QUOTE(ilonux @ 2010 10 04, 11:46)
Neatsibodai, neatsibodai, kaip tik liūdna be tavęs čia būtų...
Geras straipsnis, kur įdėjai, labiausiai man patiko apibūdinimas "belyčiai savo vaikų tarnai"

Bet rimčiau pagalvojus, daugumai tų, kurie stengiasi būti gerais tėvais, taip ir atsitinka...Vaikų interesai kuriam, o gal ir visam, laikui tampa svarbesni už savus
O man vaiko interesai tikrai ne pimoj vietoj. Ne nuo to vaikas bus laimingas. Pirmoj eilej vaikas turi matyti laimingus tevus. Labai daug poru pamirsta save, atsiradus vaikams, o cia didziausia klaida. Turi visi gauti demesio vienodai, nes kitaip bus pssssss
QUOTE(Simonne @ 2010 10 04, 12:02)
Sveikos
Žiūriu apie kapsules kalbėjot: tai norėčiau paklaust į ką pagrinde reikia atkreipti dėmesį renkantis kapsulę
Su Jumis kaip visada nenuobodu - tik spėk skaityt
Esu kazka uzsirasius sasiuviny: invicta, jotul, sequin, totum, spartherm.
QUOTE(ilona_24 @ 2010 10 04, 12:54)

su nauja tema
tik biski liudna,iloniux buvo pakeitusi mano stadija,bet RK vel nuleido,nu ka padarysi
Copy paste dariau ne nuo paskutines temos, o nuo priespaskutines, tai taip ir gavosi

.
QUOTE(Taikute @ 2010 10 04, 13:19)
Ha ir as papuolu i penketuka, kazkaip net nesitiki

nesu tokia pliurpale, bet blin meriginos su jumis labai smagu cia, tikiuosi svesim ir 100 -taja tema, bet jau kaip nors iki paryciu
Na, RK ar atsigavai jau po "atostogu" sostineje, jau matyt daiktus dedi i dezutes

oi turetu buti geras jausmelis
O as vis laukiu kada mano vyras prades atrestauruoti senaja krosnele, negaliu net foto ikelti kol jis nepajuda su savo darbais
Iki 100-osios temos toli, gal geriau sulaukiam 50-tos temos, kokia baliuska pas mane gal padarysim
Po "atostogu" ramu namie

, nes pas sese neidavo net susikalbet kartais nuo triuksmo
Vakar kokias 6 dezes supakavau visokiu nesamoniu. Po truputi jau deliosiuos. Bet isivaizduoju kol susitvarkysim normaliai name, kiek darbo laukia.