Įkraunama...
Įkraunama...

Mišrus raidos sutrikimas

QUOTE(Anadi @ 2010 11 11, 10:55)
melodija, atsiprasau uz netaktiska klausima, bet kas jusu mergaitei yra, kaip matau, pagal data profilyje, ji jau panele, kokios pas jus bedos? g.gif

Taip mano panelė jau didelė, pas ją pasiklydę genai, puse turi gerų kita ne ir jų pasekmė intelekto sutrikimas, vidaus organų defektai ir išorės.
Kiek matau jūsų vaikučiai dar mažiukai, todėl noriu viena tokį patarimą jums duoti. Neleiskite savo vaikeliui pakelti rankos ar kokio daikto prieš jumis, bauskite jį diržu, kad ir kaip būtų skaudu, bet kai užaugs neturėsite problemų. Mana liepė tai daryti psichiatras, matomai jau jis įžvelgė būsimas problemas ir šendiena esu jam dėkinga labai labai.

sveikos mamos. apturejau stresa. darzelyje man pasake, kad mano mazylis turi matyt problema. Jis nepazysta aukliu (14 men), tiksliau i jas nelabai kreipia demesio, nebendrauja su vaikais, jei kuris paima jo zaisla nereaguoja atseit. Jis dar nerodo i daiktus. Bet siaip ar ne per anksti kazko ieskoti. Jis mane pazista ir teti, su manimi bendrauja, siaip vienintelis kas mane neramina, kad i daiktus nerodo. Kaip jums viskas prasidejo, kaip pastebejote, kad mazyliui/ ei kazkas ne taip ar kilo itarimai?

Mano mergaitė nuo gimimo jau buvo aišku, kad kažkas netaip, o augant tik tvirtinosi. Vaikutis atsilieka vystymosi, jis pradeda vėliau laikyti galvutę, sėdėti, imti žaisliukus, kalbėti ir t.t.
Atsakyti
tai va buvom sendien pas neurolloge gavo f 3 8
Atsakyti
QUOTE(lyrute @ 2010 11 16, 21:39)
sveikos mamos. apturejau stresa. darzelyje man pasake, kad mano mazylis turi matyt problema. Jis nepazysta aukliu (14 men), tiksliau i jas nelabai kreipia demesio, nebendrauja su vaikais, jei kuris paima jo zaisla nereaguoja atseit. Jis dar nerodo i daiktus. Bet siaip ar ne per anksti kazko ieskoti. Jis mane pazista ir teti, su manimi bendrauja, siaip vienintelis kas mane neramina, kad i daiktus nerodo. Kaip jums viskas prasidejo, kaip pastebejote, kad mazyliui/ ei kazkas ne taip ar kilo itarimai?  verysad.gif

sveika,man tai tavo zuikis toks maziukas dar atrodo..kai maniskis buvo tokio amziaus jis irgi nerode i daiktus,bet tada daktarai nedare bedos is to,sako dar maziukas,gal tiesiog leciau vystosi,mane tada labiau neramino kad nesako jis zodeliu jokiu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(SOLVEIGUSIA @ 2010 11 17, 14:59)

taip ir rasosi g.gif ? ne F83 ? pas mus tai F83 parasyta kai misrus raidos sutrikimas..
Atsakyti
QUOTE(SOLVEIGUSIA @ 2010 11 17, 14:59)

gal F83(misrus raidos sutrikimas)nes F38 Kiti nuotaikos [afektiniai] sutrikimai
Atsakyti
biski susimaisius buvau....f 83 blush2.gif
Atsakyti
Įdedu adrasiuka kuri dirba su autistukais cloud@one.lt Jinai taiko spec. programa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melodija: 25 lapkričio 2010 - 11:15
Mamytes,noreciau paklausti,ar susidurusios su va tokiom musu vaikuciu problemelem ryzotes tureti daugiau atzalu?o jei turite,ar nebuvo sunku pasiryzti?ar jaunelis/e padeda tobuleti vyresneliui/ei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2010 11 25, 15:06)
Mamytes,noreciau paklausti,ar susidurusios su va tokiom musu vaikuciu problemelem ryzotes tureti daugiau atzalu?o jei turite,ar nebuvo sunku pasiryzti?ar jaunelis/e padeda tobuleti vyresneliui/ei? smile.gif

as jau nebenoriu daugiau vaiku
Atsakyti
jauciuosi visiska savanaude,bet as irgi negalvoju apie kita leliuka,bent artimiausia desimtmeti schmoll.gif nors turiu broli,ir zinau kaip yra smagu kai esi ne vienas...
Atsakyti
kur cia benoresi kad jau vieno tokio kitokio vaiko auginimas atima jegu tiek lyg augintum kelis is karto
Atsakyti
Sveikutės,jei galima ir aš prie jūsų prisijungsiu.Mums beveik keturi ir mes turim F83.lankom darželį,viskas buvo lyg ir gerai,bet tėvai sužinojo,kad mes turim negalią ir prasidėjo..išmest šitą nenormalų vaiką iš darželio,nes jis sužalos jų vaikus.košmaras.Aišku jis turi šiekt tiek elgesio problemų,kartais mėgsta garsiai su kokiu daiktu pabarškinti,kartais ant suolo pašokinėti,bet juk jis dar vaikas,išdykęs vaikas.Tai tėvai įvardijo kaip agresijos priepuolius ir grėsmę jų vaikų gyvybei.Net juokas ima,kaip tai neteisinga,bet jie net nesileidžia į kalbas tik rėkia,kad jį reikia patalpinti į specialų darželį.Nežinau ką ir daryt,prieš taivaikas lankė kitą darželį du metus ir nebuvo tokių problemų.Visi buvo supratingi.O šiaip mano vaikutis tikras kovotojas, jis vos per gimdymą liko gyvas ir tai ko mes pasiekėm per šiuos metus yra stebuklas-jis moka visą raides,skaičiuoja..Man tiesiog norisi apsižliumbt iš nevilties ir dėl tokio žmonių žiaurumo.Gal kas su panašiom problemom buvot susidūrę?
Atsakyti
QUOTE(Jolita A. @ 2010 11 28, 15:02)
Sveikutės,jei galima ir aš prie jūsų prisijungsiu.Mums beveik keturi ir mes turim F83.lankom darželį,viskas buvo lyg ir gerai,bet tėvai sužinojo,kad mes turim negalią ir prasidėjo..išmest šitą nenormalų vaiką iš darželio,nes jis sužalos jų vaikus.košmaras.Aišku jis turi šiekt tiek elgesio problemų,kartais mėgsta garsiai su kokiu daiktu pabarškinti,kartais ant suolo pašokinėti,bet juk jis dar vaikas,išdykęs vaikas.Tai tėvai įvardijo kaip agresijos priepuolius ir grėsmę jų vaikų gyvybei.Net juokas ima,kaip tai neteisinga,bet jie net nesileidžia į kalbas tik rėkia,kad jį reikia patalpinti į specialų darželį.Nežinau ką ir daryt,prieš taivaikas lankė kitą darželį du metus ir nebuvo tokių problemų.Visi buvo supratingi.O šiaip mano vaikutis tikras kovotojas, jis vos per gimdymą liko gyvas ir tai ko mes pasiekėm per šiuos metus yra stebuklas-jis moka visą raides,skaičiuoja..Man tiesiog norisi apsižliumbt iš nevilties ir dėl tokio žmonių žiaurumo.Gal kas su panašiom problemom buvot susidūrę?

idomu,kas pasake tevams ,kad jus vaikas turi negalia,nes juk visa sita konfidiciali informacija.mano vaikas irgi turi ta diagnoze,lankom spec darzeli.aukletoja bei darzelio direktore zino,kad vaikas turi neigaluma del F83,bei F90.mano vaikas netik kad judrus,bet buvo atveju,kad vienam vaikui i zanda ikando,kitam is kaladeles aki praskele.bet aukletojos sako,visko buna,pasitaiko,vaikas netycia.ir ne viena stevas nieko nera pasakes nei puse zodzio.greiciausiai,kad aukletojos pacios kaltos,galbut jos nenori,kad vaikas butu toj grupej,nes jam reikia daugiau demesio,ziuret kadko nepadarytu sau ar kitu nesuzeistu.
Atsakyti