QUOTE(Promesse @ 2011 06 23, 23:55)
Darom meeta kita sav?
Aha, kurgi Sniegyne? Gerai butu visoms susibegti
Gerai, kad susitvarkei su ta mokykla, kaip sakai-vistiek kazka suras. Man tai jau irgi uzpakalis svyla, noriu kuo greiciau ta forma uzpildyti. O vaikis kaime sedi, tai reik vaziuot i artimiausia miesta nuskanuot ta pasa, jauciu skambinsiu diedukams sakysiu, kad veztu ji, nes norisi viska greiciau padaryt, gal nervu maziau kainuos....gal

Aha, kurgi Sniegyne? Gerai butu visoms susibegti

Gerai, kad susitvarkei su ta mokykla, kaip sakai-vistiek kazka suras. Man tai jau irgi uzpakalis svyla, noriu kuo greiciau ta forma uzpildyti. O vaikis kaime sedi, tai reik vaziuot i artimiausia miesta nuskanuot ta pasa, jauciu skambinsiu diedukams sakysiu, kad veztu ji, nes norisi viska greiciau padaryt, gal nervu maziau kainuos....gal

kita savaite iki ketvirtadienio man tinka

jo jo,butu geriau,kad greiciau susitvarkytum,nes maza kas,paskui pries pat mokslo metus gali buti daugiau problemu,o dar,nezinau kaip su vyresniais,bet maziukus nuo sausio menesio priima i klases,na pvz as dabar negauciau nuo rugsejo,tai mus nuo sausio priimtu...tai man kazkaip nekaip atrodo,vaikai jau susibendrave,ir mokslo siokio tokio jau praeje, o cia kaip oziuka viena imeta i klase ir sekmes