Įkraunama...
Įkraunama...

Mišrus raidos sutrikimas

QUOTE(veiducka @ 2011 01 27, 19:46)
visu pirma kad vaikas turi negalia tai nereskia kad jau esi nurasyta, kad dirbti negali.daug mamu turi neigalius vaikus ir tuo paciu dirba. jei nenori dirbti paprasciausiai neini i darbo birza ir viskas.
o del negalios kad ja gaut reikia disco tyrimo ir viskas, toliau gyditoja pasako kokiu reikia dar popiereliu ir viskas. musu diagnoze taip pat nepatikslinta, o negalia turim nuo rugsejo men.

kaip minejau tai galioja tik kai vaikui nustatytas prieziuros arba nuolatines slaugos poreikis
Atsakyti
QUOTE(kostasss_lt @ 2011 01 27, 21:50)
kaip minejau tai galioja tik kai vaikui nustatytas prieziuros arba nuolatines slaugos poreikis

jei tokie dalykai skirti savaime aisku kad vaikui prieziuros reikia diena ir nakti, tokiu atveju nieks i darbo birza ir neina
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2011 01 27, 23:44)
jei tokie dalykai skirti savaime aisku kad vaikui prieziuros reikia diena ir nakti, tokiu atveju nieks i darbo birza ir neina

taip, bet tu gali issisukt neidama i darba, bet gaudama pinigus is birzos (tai ka tau dabar moka). beje kai baiksis birza susitvarkyk socialine pasalpa, manau 300 litu nepamaisys, bet pajamos vienam seimos nariui neturi virsyti 350 litu.
http://www.spcentras....php?m=11&l=935
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kostasss_lt: 27 sausio 2011 - 23:12
QUOTE(Dilaila72 @ 2011 01 27, 19:30)
mums tai po disko tyrimo pasake kad neygalumas priklauso iskart tvarkemes pas neurologa jokiu vrc tam nereikejo,pas ausu akiu gydytoja buvom surase vius popierius ir vaziavom kaunan del neygalumo skyrimo i kalnieciu poliklinika ir uz 2sav gavom pinigus invaliduma....o dabar jau gydymas,vaziavimas i vrc laukia,juk eiles tokios ir pinigus prarandama obeto kiek ju reikia,vaika ugdant,gydant-didele parama!!bet cia gal nuo daktaro priklauso,ot nzn....man kazko keista labai... g.gif tu pasiklausinek ,laguna...netylek lai skiria jei priklauso!! 4u.gif

tai as zinau kad priklauso,tik va musu tas daktaras toks kad kaip sako mano vyras kad jam paciam psichiatro reiketu doh.gif doctor.gif ..na bet dabar jau kita savaite i VRC tai jau tikiuosi viska susitvarkysim.man pastoviai sako tas gydytojas kad nori jis isgirsti dar keleta nuomoniu g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kostasss_lt @ 2011 01 27, 22:50)

neklaidinkit wink.gif kai nustatyta priežiūra, mamai (ar kitam globėjui) stažas nesiskaičiuoja ir priklauso dirbti, tik su slauga galima nedirbti
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2011 01 28, 00:33)
tai as zinau kad priklauso,tik va musu tas daktaras toks kad kaip sako mano vyras kad jam paciam psichiatro reiketu doh.gif  doctor.gif ..na bet dabar jau kita savaite i VRC tai jau tikiuosi viska susitvarkysim.man pastoviai sako tas gydytojas kad nori jis isgirsti dar keleta nuomoniu g.gif  g.gif

o jus kada uzsiregistravote i eile vrc,uz kiek laiko papuolete cia suprantu kad kaunan vaziuojat??....na bet keistas tas dakt rimcius,ko jis delsia iskart turi duoti neygaluma mato kaip disko isvados sako....okiuks sekmiuko didelio judviems tenai ir rasyk naujienas visas, butinai isklausysiu! 4u.gif
Atsakyti
suradau siand ziburelis.lt mokomosios medziagos sunui,oi kaip patiko deliojo figuras visokias ir demesys super sutelktas buvo nemegink kistis,vijo mane salin...pameginkit ir jus,dar ten ir spalvu rulete yra ir del kalbos visokios medziagos -zodziu neblogai! mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
na tai ate iki ryt,mielosios! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilaila72 @ 2011 01 28, 21:39)
suradau siand ziburelis.lt mokomosios medziagos sunui,oi kaip patiko deliojo figuras visokias ir demesys super sutelktas buvo nemegink kistis,vijo mane salin...pameginkit ir jus,dar ten ir spalvu rulete yra ir del kalbos visokios medziagos -zodziu neblogai! mirksiukas.gif  4u.gif
Papildyta:
na tai ate iki ryt,mielosios! mirksiukas.gif

butinai paziuresiu,aciu uz info:) mes eilej Vilniuj laukiam nuo lapkricio,ir dar nezinia kada ji ateis..as i Kauna skambinaus pirmadieni,o uzregistravo pirmam vizitui vasario 3d.tai mazdaug uz pusantros savaites,o sake jei reikes ten gultis issamesniems tyrimams irgi savaites begy..
aciu jus irgi rasykit kaip sekasi,man tai viskas idomu,kai mamytes pasakoja ir tave supranta,nes mano aplinkoje nera tokiu vaikuciu daugiau..na tik darzelio grupej,bet maza ji pas mus g.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2011 01 28, 22:28)
butinai paziuresiu,aciu uz info:) mes eilej Vilniuj laukiam nuo lapkricio,ir dar nezinia kada ji ateis..as i Kauna skambinaus pirmadieni,o uzregistravo pirmam vizitui vasario 3d.tai mazdaug uz pusantros savaites,o sake jei reikes ten gultis issamesniems tyrimams irgi savaites begy..
aciu jus irgi rasykit kaip sekasi,man tai viskas idomu,kai mamytes pasakoja ir tave supranta,nes mano aplinkoje nera tokiu vaikuciu daugiau..na tik darzelio grupej,bet maza ji pas mus g.gif

konsultacijos laukiat ar gultis i stacionara? mums jau per pirmaja konsultacija pasake kad tvarkytumemes invaliduma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 28 sausio 2011 - 23:54
QUOTE(laguna11 @ 2011 01 28, 23:28)

pas mane irgi nera daugiau tokiu vaiku,stiprumo semiuos pas psihologe ir drauge gera turiu...o ka daryti kad taip su musu tais vaikais ,mamos viskuo rupinasi,o teciai ka?? g.gif zinai dar pas homeopata reiktu kreiptis,o mazu padetu kokius vaistus atrinktu,kaip manai? tik beda nzn pas koki,pas mus nera homeopatu,na bet palekciau toliau.....viltis-durniu motina! mirksiukas.gif 4u.gif nenusiminkim,viskas bus gerai!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2011 01 29, 00:53)

konsultacijos laukiat ar gultis i stacionara? mums jau per pirmaja konsultacija pasake kad tvarkytumemes invaliduma

Kaune mes vaziuosim ketvirtadieni pirmai konsultacijai,bet ten kai skambinausi sake kad ir gultis i stacionara eile greit dar po savaites mazdaug buna..tai bent kokia isvada parvesiu tam musu neurologui-psichiatrui,matysim ka sakys g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dilaila72 @ 2011 01 29, 12:19)
pas mane irgi nera daugiau tokiu vaiku,stiprumo semiuos pas psihologe ir drauge gera turiu...o ka daryti kad taip su musu tais vaikais ,mamos viskuo rupinasi,o teciai ka?? g.gif zinai dar pas homeopata reiktu kreiptis,o mazu padetu kokius vaistus atrinktu,kaip manai? tik beda nzn pas koki,pas mus nera homeopatu,na bet palekciau toliau.....viltis-durniu motina! mirksiukas.gif  4u.gif nenusiminkim,viskas bus gerai!! 4u.gif

pas mus tetis ilga laika isvis nenorejo girdeti,kad kazkas ne taip maziuko raidoje,sakydavo man kad neissigalvociau,kiekviena proga sakydavo ziurek,vaikas padare taip ir anaip,jei butu kas blogai ar butu taip ismastes?paskui po truputi pradejome skaityti internete,ziureti forumus,mamyciu istorijas..na niekas nepasikeite,mazius buvo ir liks mums mylimiausias wub.gif tik buvo tas nenoras is pradziu susitaikyti,klausimai kodel,ka ne taip padareme..
as irgi nezinau jokiu homeopatu,kolkas einame pas darzelio logopede,vaziuosim i ta centra,veliau matysim..Dilaila,as nepamenu,jei ne paslaptis is kur esat?gal netoli nuo musu? 4u.gif
Atsakyti
esame is suvalkijos lygumu! biggrin.gif ....viskas bus gerai,bine tik ziurim mylim savus vaikus....bet iki to oi kaip man buvo skaudu kol pripratau,o dabar aprimau kiek gali kankintis skausme ,juk jam nuo to negeriau 4u.gif jaucia kai man bloga...oi kaip jaucia...
Atsakyti