Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Cambridge

sveikos 4u.gif
QUOTE(Promesse @ 2011 06 23, 23:55)
Darom meeta kita sav? mirksiukas.gif

Aha, kurgi Sniegyne? Gerai butu visoms susibegti smile.gif
Gerai, kad susitvarkei su ta mokykla, kaip sakai-vistiek kazka suras. Man tai jau irgi uzpakalis svyla, noriu kuo greiciau ta forma uzpildyti. O vaikis kaime sedi, tai reik vaziuot i artimiausia miesta nuskanuot ta pasa, jauciu skambinsiu diedukams sakysiu, kad veztu ji, nes norisi viska greiciau padaryt, gal nervu maziau kainuos....gal biggrin.gif

kita savaite iki ketvirtadienio man tinka drinks_cheers.gif
jo jo,butu geriau,kad greiciau susitvarkytum,nes maza kas,paskui pries pat mokslo metus gali buti daugiau problemu,o dar,nezinau kaip su vyresniais,bet maziukus nuo sausio menesio priima i klases,na pvz as dabar negauciau nuo rugsejo,tai mus nuo sausio priimtu...tai man kazkaip nekaip atrodo,vaikai jau susibendrave,ir mokslo siokio tokio jau praeje, o cia kaip oziuka viena imeta i klase ir sekmes g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 06 24, 09:58)
sveikos 4u.gif

jo jo,butu geriau,kad greiciau susitvarkytum,nes maza kas,paskui pries pat mokslo metus gali buti daugiau problemu,o dar,nezinau kaip su vyresniais,bet maziukus nuo sausio menesio priima i klases,na pvz as dabar negauciau nuo rugsejo,tai mus nuo sausio priimtu...tai man kazkaip nekaip atrodo,vaikai jau susibendrave,ir mokslo siokio tokio jau praeje, o cia kaip oziuka viena imeta i klase ir sekmes g.gif  doh.gif

Sveikutes! 4u.gif Man bet kuri diena tinka kita savaite isskyrus pirmadieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 06 24, 11:58)
sveikos 4u.gif

jo jo,butu geriau,kad greiciau susitvarkytum,nes maza kas,paskui pries pat mokslo metus gali buti daugiau problemu,o dar,nezinau kaip su vyresniais,bet maziukus nuo sausio menesio priima i klases,na pvz as dabar negauciau nuo rugsejo,tai mus nuo sausio priimtu...tai man kazkaip nekaip atrodo,vaikai jau susibendrave,ir mokslo siokio tokio jau praeje, o cia kaip oziuka viena imeta i klase ir sekmes g.gif  doh.gif

Tai va, kad apie pradinukus ir apie penktokus, kai is pradines i vidurine pradeda eiti tai radau tvarka, bet apie tokius kaip mano-nieko.
Bet tai kaip idomiai, nuo rugsejo gali nebuti vietu, o nuo sausio jau atsirastu.....tikrai keistai cia g.gif Ir kaip jie ta moksla nuo metu vidurio issivaizduoja? Kita sav ir as varysiu jauciu ryskint tuos reikaliukus biggrin.gif ...

QUOTE(indre_uk @ 2011 06 24, 15:04)
Sveikutes!  4u.gif Man bet kuri diena tinka kita savaite isskyrus pirmadieni  smile.gif

Na, man netinka treciadienis, tai visoms, manau, butu gerai antradienis. Kaip? mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
man antradienis tinka drinks_cheers.gif kur?centre?graftone? man tinka visur,aisku geriau kur prie parkelio biggrin.gif kad ir pvz tarp centro ir graftono ax.gif arba jezus green parke... na bet kur biggrin.gif

mes siandien carbootsale buvom prekiauti biggrin.gif nu visai smagi atrakcija biggrin.gif ziogo drabuzus mazus issipardaviau thumbup.gif
ka jus gero veikiat? eisit rytoj i jonines?mes eisim pasizmoneti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 06 25, 17:47)
sveikos 4u.gif
man antradienis tinka drinks_cheers.gif kur?centre?graftone? man tinka visur,aisku geriau kur prie parkelio  biggrin.gif kad ir pvz tarp centro ir graftono ax.gif arba jezus green parke... na bet kur biggrin.gif

mes siandien carbootsale buvom prekiauti biggrin.gif nu visai smagi atrakcija  biggrin.gif ziogo drabuzus mazus issipardaviau thumbup.gif
ka jus gero veikiat? eisit rytoj i jonines?mes eisim pasizmoneti rolleyes.gif

Indre turbut su savo lialia bus, tai jus ir sakykit kur, kad vaikams butu uzsiemimo. Man kolkas tas pats kur mirksiukas.gif Jesus Green tai tas kur prie Chesterton road?
Na, jus nuspreskit, as prisiderinsiu.
Kur buvai carboot sale? As vis galvoju nuvaziuot lialiui paziuret kai kuriu daiktu, nes kai ka galvoju pirkti padeveta. Bet ar matei ten kazko tokio kaip supynes, vibro kedute ar pan.?
i jonines neisiu, nes mano diedui nebutu ten ka veikt turbut, o vienai....be rysio kazkaip g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
QUOTE(Promesse @ 2011 06 25, 18:36)
Indre turbut su savo lialia bus, tai jus ir sakykit kur, kad vaikams butu uzsiemimo. Man kolkas tas pats kur mirksiukas.gif  Jesus Green tai tas kur prie Chesterton road?
Na, jus nuspreskit, as prisiderinsiu.
Kur buvai carboot sale? As vis galvoju nuvaziuot lialiui paziuret kai kuriu daiktu, nes kai ka galvoju pirkti padeveta. Bet ar matei ten kazko tokio kaip supynes, vibro kedute ar pan.?
i jonines neisiu, nes mano diedui nebutu ten ka veikt turbut, o vienai....be rysio kazkaip g.gif

oras tai paaaaasaka thumbup.gif mes ruosiames i jonines thumbup.gif
antradieniui lietu pranesa, tai galim pas mane rinktis kavos/arbatos mirksiukas.gif
Buvom Oakingtone, mazas labai turgus buvo,nes is ryto lijo,o paskui tokie baisus lietingi debesys ejo,tai gazdino zmones ir mazai pirkeju buvo doh.gif siaip tai naujagimiams labai visko buna carbootuose, ir sakyciau labiausiai perkamos prekes. As irgi viska pirkciau naujagimiui ten, visgi tokie mazuciai nesunesioja drabuziuku,o labai daug yra nauju po svara ir du,kuriuos nespeje aprengti jau isauga... ir visos kudykiu technikos daug ir labai geros kokybes. Maciau dvynuku maclareno(lyg tokia firma) vezima-sketi,vos pora kartu devetas,20 svaru prase rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites mirksiukas.gif

rinktis tinka bet kur, atsinesim kokiu pyragu. Jei oras geras, galim parke.
Nudziuginai Margo mane thumbup.gif Reiks kai grisiu is lt pradet dairytis daiktu leliukisku. Nes vis dar matyt gyvenu ta busena "surprise" biggrin.gif Kai pamasciau, kad nedaug cia ir liko, o padeveta gera daikta norint nupirkt tai vistiek reikia paieskoti.
Kazkada mes tam Oakingtone buvom ir matem ta carboots sale, bet jau uzdaryta buvo. Nes nenoriu metyt pinigu tokiems daiktams, kurie tik pvz. pusmeciui, o vistiek tokie maziukai nei sudevi tuos daiktus nei ka. Nebent tevai sumasto ka sulauzyt biggrin.gif
Indre kaip del antr? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif Man antradienis tinka, bet kada. Net jei ir debesuota manau galima pabuti parke o jei lietus uzkluptu tada persikelsim i kavinuke kokia. Man tai patinka tas parkelis tarp centro ir Grafton'o tai jeigu visoms tinka galim ten susibegti? Gal kokia 12val, ar per anksti?
Vakar buvom nuvaziave i Joniniu svente, bet neilgai tepabuvom.. maze mano nuo karscio buvo kazkokia irzli tai teko namo vaziuoti. Ji per tokius karscius tik kiemo baseine arba prie juros teisbuna smile.gif
Mes tai Fordham carboot'e buvom vakar, pirma kart maciau toki dideli turgu! Labai norejau gitaros tai pavyko rasti visai gera uz £10. Siaip visad buna labai daug ir mazai naudotu zaisliuku vaikams, tikras geris tie turgus biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
QUOTE(indre_uk @ 2011 06 27, 12:01)
Sveikutes!  4u.gif Man antradienis tinka, bet kada. Net jei ir debesuota manau galima pabuti parke o jei lietus uzkluptu tada persikelsim i kavinuke kokia. Man tai patinka tas parkelis tarp centro ir Grafton'o tai jeigu visoms tinka galim ten susibegti? Gal kokia 12val, ar per anksti?
Vakar buvom nuvaziave i Joniniu svente, bet neilgai tepabuvom.. maze mano nuo karscio buvo kazkokia irzli tai teko namo vaziuoti. Ji per tokius karscius tik kiemo baseine arba prie juros teisbuna  smile.gif
Mes tai Fordham carboot'e buvom vakar, pirma kart maciau toki dideli turgu! Labai norejau gitaros tai pavyko rasti visai gera uz £10. Siaip visad buna labai daug ir mazai naudotu zaisliuku vaikams, tikras geris tie turgus  biggrin.gif

tai taip ir tariam,tam parkely tarp centro ir graftono drinks_cheers.gif tik man atrodo promise iki pietu dirba. tai galim orientuotis kada po pietu ax.gif
mes irgi buvom joninese, bet jusu nematem..gaila, kad svente nepavyko verysad.gif
einu degintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indre_uk @ 2011 06 27, 12:01)
Sveikutes!  4u.gif Man antradienis tinka, bet kada. Net jei ir debesuota manau galima pabuti parke o jei lietus uzkluptu tada persikelsim i kavinuke kokia. Man tai patinka tas parkelis tarp centro ir Grafton'o tai jeigu visoms tinka galim ten susibegti? Gal kokia 12val, ar per anksti?
Vakar buvom nuvaziave i Joniniu svente, bet neilgai tepabuvom.. maze mano nuo karscio buvo kazkokia irzli tai teko namo vaziuoti. Ji per tokius karscius tik kiemo baseine arba prie juros teisbuna  smile.gif
Mes tai Fordham carboot'e buvom vakar, pirma kart maciau toki dideli turgu! Labai norejau gitaros tai pavyko rasti visai gera uz £10. Siaip visad buna labai daug ir mazai naudotu zaisliuku vaikams, tikras geris tie turgus  biggrin.gif

Tai ten is sekm vyksta? nes Oakingtone, man rodos, buvo parasyta, kad tik sest. Na, tai mausiu padus papuscius i tuos carbootsale'us biggrin.gif

QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 06 27, 14:28)
sveikos 4u.gif

tai taip ir tariam,tam parkely tarp centro ir graftono drinks_cheers.gif tik man atrodo promise iki pietu dirba. tai galim orientuotis kada po pietu ax.gif
mes irgi buvom joninese, bet jusu nematem..gaila, kad svente nepavyko verysad.gif
einu degintis thumbup.gif

Man tinka. Tik dar pasitikslinu: parkelis tas kur jei eitum nuo centro i primark?
Ir man 12 truputi anksti. Na, jei greit sukciausi gal speciau 12:30. 13 val butu pats tas, bet jus galit anksciau susitikti, as prisijungciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Promesse @ 2011 06 27, 13:36)
Tai ten is sekm vyksta? nes Oakingtone, man rodos, buvo parasyta, kad tik sest. Na, tai mausiu padus papuscius i tuos carbootsale'us biggrin.gif
Man tinka. Tik dar pasitikslinu: parkelis tas kur jei eitum nuo centro i primark?
Ir man 12 truputi anksti. Na, jei greit sukciausi gal speciau 12:30. 13 val butu pats tas, bet jus galit anksciau susitikti, as prisijungciau mirksiukas.gif

Taip cia tas parkelis smile.gif Galim susitikti 13val, man tinka. Nusiusiu savo tel nr asmenine zinute kad jei ka susisiektume. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indre_uk @ 2011 06 27, 20:44)
Taip cia tas parkelis smile.gif Galim susitikti 13val, man tinka. Nusiusiu savo tel nr asmenine zinute kad jei ka susisiektume.  mirksiukas.gif

Ok. Aciu. As irgi nusiunciau tau savo tel nr. Margo mano turi jau, taip, kad nepasimesim mirksiukas.gif
Bet paziurejau prognoze..... g.gif - lietus. Tai jei pakeisit planus-parasykit sms, nes as 9 - 11 val dirbsiu, tai skambucio negirdesiu jei ka. O sms vistiek rasiu ir perskambinsiu. Tai ryt 13 val vadinasi.
Iki pasimatymo mergaites thumbup.gif
Atsakyti