Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Cambridge

QUOTE(sniegyne @ 2011 05 23, 17:25)
Aciukas Indre_uk, buvai lt? as liepos men ruosiuosi lekti, manau ir bus karsta lb smile.gif
o kada susitikimas?? smile.gif  as Huntingdone gimdysiu ne Cambridge nors apie cambridge daug girdejus labai smile.gif

Buvau Corsica saloj, o i LT birzelio pradzioj skrendam dukrytes pirmojo gimtadienio svest.
Cia as apie ta susitikima parasiau nes manau pats laikas ji suorganizuoti biggrin.gif , tik reikia Margo palaukti, nes ji kiek suprantu jau pakeliui i anglija.

Na o kaip nestukes jauciates? ar nepykina, nesilpna? Man pamenu pirmi menesiai ziaurus buvo.. eidavau darbe and sofkutes prigult nes ziauriai miego norejosi smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Sniegyne, sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip faina wub.gif
Na o as uzsikasus reikalais...Diploma apsigyniau-10 gavau ax.gif isgyre mane komisija,pakele savimele biggrin.gif penktadieni diplomu iteikimai, o sestadieni anksti ryte isvykstam jau i uk thumbup.gif
MB gimtadienis praejo super, ziauriai linksma buvo,aisku prisigeriau blush2.gif as tokia negerove,tai likerio laiziau laiiziau,kol nebeatsiminiau kaip vyrui ilgiausiu metu dainavom doh.gif pirma karta pagirias pajutau blush2.gif
kas cia dar g.gif maciau Indres foto facebooke, matosi, kad suniai laikai praleidot thumbup.gif
pas mane irgi buvo midwife,jos dar ir apziuri gyvenama vieta,tipo ar vaikui yra tinkamos salygos...
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 05 23, 21:31)
Sveikos mergaites 4u.gif
Sniegyne, sveikinu 4u.gif  4u.gif  4u.gif kaip faina wub.gif
Na o as uzsikasus reikalais...Diploma apsigyniau-10 gavau ax.gif isgyre mane komisija,pakele savimele  biggrin.gif penktadieni diplomu iteikimai, o sestadieni anksti ryte isvykstam jau i uk thumbup.gif
MB gimtadienis praejo super, ziauriai linksma buvo,aisku prisigeriau blush2.gif as tokia negerove,tai likerio laiziau laiiziau,kol nebeatsiminiau kaip vyrui ilgiausiu metu dainavom doh.gif pirma karta pagirias pajutau blush2.gif
kas cia dar g.gif maciau Indres foto facebooke, matosi, kad suniai laikai praleidot thumbup.gif
pas mane irgi buvo midwife,jos dar ir apziuri gyvenama vieta,tipo ar vaikui yra tinkamos salygos...

AciuMargo :)ir tave su diplomu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
svarbu, kad linksma buvo biggrin.gif
tai jau reiks meeta daryti, kai grysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 05 23, 19:31)
Sveikos mergaites 4u.gif
Sniegyne, sveikinu 4u.gif  4u.gif  4u.gif kaip faina wub.gif
Na o as uzsikasus reikalais...Diploma apsigyniau-10 gavau ax.gif isgyre mane komisija,pakele savimele  biggrin.gif penktadieni diplomu iteikimai, o sestadieni anksti ryte isvykstam jau i uk thumbup.gif

Sveikinu sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Saunuole! Taip ir maniau kad gerai gausi biggrin.gif
Saunu kad smagiai pabaliavojot, paskui pasigirk ka skanaus gaminai mirksiukas.gif
Organizuosim susitikima tau gryzus butinai biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:
As jau po atostogu, pailsejus prisideginus biggrin.gif Bet ziuriu oras nei kiek ne prastesnis ir anglijoj, puiku!!
Tai mamytes klauskit jei iskils kokiu klausimeliu nestumo tema, nes neseniai viska pati perejau ir galliu pasidalinti patirtimi ypac apie pati gimdyma cia Cambridge. Na bet manau galesim daugiau paplepeti ir per susitikima wink.gif
[/quote]
Butinai klausiu, nes jei niekas nesikeis Cambridge ruosiuosi gimdyti. Siaip nusiunte mane i Rosie, dabar birzelio 29 eisiu i susitikima su( net nezinau kas ten pas juos skaitosi Obstetric team member) , Cia akusere lietuviskai butu? g.gif
O susitikimas labai fainai butu thumbup.gif

QUOTE(indre_uk @ 2011 05 23, 21:30)
Na o kaip nestukes jauciates? ar nepykina, nesilpna? Man pamenu pirmi menesiai ziaurus buvo.. eidavau darbe and sofkutes prigult nes ziauriai miego norejosi  smile.gif

As jauciuosi puikiai, uztai dar vis sunkiai suprantu, kad tikrai leliu vel turesiu biggrin.gif Su pirmu tai ziauriai migde, o dabar -nieko thumbup.gif

QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 05 23, 21:31)

Aha, pas mane irgi surase viska.
Atsakyti
tai jau butinai reikia meeto smile.gif

As vis dar negaliu patiketi kad tikra pirma leliu turesiu biggrin.gif bet jau pradedu pajausti kad pilve kazkas gyvena biggrin.gif nu man tie pirmi menesiai kaip ir nebuta tik kad migde baisiai ir su kvapais kartais tekdavo pakovoti biggrin.gif betsiaip kaip mano mamai sake buvo blogai tai man tada nieko nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegyne @ 2011 05 25, 00:44)
tai jau butinai reikia meeto smile.gif

As vis dar negaliu patiketi kad tikra pirma leliu turesiu biggrin.gif bet jau pradedu pajausti kad pilve kazkas gyvena biggrin.gif nu man tie pirmi menesiai kaip ir nebuta tik kad migde baisiai ir su kvapais kartais tekdavo pakovoti biggrin.gif betsiaip kaip mano mamai sake buvo blogai tai man tada nieko nebuvo smile.gif

Noriu ir as meeto mirksiukas.gif Jus jau cia gal viena kita esate maciusios, nes skaiciau, kad lyg buvo jau vienas meetas. As tai visai kaip apuokas miske biggrin.gif Visos drauges Londone ir dirba, tai vistiek reikia planuoti kai norim pasimatyti. Kaip sakant, jau kavos valandziukei nesusitiksi:)
Paslankiojau siandien aplink, darbo paklausinejau, eisiu ryt i interviu, nes jau atsibodo nieko neveikt, be to ir reikia jau.
Kazkaip tas patikejimas, kad leliu turesi, matyt, susijes su motinystes instinktu. Pas vienas jis stipresnis, pas kitas-nelabai. Kai pirma pagimdziau, tai tik po kazkurio laiko pradejau suprast, kad tai tikrai mano vaikas, kad myliu ir t.t. Drauges sako, kad gal todel, kad cezari turejau, bet as taip nemanau smile.gif
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif Na ir niuri siandien dienele.. kazkaip tinginukas uzpuole visai niekam rankos nekyla smile.gif Sedziu prie kompo ir ieskau ideju dukrytes pirmajam gimtadieniui, gal turit kokiu pataimu? Zaidimu ideju? Dekoju is anksto wink.gif
As pamenu labai jautri visa nestuma buvau, verkdavau is laimes kai maze pilve judedavo smile.gif Nepakartojamas jausmas! Tik nestumo pabaigoj paranoja pradejo kankint: kodel retai juda, gal dusta.. zodziu tik MB pagalba pragyvenau tas paskutines savaites nes kitaip buciau kaskart greitaja sau kvietusis biggrin.gif
Kaip jusu nuotaikytes? Promesse sekmes darbo interviu! Parasyk kaip sekesi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(indre_uk @ 2011 05 26, 13:05)
Sveikutes!  4u.gif  Na ir niuri siandien dienele.. kazkaip tinginukas uzpuole visai niekam rankos nekyla  smile.gif  Sedziu prie kompo ir ieskau ideju dukrytes pirmajam gimtadieniui, gal turit kokiu pataimu? Zaidimu ideju? Dekoju is anksto wink.gif
As pamenu labai jautri visa nestuma buvau, verkdavau is laimes kai maze pilve judedavo smile.gif Nepakartojamas jausmas! Tik nestumo pabaigoj paranoja pradejo kankint: kodel retai juda, gal dusta.. zodziu tik MB pagalba pragyvenau tas paskutines savaites nes kitaip buciau kaskart greitaja sau kvietusis  biggrin.gif
Kaip jusu nuotaikytes? Promesse sekmes darbo interviu! Parasyk kaip sekesi wink.gif

Labukas, mergaites!
Dienele nekokia tikrai, bet bent musu darzui gerai-laistyti nereikia thumbup.gif
Pirmajam gimtadieniui...? Na, mano dabar jau didziojo, kai buvo 1-asis gimtadienis, tai nupirkau tu spalvotu kepuryciu(kartonines gimtadieniui), paskui tu tokiu svilpyniu kur puti ir issivynioja, dar kelis tokius zaisliukus maziukus kur prisuki ir atseit jie ten eina arba sokineja. Tai situos reikejo kaip siurprizus issitraukt is maisiuko, Kaip tokiems spokams, tai visai idomu buvo. Ir nei vienas nuskriaustas neliko. Nes visi sveciai tokio panasaus amziaus buvo, plius-minus keli men smile.gif na, aisku tortas su tokiam amziui tinkamais papuosimais. Tarp kitko ta papuosima dar dabar turim mirksiukas.gif Toks vaikiukas buvo ant torto.
Na, manau sugalvosi kazka.
Na, as irgi jautresne siuo metu, bet tikrai ne tiek. Nors kai mazius juda tikrai smagus jausmas apima, atrodo kaip jis toks maziukas, sveria 350 g, o sitaip duotis gali biggrin.gif
Na, mano interviu(juokinga del tokio darbo net tai vadinti interviu biggrin.gif ) praejo sekmingai, Pirm pradedu dirbti. Toks ten ir darbas-2 val ryte nueiti kavines sale isplaut, bet svarbu pradeti. Dar vienoj kavinej cv palikau sake kita sav pasuks jei kas atsiras. Sakiau, kad noriu puse dienos tik, tai manau jei dar kazka surasciau 4 val-man butu per akis.
oi, kad pripyliau, kaip tikra rasytoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Promesse @ 2011 05 26, 19:39)
Labukas, mergaites!
Dienele nekokia tikrai, bet bent musu darzui gerai-laistyti nereikia thumbup.gif
Pirmajam gimtadieniui...? Na, mano dabar jau didziojo, kai buvo 1-asis gimtadienis, tai nupirkau tu spalvotu kepuryciu(kartonines gimtadieniui), paskui tu tokiu svilpyniu kur puti ir issivynioja, dar kelis tokius zaisliukus maziukus kur prisuki ir atseit jie ten eina arba sokineja. Tai situos reikejo kaip siurprizus issitraukt is maisiuko, Kaip tokiems spokams, tai visai idomu buvo. Ir nei vienas nuskriaustas neliko. Nes visi sveciai tokio panasaus amziaus buvo, plius-minus keli men smile.gif na, aisku tortas su tokiam amziui tinkamais papuosimais. Tarp kitko ta papuosima dar dabar turim mirksiukas.gif Toks vaikiukas buvo ant torto.
Na, manau sugalvosi kazka.
Na, as irgi jautresne siuo metu, bet tikrai ne tiek. Nors kai mazius juda tikrai smagus jausmas apima, atrodo kaip jis toks maziukas, sveria 350 g, o sitaip duotis gali biggrin.gif 
Na, mano interviu(juokinga del tokio darbo net tai vadinti interviu biggrin.gif ) praejo sekmingai, Pirm pradedu dirbti. Toks ten ir darbas-2 val ryte nueiti kavines sale isplaut, bet svarbu pradeti. Dar vienoj kavinej cv palikau sake kita sav pasuks jei kas atsiras. Sakiau, kad noriu puse dienos tik, tai manau jei dar kazka surasciau 4 val-man butu per akis.
oi, kad pripyliau, kaip tikra rasytoja lotuliukas.gif

Aciu uz patarimus, as ir galvojau duoti siurprizus issitraukti. Ir dar visokiu uzduociu prigalvojau, nes ten idesni vaikiukai pagrinde bus.
Del darbo tai tikrai svarbu pradeti, o paskui tikiu kazkas geriau pasitaikys smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif
as jau NAMIE biggrin.gif gal kita savaite darom meeta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 05 31, 13:51)
sveikos mergaites 4u.gif
as jau NAMIE biggrin.gif  gal kita savaite darom meeta? ax.gif

as pirmadienii laisva smile.gif tik pas midwife turiu 4.15 pasirodyt smile.gif
Atsakyti