Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(dier @ 2010 10 04, 14:24)

QUOTE(taskelis95 @ 2010 10 04, 14:59)

QUOTE(ilona_24 @ 2010 10 04, 15:48)

Issiunciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra101 @ 2010 10 04, 15:22)

20t masina skalauta zvyra perkam uz 300lt, su priemoliu uz 250 buvom sutare. siaip is to zmogaus pirkom labai daug zvyro, gal kokias 15 masinu  doh.gif paskambini ir uz poros val atveza. o kur jie ranasi net nezinau, jei reikia galiu tel duoti  mirksiukas.gif

gal galima kontaktus i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 10 04, 11:46)
Neatsibodai, neatsibodai, kaip tik liūdna be tavęs čia būtų...
Geras straipsnis, kur įdėjai, labiausiai man patiko apibūdinimas "belyčiai savo vaikų tarnai"  lotuliukas.gif  Bet rimčiau pagalvojus, daugumai tų, kurie stengiasi būti gerais tėvais, taip ir atsitinka...Vaikų interesai kuriam, o gal ir visam, laikui tampa svarbesni už savus  smile.gif

O man vaiko interesai tikrai ne pimoj vietoj. Ne nuo to vaikas bus laimingas. Pirmoj eilej vaikas turi matyti laimingus tevus. Labai daug poru pamirsta save, atsiradus vaikams, o cia didziausia klaida. Turi visi gauti demesio vienodai, nes kitaip bus pssssss biggrin.gif

QUOTE(Simonne @ 2010 10 04, 12:02)
Sveikos  4u.gif

Žiūriu apie kapsules kalbėjot: tai norėčiau paklaust į ką pagrinde reikia atkreipti dėmesį renkantis kapsulę  blush2.gif

Su Jumis kaip visada nenuobodu - tik spėk skaityt  bigsmile.gif

Esu kazka uzsirasius sasiuviny: invicta, jotul, sequin, totum, spartherm.

QUOTE(ilona_24 @ 2010 10 04, 12:54)
4u.gif su nauja tema
tik biski liudna,iloniux buvo pakeitusi mano stadija,bet RK vel nuleido,nu ka padarysi  verysad.gif

Copy paste dariau ne nuo paskutines temos, o nuo priespaskutines, tai taip ir gavosi doh.gif .

QUOTE(Taikute @ 2010 10 04, 13:19)
Ha ir as papuolu i penketuka, kazkaip net nesitiki  clap.gif  nesu tokia pliurpale, bet blin meriginos su jumis labai smagu cia, tikiuosi svesim ir 100 -taja tema, bet jau kaip nors iki paryciu  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif
Na, RK ar atsigavai jau po "atostogu" sostineje, jau matyt daiktus dedi i dezutes wink.gif oi turetu buti geras jausmelis  rolleyes.gif
O as vis laukiu kada mano vyras prades atrestauruoti senaja krosnele, negaliu net foto ikelti kol jis nepajuda su savo darbais  doh.gif

Iki 100-osios temos toli, gal geriau sulaukiam 50-tos temos, kokia baliuska pas mane gal padarysim biggrin.gif
Po "atostogu" ramu namie biggrin.gif , nes pas sese neidavo net susikalbet kartais nuo triuksmo lotuliukas.gif
Vakar kokias 6 dezes supakavau visokiu nesamoniu. Po truputi jau deliosiuos. Bet isivaizduoju kol susitvarkysim normaliai name, kiek darbo laukia.
Atsakyti
QUOTE(ausra101 @ 2010 10 04, 15:22)
va va dar vienas klasymas blush2.gif , kaip su ta elektra, labai jau daug issinaujoja tu simtu kai viskas ant elektros  g.gif 

Na, nezinau, kazkada temoje klausiau mamyciu kiek jos moka uz elektra tai daugmaz panasiai visos tik keleto labai skyresi, na bet matyt cia priklauso kiek gamini ir t.t.
Mes per menesi panasiai apie 230 lt sumokam, bet dabar kai pajungem boileri ant taimerio gal pigiau bus, na pasakyti galesiu tik kita men, nes dabar ir pakuriu peciuka tai ir nuo jo boileris pasyla, o siaip as daug gaminu kol i darba neinu ir vaikuti ziuriu wink.gif skalbtis stengiuosi tik savaitgaliais, bet siaip daugiau ir netaupom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 10 04, 15:26)
Vakar kokias 6 dezes supakavau visokiu nesamoniu. Po truputi jau deliosiuos. Bet isivaizduoju kol susitvarkysim normaliai name, kiek darbo laukia.

Pavydukas ima, kaip smagu bus įsikurti savo svajonių namuke, kad ir neužbaigtas, bet nuo to entuziazmas tikrai nemažėja. Linkiu kantrybės, stiprybės ir sveikatėlės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 10 04, 16:26)
O man vaiko interesai tikrai ne pimoj vietoj. Ne nuo to vaikas bus laimingas. Pirmoj eilej vaikas turi matyti laimingus tevus. Labai daug poru pamirsta save, atsiradus vaikams, o cia didziausia klaida. Turi visi gauti demesio vienodai, nes kitaip bus pssssss biggrin.gif

O man tai vaikai pirmoj vietoj, kaip ir mano tėvams, ir seneliams buvo ir yra...Save kažkiek pamiršti reikia, bet, aišku, ne visai ax.gif
Vat mane irgi griaužia sąžinė, jei aš kur be vaikų pramogauju, dėl to visur vaikus tempiam - net vestuvėse buvom, kai neturėjom kur palikt, jaunųjų apvilt nesinorėjo :lotuliukas
Ir net jei darbo reikalais kur nors važiuoju į kokį kurortą tai irgi tempiuosi visą šeimą doh.gif Atostogas be vaikų sunkiai įsivaizduoju, būtų nesmagu vieniems, nebūtų ką veikt. Su MB esam nusprendę, kad spėsim prisibūt vieni, kai paaugs dukrytės ir pačios nebenorės su seniais laiką leist biggrin.gif Nepasakyčiau, kad būtume dėl to labai nelaimingi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilonux: 04 spalio 2010 - 16:51
Gal ką sudomins: http://www.vaivart.lt/
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 10 04, 16:50)
O man tai vaikai pirmoj vietoj, kaip ir mano tėvams, ir seneliams buvo ir yra...Save kažkiek pamiršti reikia, bet, aišku, ne visai ax.gif
Vat mane irgi griaužia sąžinė, jei aš kur be vaikų pramogauju, dėl to visur vaikus tempiam - net vestuvėse buvom, kai neturėjom kur palikt, jaunųjų  apvilt nesinorėjo :lotuliukas
Ir net jei darbo reikalais kur nors važiuoju į kokį kurortą tai irgi  tempiuosi visą šeimą  doh.gif Atostogas be vaikų sunkiai įsivaizduoju, būtų nesmagu vieniems, nebūtų ką veikt. Su MB esam nusprendę, kad spėsim prisibūt vieni, kai paaugs dukrytės ir pačios nebenorės su seniais laiką leist  biggrin.gif Nepasakyčiau, kad būtume dėl to labai nelaimingi...

Nieko gero jei sazine grauzia jei laika praleidi tik su vyru ir be vaiku. O gal jums nebeidomu buti dviese?
O kodel jums nebutu ka veikti dviese? Ka veiket kai vaiku nebuvo?
Sakai kad dar prisibusit dviese... Veliau nebemokesit buti dviese, atprasit viens nuo kito, atitolsit................
Man protas neisnesa kaip gali nesinoret pabut su vyru tik dviese, kazka nuveikt tik dviese, kazkur nueit tik dviese, skirt demesio tik viens kitam.........
Nesupyk, gal mes tiesiog labai skirtingos biggrin.gif
Atsakyti
Nepagalvokit, kad man nerupi mano vaikas biggrin.gif . Man ji pati brangiausia visame pasauly. Ir dar keista kai kitos sako, kad vat reikia antro vaiko, ne kad noriu, bet kad reikia. Ar kai viena po kito gimdo, tipo tuo paciu vargu, kaip kokia pareiga atlikineja. As noriu dziaugtis vaikais, noriu su didesniu metu skirtumu antro vaiko, kad butu lengviau, noriu ir pailset kartais nuo vaiko. Zodziu visko as noriu ir tiek lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE('RK' @ 2010 10 04, 18:55)
Nieko gero jei sazine grauzia jei laika praleidi tik su vyru ir be vaiku. O gal jums nebeidomu buti dviese?
O kodel jums nebutu ka veikti dviese? Ka veiket kai vaiku nebuvo?
Sakai kad dar prisibusit dviese... Veliau nebemokesit buti dviese, atprasit viens nuo kito, atitolsit................
Man protas neisnesa kaip gali nesinoret pabut su vyru tik dviese, kazka nuveikt tik dviese, kazkur nueit tik dviese, skirt demesio tik viens kitam.........
Nesupyk, gal mes tiesiog labai skirtingos biggrin.gif

Nepykstu biggrin.gif Mes iš tiesų labai skirtingos, bet juk tai netrukdo mums kuo puikiausiai bendraut ax.gif Mes neatprantam vienas nuo kito, juk visada kartu, tik keturiese, o ne dviese. Užtenka laiko ir dviese pabūt, kai vaikai užmiega...Aš kažkaip iš viso nemėgstu po kokius barus su vyru vaikščiot ar klubus. Ten atsivaikščiojau jaunystėj, kai prasidėdavo tūsas ketvirtadienį ir baigdavosi sekmadienį. Gal persisotinau, man namie geriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 10 04, 20:47)
Nepykstu  biggrin.gif  Mes iš tiesų labai skirtingos, bet juk tai netrukdo mums kuo puikiausiai bendraut ax.gif Mes neatprantam vienas nuo kito, juk visada kartu, tik keturiese, o ne dviese. Užtenka laiko ir dviese pabūt, kai vaikai užmiega...Aš kažkaip iš viso nemėgstu po kokius barus su vyru vaikščiot ar klubus. Ten atsivaikščiojau jaunystėj, kai prasidėdavo tūsas ketvirtadienį ir baigdavosi sekmadienį. Gal persisotinau, man namie geriau  blush2.gif

visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 10 04, 21:00)
visiškai sutinku  drinks_cheers.gif

As irgi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti