QUOTE(rutulyte @ 2010 10 05, 06:08)
nebūtinai, aš metai laiko sėdžiu namie, bet daugeliu atveju nesutinku su tavim

Tiesiog skirtingi žmonės esam su skirtingais poreikiais ir požiūriais
Visokiu zmoniu yra, visokiu reikia. Svarbu, kad abieju tevu butu poziuris toks pats, norai tie patys, nes kita karta moteris galvoja vienaip, o vyras nori daug daugiau nei vakariene ant stalo ir isskalbti rubai

.
Turiu viena drauge, kurios vyras turi meiluze ir jai gerai, nes jai lovos reikalai nereikalingi, o vyras reikalingas, tai ka tam vyrui daryt

. Arba kita, atsiradus vaikams, pasidare tik mama, tai buvo liudna klausytis jos vyro viena karta...
Noriu buti ir gera mama ir gera zmona ir tureti gera vyra

, kad nei vienam netruktu meiles, demesio, kad visi butu patenkinti, laimingi, linksmi ir su sypsenom veide
QUOTE(pra @ 2010 10 05, 08:51)
o tu, RK, kodel nori i montesori darzeli? cia Nykstukas, kiek suprantu... Aisku, kiekvienas renkasi pagal save, bet kai as darbe susiduriu su vaikais atejusiais is ivairiu darzeliu ir mokykleliu, tai ne...montesori as savo vaikui nenoriu... labai jau individualistais augina...bet cia grynai mano nuomone...tik siaip idomu
Del darzelio siaip masciau, domejausi ir
labai aciu uz nuomone, nes panasiai ir as pradejau galvoti. Mano mamos drauge dirba vaiku darzely, tai irgi apibudino kaip tu, o dar Vilniuj drauges vaikas eina i toki darzeli, tai toks mandras pasidares, kas do as.
Reiks apie centa kazkur mastyti
O kaip tu Pra begyveni, kas naujo, nes retai pasirodai cia