasara pasiimti. Dabar uzsiemiau darbo paieskom, bet ieskau tik 2-3 men, nes nusimato seimos pagausejimas mirksiukas.gif Taip , kad jei kas turit ka pasiulyti laikinai....as atvira ivairiems variantams smile.gif
Nezinau ka cia prikopinau, bet dar ismoksiu biggrin.gif

na tai kaimynkos busim turbut biggrin.gif man ir i sansbury ir i asda mazadaug po 10-15 min pesciomis, nors sansburis gal netgi arciau g.gif jau pamirsus, seniai buvau tongue.gif

Narutike, kaip jautiesi?kiek tau nedaug liko jau bigsmile.gif Adenbrookse gimdysi?
mmm faina leliukai wub.gif visai noreciau turet leliuka, kuris nors metus laiko neaugtu, o butu mazas mazas leliukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs.Margo: 25 balandžio 2011 - 10:27
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 04 25, 11:24)
Sveikos 4u.gif kaip sventes praejo bigsmile.gif
na tai kaimynkos busim turbut biggrin.gif man ir i sansbury ir i asda mazadaug po 10-15 min pesciomis, nors sansburis gal netgi arciau g.gif jau pamirsus, seniai buvau  tongue.gif

Narutike, kaip jautiesi?kiek tau nedaug liko jau bigsmile.gif Adenbrookse gimdysi?
mmm faina leliukai wub.gif visai noreciau turet leliuka, kuris nors metus laiko neaugtu, o butu mazas mazas leliukas wub.gif

Manau, kad taip mirksiukas.gif nes man i saintsbury irgi arciau.
Va, gerai, kad yra busimu mamyciu, pasidalins patirtimi apie ligonines ir t.t. Nes taip seniai leliuka turejau, kad net nepamenu viso to reikalo. Bet teks prisiminti.
Atsakyti
Nagi moterytes ka veeeeeeikiat g.gif
as va ruosiuosi gynimui bakalauro bis.gif bis.gif bis.gif jau ketvirtadieni, galetu but ir anksciau, maziau nervu kainuotu biggrin.gif komisija tai ka sakau doh.gif katedros direktore, svietimo skyriaus kazkokia svarbi persona, ir kiti nepatys puikiausi doh.gif oj oj...
taigi uz savaites baigsis mano kosmaras ir prasides linksmybes biggrin.gif 12 diena ginuosi darba, 14 diena MB jubiliejus thumbup.gif maista pati viena ruosiu doh.gif zodziu, jei neiskrisiu is klumpiu tai jau greit i uk atvaziuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki as gyvenu netoli cambridge ir norejau paklausti galbut zinote koky darzely ten? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 05 05, 10:11)
as va ruosiuosi gynimui bakalauro bis.gif  bis.gif  bis.gif jau ketvirtadieni, galetu but ir anksciau, maziau nervu kainuotu biggrin.gif komisija tai ka sakau doh.gif katedros direktore, svietimo skyriaus kazkokia svarbi persona, ir kiti nepatys puikiausi doh.gif oj oj...
taigi uz savaites baigsis mano kosmaras ir prasides linksmybes biggrin.gif  12 diena ginuosi darba, 14 diena MB jubiliejus thumbup.gif maista  pati viena ruosiu doh.gif zodziu, jei neiskrisiu is klumpiu tai jau greit i uk atvaziuosiu lotuliukas.gif

Sveikute 4u.gif Didziausios tau sekmes gynime! Nors esu tikrai ir be sekmes tau viskas pavyks kuo puikiausiai, svarbiausia jauduli nugaleti nes trukdo normaliai destyti mintis (cia man taip buvo blush2.gif )
Na o paskiau tai pabaliavok i valias, tikrai nusipelniai uz visus vargus biggrin.gif
Mes tai gyvenam keliones nuotaikomis, vykstam pailset i Corsica penktadieni savaiteliai, zodziu cia musu vasaros kelioniu atidarymas, yey!!
Tai laikiam gryztancios i UK smile.gif Cia oras paskutiniu metu tiesiog fantastika!
Papildyta:
QUOTE(karolyte.mamyte @ 2011 05 09, 15:53)
Sveiki as gyvenu netoli cambridge ir norejau paklausti galbut zinote koky darzely ten? ax.gif

Sveika, cia labai neblogas internetinis puslapis kur visa informacija apie childcare aplink Cambridge ir paciame Cambridge http://familiesandch...ildcaretype.htm
Ten bus parasyta kur yra vietu o kur nera, taip kad nelabai pasirinksi jeigu ieskai darzelio skubiai.
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 05 05, 12:11)
as va ruosiuosi gynimui bakalauro bis.gif  bis.gif  bis.gif jau ketvirtadieni, galetu but ir anksciau, maziau nervu kainuotu biggrin.gif komisija tai ka sakau doh.gif katedros direktore, svietimo skyriaus kazkokia svarbi persona, ir kiti nepatys puikiausi doh.gif oj oj...
taigi uz savaites baigsis mano kosmaras ir prasides linksmybes biggrin.gif  12 diena ginuosi darba, 14 diena MB jubiliejus thumbup.gif maista  pati viena ruosiu doh.gif zodziu, jei neiskrisiu is klumpiu tai jau greit i uk atvaziuosiu lotuliukas.gif

Dinge kazko visos moterytes smile.gif Na, tikrai neliudesi visai, tiek reikaliuku turedama. Atliksi dideli darba. Sekmes!!!!!!!!!

Mes tai gyvenam keliones nuotaikomis, vykstam pailset i Corsica penktadieni savaiteliai, zodziu cia musu vasaros kelioniu atidarymas, yey!!

Kad tave kur! Kaip smagu! As sia vasarele - jau viskas aisku, uzduotis-darbas smile.gif

Atsakyti