Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(RamuteS @ 2010 10 05, 14:23)
Lark grazuoles  wub.gif
As siandien ebay aukcione pastaciau uz siuos Phalaenopsis Memoria Liu Jin Chyuan, Phalaenopsis Philadelphia (schilleriana x stuartiana) ir Phalaenopsis Athen .

Dėkui ir linkiu nebrangiai laimėt aukcione 4u.gif
QUOTE(Rožinė @ 2010 10 05, 14:24)
tą tigrinę tai ir aš nusižiūrėjus, gražuolė man jinai, kažkaip kaupiuosi užsakymui mirksiukas.gif o sunki priežiūra jų?

tigrinė bus lialius, teks ilgokai paaugint. Na, o priežiūra, kaip ir visų katlėjų, daug šviesos, šilumos, gryno oro, drėgnos aplinkos..
Pirma rekomenduočiau pasitreneruoti ant pigučių, jei pražydinsit, tai tuomet imt brangesnes mirksiukas.gif
Atsakyti
lark, super pirkiniai thumbup.gif
Atsakyti
buvau pasemusi nupiginta katlėja..laikiau rankoj ir svarsciau ar imt..be nezinojau ar reiklios,ar kai nuzydi dar karta ar zydi is to paties stiebo-gumbo ar kaip ji pavadint,ar tik is nezydejusiu gumbu galima laukt ziedu...tad pabugusi pastaciau atgal..
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 10 05, 15:19)
kai nuzydi dar karta ar zydi is to paties stiebo-gumbo ar kaip ji pavadint,ar tik is nezydejusiu gumbu galima laukt ziedu..

tik iš naujų auginių žydi
Atsakyti
dar klausimelis nevietoj,o kaip raibuoles..taip pat tik is nauju auginiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 10 05, 15:19)
buvau pasemusi nupiginta katlėja..laikiau rankoj ir svarsciau ar imt..be nezinojau ar reiklios,ar kai nuzydi dar karta ar zydi is to paties stiebo-gumbo ar kaip ji pavadint,ar tik is nezydejusiu gumbu galima laukt ziedu...tad pabugusi pastaciau atgal..

o aš visai nesigailiu,reikėjo imt jei nebrangi,tikrai pradžiugintų gražiais žiedais,aišku ilgėliau laukt reiktų nei iš kokių ph,bet...verta
va ir dabar maniškė,išaugino du naujus auginius,jau formuoja "vokus" wub.gif laukiu nesulaukiu kada ji pražys vėl,nes kai pirkau nežydėjo,o kai pražydoooooo wub.gif pasaka kokia graži buvo

QUOTE(evers @ 2010 10 05, 16:46)
dar klausimelis nevietoj,o kaip raibuoles..taip pat tik is nauju auginiu... g.gif

tik iš naujų smile.gif kaip ir katlėjos ,kambrijos smile.gif
Atsakyti
žaliajam centre šiaurės miestely yra (bent jau ryte buvo) debora, 38 lt
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 10 05, 11:17)
na, o čia mano veteranė

bet jau gražuolė wub.gif ta žiedų gausybė wub.gif
QUOTE(lark @ 2010 10 05, 14:18)
niu kaip jums jos, a? bus fantastiškos, ania  wub.gif

žiaurinė wub.gif

o mano miltoniopsis labai auga, daug naujų auginių prisiauginęs wub.gif viena cambrijos irgi puikiai jaučiasi wub.gif

tik žinot ko bijau unsure.gif ruošiamės kraustytis, galvoju kaip bus kai pasikeis aplinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 10 05, 19:54)
žaliajam centre šiaurės miestely yra (bent jau ryte buvo) debora, 38 lt

bigsmile.gif censored2.gif
nu kaip as taip db nenusipirkiu. pinigus isleidau... bijau.gif
Atsakyti
Sveikos, naujuose namučiuose 4u.gif . Lerikyte, o ši veteranė ir auga ant lentynos? Ne ant palangės?
P.S. esu tik "pradedančioji", todėl gal ir keistoki klausimai "gimsta" blush2.gif
Atsakyti
Lerikyte,ispudinga veterane! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ačiū ačiū merginos 4u.gif blush2.gif

Rimute, ne, ši ant palangės, nes jos vazonas net 17 cm skersmens. netilptų man įstatyt smile.gif
Atsakyti