Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Pokahonta* @ 2010 10 05, 19:33)

tik žinot ko bijau unsure.gif ruošiamės kraustytis, galvoju kaip bus kai pasikeis aplinka unsure.gif

Vat aš praeitais metais krauščiausi apie lapkričio mėn,nors gėlės ir aptūzojau,apkamšiau,bet....labai daug praradimų buvo + dar aplinka kardinaliai pasikeitė....žodžiu daug praradau,bet ką jau padarysi doh.gif tikiuosi tau pavyks išsugot savo gėlytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 10 05, 20:44)
Vat aš praeitais metais krauščiausi apie lapkričio mėn,nors gėlės ir aptūzojau,apkamšiau,bet....labai daug praradimų buvo  + dar aplinka kardinaliai pasikeitė....žodžiu daug praradau,bet ką jau padarysi  doh.gif tikiuosi tau pavyks išsugot savo gėlytes  4u.gif

unsure.gif eina sau unsure.gif na bus kaip bus doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 10 05, 14:18)

Sita ir as turiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 10 05, 14:18)
Dabar gausiu "salotas", bet kaip žydės, na, jei pasiseks  bigsmile.gif  wub.gif
user posted image

user posted image
niu kaip jums jos, a? bus fantastiškos, ania  wub.gif
Evaja, dėkui, kad užrodei  4u.gif  biggrin.gif

Aš kažkaip neužmačiau, kad tokių turi irgi stvėrusi būčiau 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
nes aš užmačiau ir iškart lark parašiau lotuliukas.gif

sokejuke, jei nori patarimo,tai griebk laelias wink.gif kompaktiški augaliukai dideliais žiedais smile.gif
Atsakyti
O jos kaip katlejos gal?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 10 06, 08:45)
O jos kaip katlejos gal?

jo drinks_cheers.gif

beje, man įspūdį paliko ši katleja cia nors jos gabaritai įspūdingi, neatsisakyčiau jos auginti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 06 spalio 2010 - 07:55
QUOTE(Tina* @ 2010 10 06, 08:45)
O jos kaip katlejos gal?

taip,tik pats augaliukas kompaktiškas...nežinau, man jos labai mielos smile.gif ir kaina gera.
Atsakyti
QUOTE(Evaja @ 2010 10 06, 08:22)
nes aš užmačiau ir iškart lark parašiau  lotuliukas.gif

sokejuke, jei nori patarimo,tai griebk laelias wink.gif kompaktiški augaliukai dideliais žiedais smile.gif

O kur jos paskelbtos kad turi, niu nusišauk orchidėjų tinklapyje doh.gif nematau
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 10 06, 12:43)
O kur jos paskelbtos kad turi, niu nusišauk orchidėjų tinklapyje doh.gif  nematau

dvi viršutinės
Atsakyti
QUOTE(Evaja @ 2010 10 05, 22:22)
nes aš užmačiau ir iškart lark parašiau  lotuliukas.gif

As turiu laelia tenebrosa blush2.gif
Siandien parsiveziau viena nukainuota Phaleonopsi. Kad tik baltas nebutu, nes ziedu nera... Ir 4 keramikinius vazonelius su skylutem is sonu thumbup.gif
Atsakyti
as irgi parsinesiau viena,tik dar vienas ziedelis yra likes.rozine spalva.tai kai pamate MB tai pasake,kad man jau cia LIGA.daugiau nekomentavo...o pardaveja,pati savininke buvo parduotuves,tai trasu padovanojo orchidejom.paskui imesiu foto,parodysiu pacias trasas smile.gif sake jinai,kad as apsesta.zodziu,siandien du zmones pasake mano diagnoze doh.gif
Atsakyti