Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

[Kaip tu manai, yra sansu ilyst i montesori darzeli? Kazkada noriu vesti mazaja i darzeli, tik nezinau i kuri....
Papildyta:

QUOTE(ilonux @ 2010 10 05, 09:00)
Manau, kad galima, bet pirma reikia nueit užsirašyt...Tik ar bus patogu vežiot, jis Debreceno g., mes ten vedam, nes šalia močiutė gyvena (MB mama) ir kartais paima, kai mes nespėjam...

o tu, RK, kodel nori i montesori darzeli? cia Nykstukas, kiek suprantu... Aisku, kiekvienas renkasi pagal save, bet kai as darbe susiduriu su vaikais atejusiais is ivairiu darzeliu ir mokykleliu, tai ne...montesori as savo vaikui nenoriu... labai jau individualistais augina...bet cia grynai mano nuomone...tik siaip idomu
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2010 10 05, 09:51)

o tu, RK, kodel nori i montesori darzeli? cia Nykstukas, kiek suprantu... Aisku, kiekvienas renkasi pagal save, bet kai as darbe susiduriu su vaikais atejusiais is ivairiu darzeliu ir mokykleliu, tai ne...montesori as savo vaikui nenoriu... labai jau individualistais augina...bet cia grynai mano nuomone...tik siaip idomu

Nea, ne Nykstukas, jis taip ir vadinasi Montesori darzelis - mokykla. O kas blogai su tais vaikais|? Nemažai vaikų, kurie eina į šį darželį mamos yra mokytojos ir visos labai patenkintos paruošimu. Mano uošvienė taip pat yra mokytoja, tai sako penktokai atėję iš Montesori mokyklos išsiskiria žingeidumu, aktyvumu per pamokas ir labai geru akademiniu parengimu. Mano didžioji mergaitė yra kaip tik ekstravertė daugiau nei individualistė ir bendrauti jie labai ten yra mokomi, net grupės yra mišrios - vaikai nuo 3 iki 7 m. Aš bent jau tai labai patenkinta ir savo mažąją dukrytę ten užrašiau.
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 10 05, 06:08)
nebūtinai, aš metai laiko sėdžiu namie, bet daugeliu atveju nesutinku su tavim  smile.gif Tiesiog skirtingi žmonės esam su skirtingais poreikiais ir požiūriais  4u.gif

Visokiu zmoniu yra, visokiu reikia. Svarbu, kad abieju tevu butu poziuris toks pats, norai tie patys, nes kita karta moteris galvoja vienaip, o vyras nori daug daugiau nei vakariene ant stalo ir isskalbti rubai biggrin.gif .
Turiu viena drauge, kurios vyras turi meiluze ir jai gerai, nes jai lovos reikalai nereikalingi, o vyras reikalingas, tai ka tam vyrui daryt biggrin.gif doh.gif . Arba kita, atsiradus vaikams, pasidare tik mama, tai buvo liudna klausytis jos vyro viena karta...
Noriu buti ir gera mama ir gera zmona ir tureti gera vyra biggrin.gif , kad nei vienam netruktu meiles, demesio, kad visi butu patenkinti, laimingi, linksmi ir su sypsenom veide bigsmile.gif

QUOTE(pra @ 2010 10 05, 08:51)

Del darzelio siaip masciau, domejausi ir labai aciu uz nuomone, nes panasiai ir as pradejau galvoti. Mano mamos drauge dirba vaiku darzely, tai irgi apibudino kaip tu, o dar Vilniuj drauges vaikas eina i toki darzeli, tai toks mandras pasidares, kas do as.
Reiks apie centa kazkur mastyti g.gif
O kaip tu Pra begyveni, kas naujo, nes retai pasirodai cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 10 05, 11:06)
Del darzelio siaip masciau, domejausi ir labai aciu uz nuomone, nes panasiai ir as pradejau galvoti. Mano mamos drauge dirba vaiku darzely, tai irgi apibudino kaip tu, o dar Vilniuj drauges vaikas eina i toki darzeli, tai toks mandras pasidares, kas do as.

Aš apie Vilniaus Montessori irgi girdėjau prastų atsiliepimų. O mūsų Montessori man ir, svarbiausia, vaikui labai patinka. Ir auklėtojos geros, visada padės, pasakys, kokios problemos vaikui, kas sunkiau sekasi ir pan. Labiausia man patinka, kad darželis turi labai rimtą požiūrį į paruošimą mokyklai, pareigingumo ir mąstymo ugdymą ir pan. Tai labai praverčia gyvenime, tą tikrai žinau. O laisvos, drąsios, turinčios savo nuomonę ir nebijančios jos išreikšti, asmenybės ugdymas (kiti tai vadina individualizmu) labai šiais laikais aktualus, norint gyvenime kažką pasiekti daugiau.
Manau, kad daug kas priklauso ir nuo grupės auklėtojų, kaip jos taiko atitinkamus metodus, kaip elgiasi su vaikais. Dėti minusą ant visos sistemos ar net ant visų vaikų tikrai negalima dėl kelių atvejų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilonux: 05 spalio 2010 - 11:49
QUOTE('RK' @ 2010 10 01, 17:49)
http://www.youtube.c...player_embedded

Laidoje "Sok su manimi", kur dainavo latvis, mano sese soko ax.gif. 2.03min. kur isbega daug merginu, tai jam per peti mano sese sviesiaplauke su sviesiai zalsva maikute bigsmile.gif

aha panasi i tave smile.gif

RK nueik paziurek kokia eile Klaipedos montesori darzeli biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nebebus laiko net pamastymams biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edituke: 05 spalio 2010 - 11:54
QUOTE(ilonux @ 2010 10 05, 13:12)
Aš apie Vilniaus Montessori irgi girdėjau prastų atsiliepimų. O mūsų Montessori man ir, svarbiausia, vaikui labai patinka. Ir auklėtojos geros, visada padės, pasakys, kokios problemos vaikui, kas sunkiau sekasi ir pan. Labiausia man patinka, kad darželis turi labai rimtą požiūrį į paruošimą mokyklai, pareigingumo ir mąstymo ugdymą ir pan. Tai labai praverčia gyvenime, tą tikrai žinau. O laisvos, drąsios, turinčios savo nuomonę ir nebijančios jos išreikšti, asmenybės ugdymas (kiti tai vadina individualizmu) labai šiais laikais aktualus, norint gyvenime kažką pasiekti daugiau. 
Manau, kad daug kas priklauso ir nuo grupės auklėtojų, kaip jos taiko atitinkamus metodus, kaip elgiasi su vaikais. Dėti minusą ant visos sistemos ar net ant visų vaikų tikrai negalima dėl kelių atvejų...

Sveikos,

As nors dar tik nesioju pilvely, bet jau pradedu irgi pamastymus apie darzeli. Kaip tik susidomejau Montessori smile.gif I mano dukros klase atejo 2 mergaites butent is Montessori pradines ir ispudis pirmas gana geras, abi labai protingos pasirode, kulturingos. Dukra pasakojo,kad abi klasej moksliukes smile.gif

Gal zinot kokios ten pas juos eiles? Jauciu reiks uzsukti kada pabendrauti su vadove ir apziureti aplinka.

Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 10 05, 12:06)

drinks_cheers.gif visiskai pritariu RK del santykiu su vyru! Nesuprantu moteru,kurios gyvena tik del vaiku ir niekada nesuprasiu, nes visu pirma turi but meile ir demesys sutuoktiniui (zmonai/vyrui), tada ir vaikai bus laimingi,kai tevai myles vienas kita.

Manau gyvenimo logika labai paprasta, vaikus juk uzauginame iki pilnametystes ir paleidziame i savarankiska gyvenima, aisku yra ir tokiu mamyciu,kurios vaikus islaiko iki kol jie tampa pensininkais ir saugo kaip savo aki, neleidzia pajudet be jos zinios doh.gif bet as uz tai,kad vaikus auginti savarankiskai zmonemis!
Ir tada juk liekam su savo antraja puse... o ka daryt,kai santykiai jau per tuos 18 metu suardyti, pilna nuoskaudu, o gal dar baisiau, gi dazna istorija,kad speja kazkuris ir palakstyt kol tie vaikai uzauga, nu ir kas belieka, brandziame amziuje draskytis... As uz meile savo vyrui juk ir statom cia tuos savo namucius/butukus, kad butu gera visiems juose gyvent, ne tik mamai ir jos vaikams ka? thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltike @ 2010 10 05, 00:09)
Pamąsčiau, kad kaip kadaise, pradėję bendrą gyvenimą, vienas prie kito taikėmės su vyru, taip dabar vieni prie kitų taikomės su vaikais. Yra šeimų, kur sutuoktiniai išlaiko didesnę nepriklausomybę vienas nuo kito, o yra tokių, kur geriausiai jaučiasi būdami kartu, kad ir 24 valandas per parą. Panašiai ir su vaikais. Matyt, mes iš tų, kuriems nereikia atokvėpio vieniems nuo kitų, kuriems geriausia drauge ir darbuose, ir pramogose, ir šventėse...

Nuostabi jusu seimyna thumbup.gif
Atsakyti
EDITUKE, bene sveikint reikia? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 10 05, 15:31)
EDITUKE, bene sveikint reikia?  mirksiukas.gif

dier,pasisaugokim sios temos, gi sakiau kad cia uzkreciams tas nestumas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 10 05, 15:31)
EDITUKE, bene sveikint reikia?  mirksiukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 10 05, 15:34)
dier,pasisaugokim sios temos, gi sakiau kad cia uzkreciams tas nestumas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jau kai griebs tave tai griebs, tai gali saugotis nesisaugojes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 10 05, 15:37)
jau kai griebs tave tai griebs, tai gali saugotis nesisaugojes  biggrin.gif

as bloga mama,man negalima daugiau vaiku tureti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 10 05, 15:41)
as bloga mama,man negalima daugiau vaiku tureti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

issisaugosiu tavo posta biggrin.gif
Atsakyti