Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Cambridge

sveikos 4u.gif kurgi visos g.gif
siandien bandysiu skambinti i mokykla vaika uzrasyti unsure.gif pasiziurejau aplink mus,tai nepasakyciau,kad geru mokyklu butu,na geru yra,bet noreciau labai geros blush2.gif
Atsakyti
ech mergaites,problemytes su mokykla verysad.gif pavelavau i klasiu sudarymus doh.gif nera laisvu vietu verysad.gif nezinau ka daryt...bandysiu eiti i advice bureau,gal jie ka pades verysad.gif
Atsakyti
Nagi, mergytes, mamytes ir visos kitos -ytes prasome pasirodyti mirksiukas.gif

Jo....idomu kaip ir mums cia bus su ta mokykla g.gif Viena kur arciau, tai paziurejau, kad katalikiska tai pirmuma nustato pagal jei turi kunigo rekomendacija dar ten kazka......na musu vienintelis koziris butu, kad gyvenam prie pat. Bet dabar galvoju ar noriu, kad ten mano vaikis eitu g.gif
Margo, gal jau buvai citizen advice bureau?
Atsakyti
sveikos 4u.gif tustuma konkreti doh.gif
QUOTE(Promesse @ 2011 06 16, 14:38)
Nagi, mergytes, mamytes ir visos kitos -ytes prasome pasirodyti mirksiukas.gif

Jo....idomu kaip ir mums cia bus su ta mokykla g.gif  Viena kur arciau, tai paziurejau, kad katalikiska tai pirmuma nustato pagal jei turi kunigo rekomendacija dar ten kazka......na musu vienintelis koziris butu, kad gyvenam prie pat. Bet dabar galvoju ar noriu, kad ten mano vaikis eitu g.gif 
Margo, gal jau buvai citizen advice bureau?

citizen nebuvau,buvau county council- nieko gero man ten nepasake,net nesiteike niekas akis i aki pasikalbeti.Administratore paskambino,man dave pakalbeti,issiaiskinau,kad vaikas turi eiti i primary,nes jau visi su savo nuomonem sudurino,kad dar jam nepriklauso doh.gif nuramino,kad mokykla jie suras, taip pat sake nesvarbu kur ieskot mokyklos,pasikeite tvarka,ir gali nors i miesto kita gala kreiptis ir jei bus laisva vieta tu ja gausi. zodziu nebutinai kad butu prie namu,tiesiog turesi uztikrinti kad vaikas bus laiku atveztas ir paimtas.rytoj vel varau uzpildzius forma doh.gif
jei eisi del savojo kalbeti,tai uz mokyklas atsakingi ne centre kus yra, o Castle street ant kalniuko yra irgi council.na jei reikes,paiskinsiu kur detaliau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs.Margo: 16 birželio 2011 - 23:16
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 06 17, 00:14)
sveikos 4u.gif tustuma konkreti doh.gif

citizen nebuvau,buvau county council- nieko gero man ten nepasake,net nesiteike niekas akis i aki pasikalbeti.Administratore paskambino,man dave pakalbeti,issiaiskinau,kad vaikas turi eiti i primary,nes jau visi su savo nuomonem sudurino,kad dar jam nepriklauso doh.gif nuramino,kad mokykla jie suras, taip pat sake nesvarbu kur ieskot mokyklos,pasikeite tvarka,ir gali nors i miesto kita gala kreiptis ir jei bus laisva vieta tu ja gausi. zodziu nebutinai kad butu prie namu,tiesiog turesi uztikrinti kad vaikas bus laiku atveztas ir paimtas.rytoj vel varau uzpildzius forma doh.gif
jei eisi del savojo kalbeti,tai uz mokyklas atsakingi ne centre kus yra, o Castle street ant kalniuko yra irgi council.na jei reikes,paiskinsiu kur detaliau 4u.gif

Na,tada manau, tiesiai ten man reikia ir ciuozt g.gif Nera turbut net ko gaisti laiko einant i mokykla..... Bet tai jauciu reikia pirma vaiki atsivezti, nes greiciausiai dokumentus reiks rodyt nuejus g.gif
Jau paziurejau zemelapyje kur ta gatve mirksiukas.gif
Kurgi mergaites-lietuvaites? biggrin.gif negi nenorite kokio meetuko? a? smagu gi butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Promesse @ 2011 06 17, 16:08)
Na,tada manau, tiesiai ten man reikia ir ciuozt g.gif  Nera turbut net ko gaisti laiko einant i mokykla..... Bet tai jauciu reikia pirma vaiki atsivezti, nes greiciausiai dokumentus reiks rodyt nuejus g.gif
Jau paziurejau zemelapyje kur ta gatve mirksiukas.gif
Kurgi mergaites-lietuvaites? biggrin.gif  negi nenorite kokio meetuko? a? smagu gi butu thumbup.gif

tai jo,nera reikalo ten vaikscioti,na pasiskambinti gali, bet manau atsakymas vienas-FULL, visgi klasiu sudarymas baigesi, o tu cia nori papust pries taisykles lotuliukas.gif
uzpildzius forma reikia prideti vaiko paso bei gyvenamos vietos patvirtinimo kopijas(neaisku kam,juk gali aplainti i bet kuria miesto mokykla, tai kam tas patvirtinimas g.gif ) issitrauk forma is neto,ir uzpildzius nunesk,nereiks lakstyt po kelis kartus.
kada tavo bachuriukas atvaziuoja?
as tai noreciau meeto,ytariu vel dviese meetinsimes rolleyes.gif tik oro reik sulaukt normalesnio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs.Margo: 17 birželio 2011 - 20:18
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 06 17, 21:16)
tai jo,nera reikalo ten vaikscioti,na pasiskambinti gali, bet manau atsakymas vienas-FULL, visgi klasiu sudarymas baigesi, o tu cia nori papust pries taisykles lotuliukas.gif
uzpildzius forma reikia prideti vaiko paso bei gyvenamos vietos patvirtinimo kopijas(neaisku kam,juk gali aplainti i bet kuria miesto mokykla, tai kam tas patvirtinimas g.gif ) issitrauk forma is neto,ir uzpildzius nunesk,nereiks lakstyt po kelis kartus.
kada tavo bachuriukas atvaziuoja?
as tai noreciau meeto,ytariu vel dviese meetinsimes rolleyes.gif  tik oro reik sulaukt normalesnio

Na, vadinasi, reiks pirma bachuriuka atsivezt, nes paso kopijos neturiu, pries man isvaziuojant baigesi galiojimas, tai nauja uzsakiau. Nebent paprasyt pastu, kad atsiustu g.gif greiciau butu. nes skrisiu tik uz men...... Arba nuskanuota, kad atsiustu. Jauciu reik taip padaryt, nes liepos pabaigoj atsivesiu as ji, tai paskui streso turesiu g.gif
As irgi noriu meeto, bet.......gal cia tik mes norim lotuliukas.gif Na, nieko mes busim tos "budincios", jei kas sugalvotu irgi noret biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif Na pagaliau ir as parskridau po savo ilgu atostogu lietuvoj biggrin.gif Prisivazinejom po visus lietuvos galus kol gimines, draugus aplankem dabar gera namo sugryzus, tokia ramybe niekur skubet nebereikia.. smile.gif
Ziuriu cia diskusijos del mokykleles vyksta, net man baisu pasidare. O kaip anksti leidzia registruoti i mokykla Margo gal klausei?
Atsakyti
QUOTE(indre_uk @ 2011 06 22, 12:04)
Sveikutes!  4u.gif  Na pagaliau ir as parskridau po savo ilgu atostogu lietuvoj  biggrin.gif  Prisivazinejom po visus lietuvos galus kol gimines, draugus aplankem dabar gera namo sugryzus, tokia ramybe niekur skubet nebereikia..  smile.gif
Ziuriu cia diskusijos del mokykleles vyksta, net man baisu pasidare. O kaip anksti leidzia registruoti i mokykla Margo gal klausei?

Sveika sugrizus 4u.gif
Na, niekur skubeti nereikia, tai meetui gali ruostis po truputi biggrin.gif
Man su tom mokyklom irgi baisu pasirode, prisiskaiciau kad tas priemimas pasibaiges jau....bet negi jie paliks vaikas gatvej? Tau kiek suprantu pradine aktuali, tai dar turi pakankamai laiko. Margo manau, jau susirinko informacijos siuo klausimu. As liepiau savo vaikiui nuskanuot pasa ir atsiust, tada tada bandysiu pildyt forma. Siaip counsil'o psl yra formos ir daug informacijos.
Atsakyti
QUOTE(Promesse @ 2011 06 22, 21:44)
Sveika sugrizus 4u.gif
Na, niekur skubeti nereikia, tai meetui gali ruostis po truputi biggrin.gif 
Man su tom  mokyklom irgi baisu pasirode, prisiskaiciau kad tas priemimas pasibaiges jau....bet negi jie paliks vaikas gatvej? Tau kiek suprantu pradine aktuali, tai dar turi pakankamai laiko. Margo manau, jau susirinko informacijos siuo klausimu. As liepiau savo vaikiui nuskanuot pasa ir atsiust, tada tada bandysiu pildyt forma. Siaip counsil'o psl yra formos ir daug informacijos.

Oj tai butinai meeta darom! biggrin.gif O kaip tu jautiesi? ar labai spurda zirniukas pilvelyje? Kada tau dabar scan'as?
Atsakyti
sveikos 4u.gif tema atgijo clap.gif clap.gif clap.gif biggrin.gif
Indre ssveika parvykus 4u.gif Davai organizuojames meeta ax.gif Kur sniegyne prapuole g.gif
Apie mokyklas- nepaliks vaiko gatvej,suras bet kokia ir bile kur...na kol atsiras vieta i norima.
Del priemimo,tai gerai neatsimenu,berods nuo sausio kazkuriops dienos prasideda nauju klasiu formavimas,taigi tau uzsirasyt reiktu tais paciais metais.Man problemos iskilo del to,kad atsibudau kai jau abu turai praeiti,o jiems pikta,kad atsiranda tokiu varnu kurios nori papulti ne pagal taisykles biggrin.gif taigi daugiau nervu kainavo ir tiek,dabar laukiu 2 savaites,kol gausiu pasiulyma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indre_uk @ 2011 06 23, 10:29)
Oj tai butinai meeta darom!  biggrin.gif  O kaip tu jautiesi? ar labai spurda zirniukas pilvelyje? Kada tau dabar scan'as?

Darom, darom clap.gif
As jauciuosi tiesiog puikiai thumbup.gif Aciu smile.gif Duodasi tas zirnis kaip pasiutes, jauciasi, kad auga, nes ir judesiai vis stipresni. Del scano nezinau ar dar bus, nes kai dare, tai sake jei viskas gerai ir midwife daugiau nesius darytis, tai daugiau ir nebus.
Darom meeta kita sav? mirksiukas.gif

QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 06 23, 20:18)
sveikos 4u.gif tema atgijo  clap.gif  clap.gif  clap.gif  biggrin.gif
Indre sveika parvykus 4u.gif Davai organizuojames meeta ax.gif Kur sniegyne prapuole g.gif
Apie mokyklas- nepaliks vaiko gatvej,suras bet kokia ir bile kur...na kol atsiras vieta i norima.
Del priemimo,tai gerai neatsimenu,berods nuo sausio kazkuriops dienos prasideda nauju klasiu formavimas,taigi tau uzsirasyt reiktu tais paciais metais.Man problemos iskilo del to,kad atsibudau kai jau abu turai praeiti,o jiems pikta,kad atsiranda tokiu varnu kurios nori papulti ne pagal taisykles biggrin.gif taigi daugiau nervu kainavo ir tiek,dabar laukiu 2 savaites,kol gausiu pasiulyma biggrin.gif

Aha, kurgi Sniegyne? Gerai butu visoms susibegti smile.gif
Gerai, kad susitvarkei su ta mokykla, kaip sakai-vistiek kazka suras. Man tai jau irgi uzpakalis svyla, noriu kuo greiciau ta forma uzpildyti. O vaikis kaime sedi, tai reik vaziuot i artimiausia miesta nuskanuot ta pasa, jauciu skambinsiu diedukams sakysiu, kad veztu ji, nes norisi viska greiciau padaryt, gal nervu maziau kainuos....gal biggrin.gif
Atsakyti