QUOTE(Jolita A. @ 2010 11 28, 15:02)
Sveikutės,jei galima ir aš prie jūsų prisijungsiu.Mums beveik keturi ir mes turim F83.lankom darželį,viskas buvo lyg ir gerai,bet tėvai sužinojo,kad mes turim negalią ir prasidėjo..išmest šitą nenormalų vaiką iš darželio,nes jis sužalos jų vaikus.košmaras.Aišku jis turi šiekt tiek elgesio problemų,kartais mėgsta garsiai su kokiu daiktu pabarškinti,kartais ant suolo pašokinėti,bet juk jis dar vaikas,išdykęs vaikas.Tai tėvai įvardijo kaip agresijos priepuolius ir grėsmę jų vaikų gyvybei.Net juokas ima,kaip tai neteisinga,bet jie net nesileidžia į kalbas tik rėkia,kad jį reikia patalpinti į specialų darželį.Nežinau ką ir daryt,prieš taivaikas lankė kitą darželį du metus ir nebuvo tokių problemų.Visi buvo supratingi.O šiaip mano vaikutis tikras kovotojas, jis vos per gimdymą liko gyvas ir tai ko mes pasiekėm per šiuos metus yra stebuklas-jis moka visą raides,skaičiuoja..Man tiesiog norisi apsižliumbt iš nevilties ir dėl tokio žmonių žiaurumo.Gal kas su panašiom problemom buvot susidūrę?
siaubas...sirdis plystu tokius dalykus girdint
 sakyciau kad tie visi a la protingieji turi patys nemazai problemu..o kaip aukletoja i sita situacija ziuri?ir kaip tevai suzinojo,kad pradejo kelti tokius vejus?idomu kur visos grazios visuomenes kalbos,apie visu zmoniu lygybe,neigaliuju integracija ir panasiai..mano mazius lanko logopedini darzeli,specialia grupe,tai aciu dievui tokiu dalyku nera,nes ten visi vaikuciai turi kazkokiu bedu,kasdien dirba logopede su jais..pas mus irgi F83...o aplinkiniams as nelabai ir pasakoju,tik keletui artimiausiu zmoniu,nes kas pabuna su musu vaiku,vienintelis dalykas kad nekalba jis,siaip nieko daugiau nepastebi zmones..
  sakyciau kad tie visi a la protingieji turi patys nemazai problemu..o kaip aukletoja i sita situacija ziuri?ir kaip tevai suzinojo,kad pradejo kelti tokius vejus?idomu kur visos grazios visuomenes kalbos,apie visu zmoniu lygybe,neigaliuju integracija ir panasiai..mano mazius lanko logopedini darzeli,specialia grupe,tai aciu dievui tokiu dalyku nera,nes ten visi vaikuciai turi kazkokiu bedu,kasdien dirba logopede su jais..pas mus irgi F83...o aplinkiniams as nelabai ir pasakoju,tik keletui artimiausiu zmoniu,nes kas pabuna su musu vaiku,vienintelis dalykas kad nekalba jis,siaip nieko daugiau nepastebi zmones..