Įkraunama...
Įkraunama...

Mišrus raidos sutrikimas

na taip,bet vistiek papasakokit apie savo vaikucio pomegius? ax.gif 4u.gif kad ir nekalba,bet vistiek mama juk viska supranta rolleyes.gif maniskis irgi nekalba,bet susikalbam friends.gif labai megsta maniskis virtuvej padeti,viska tepti,maisyti,i puodus trupina sausainius,uzbarsto cukraus,maiso,ragauja,megdzioja mane wub.gif spalvina knygutes,labai megsta klausytis dainininko ILJOS,to berniuko kur "2 minutes sloves" laimejo..po truputi savarankiskeja,isipila atsigerti,valgo,issipila puoduka su "reikaliukais", sudeda raides i formeles be klaidu,kartais atrodo na viskas gerai...bet kalbet nepradeda schmoll.gif nors toks idomus dalykas,pries savaite mes gavom is UK siuntini,per viena mamyte pigiau nei LT nupirkau maziui 3 buteliukus EYE Q tai nezinau ar cia sutapimas,bet per sia savaite kai geria labai pasistumejo supratimas ka jam sakau,ir sakyciau kazka murma,krykstauja daugiau,vyras irgi pastebejo skirtuma g.gif g.gif matysim kaip toliau...
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2011 01 29, 23:29)
na taip,bet vistiek papasakokit apie savo vaikucio pomegius? ax.gif  4u.gif  kad ir nekalba,bet vistiek mama juk viska supranta rolleyes.gif  maniskis irgi nekalba,bet susikalbam friends.gif labai megsta maniskis virtuvej padeti,viska tepti,maisyti,i puodus trupina sausainius,uzbarsto cukraus,maiso,ragauja,megdzioja mane wub.gif  spalvina knygutes,labai megsta klausytis dainininko ILJOS,to berniuko kur "2 minutes sloves" laimejo..po truputi savarankiskeja,isipila atsigerti,valgo,issipila puoduka su "reikaliukais", sudeda raides i formeles be klaidu,kartais atrodo na viskas gerai...bet kalbet nepradeda schmoll.gif  nors toks idomus dalykas,pries savaite mes gavom is UK siuntini,per viena mamyte pigiau nei LT nupirkau maziui 3 buteliukus EYE Q tai nezinau ar cia sutapimas,bet per sia savaite kai geria labai pasistumejo supratimas ka jam sakau,ir sakyciau kazka murma,krykstauja daugiau,vyras irgi pastebejo skirtuma g.gif  g.gif matysim kaip toliau...

tai zinoma susisnekame savaip!...jis viska supranta,protauja liuks,bet kalbet nenori kai kuriuos zodelius kai jau labai jam reikia...megsta burbulus pust su kamuoliais zaist,sokinejimo kamuoli turi tai visaip ant tiltus daro,ant pilvo guli sokineja palengva ant jo....man virtuveje nelabai nori padeti,na kiausinius suplakti kai kada padeda thumbup.gif turi garsu knyga,ziuri teletabiu filma neatsitraukia.....na ir vienutis nori buti pauksciu kalba ciulbeti!o kas ten per gerimas EYE? kas isviso do dalykas papildas? 4u.gif is kur istraukei,laguna? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilaila72 @ 2011 01 30, 14:10)
tai zinoma susisnekame savaip!...jis viska supranta,protauja liuks,bet kalbet nenori kai kuriuos zodelius kai jau labai jam reikia...megsta burbulus pust su kamuoliais zaist,sokinejimo kamuoli turi tai visaip ant tiltus daro,ant pilvo guli sokineja palengva ant jo....man virtuveje nelabai nori padeti,na kiausinius suplakti kai kada padeda thumbup.gif turi garsu knyga,ziuri teletabiu filma neatsitraukia.....na ir vienutis nori buti pauksciu kalba ciulbeti!o kas ten per gerimas EYE? kas isviso do dalykas papildas? 4u.gif is kur istraukei,laguna? mirksiukas.gif

Eye Q - žuvų taukai su omega 3 ir omega 6 rūgštimis
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2011 01 29, 17:29)
Kaune mes vaziuosim ketvirtadieni pirmai konsultacijai,bet ten kai skambinausi sake kad ir gultis i stacionara eile greit dar po savaites mazdaug buna..tai bent kokia isvada parvesiu tam musu neurologui-psichiatrui,matysim ka sakys g.gif
Papildyta:
pas mus tetis ilga laika isvis nenorejo girdeti,kad kazkas ne taip maziuko raidoje,sakydavo man kad neissigalvociau,kiekviena proga sakydavo ziurek,vaikas padare taip ir anaip,jei butu kas blogai ar butu taip ismastes?paskui po truputi pradejome skaityti internete,ziureti forumus,mamyciu istorijas..na niekas nepasikeite,mazius buvo ir liks mums mylimiausias wub.gif  tik buvo tas nenoras is pradziu susitaikyti,klausimai kodel,ka ne taip padareme..
as irgi nezinau jokiu homeopatu,kolkas einame pas darzelio logopede,vaziuosim i ta centra,veliau matysim..Dilaila,as nepamenu,jei ne paslaptis is kur esat?gal netoli nuo musu? 4u.gif

Po pirmosios apziuros i stacionara reikia laukti puse metu ar dar daugiau tikrai po savaites nepakvies.mes pirmai apziurai laukem pora men tada uzrase i eile, o tada dar pusmeti i stacionara
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2011 01 30, 18:26)
Po pirmosios apziuros i stacionara reikia laukti puse metu ar dar daugiau tikrai po savaites nepakvies.mes pirmai apziurai laukem pora men tada uzrase i eile, o tada dar pusmeti i stacionara

veiducka,cia Kaune?nes Vilniuj tai taip,mes irgi menesi laukem pirmojo vizito,o i stacionara gal tik vasarai papultume..na kai skambinaus i Kaune sake kad ten greiciau g.gif matysim g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dilaila72 @ 2011 01 30, 15:10)

Eye Q tai cia kaip zuvu taukai papildas,tik papildyti omega6 rugstim,vitaminu E..na kazkaip mazius labai noriai juos gerai,aisku brangoki jie,Lietuvoj kainuoja vienas buteliukas apie 70 lt su kapeikom.man viena mamyte is UK nupirko,ten buvo akcija 3 uz 2 kaina,tai 20 svaru kainavo thumbup.gif o pas jus vienturtis? as darzely sakau aukletojai sakau mano mazius bus vienturtis,o ji man sako,nieko,as dar turiu 3 metus jus perkalbeti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2011 01 30, 23:24)
veiducka,cia Kaune?nes Vilniuj tai taip,mes irgi menesi laukem pirmojo vizito,o i stacionara gal tik vasarai papultume..na kai skambinaus i Kaune sake kad ten greiciau g.gif  matysim g.gif
Papildyta:
Eye Q tai cia kaip zuvu taukai papildas,tik papildyti omega6 rugstim,vitaminu E..na kazkaip mazius labai noriai juos gerai,aisku brangoki jie,Lietuvoj kainuoja vienas buteliukas apie 70 lt su kapeikom.man viena mamyte is UK nupirko,ten buvo akcija 3 uz 2 kaina,tai 20 svaru kainavo thumbup.gif  o pas jus vienturtis? as darzely sakau aukletojai sakau mano mazius bus vienturtis,o ji man sako,nieko,as dar turiu 3 metus jus perkalbeti blush2.gif  ax.gif

teisingai sako aukletoja,viskas bus gerai jusu maziukui,o jam nuobodu vienam bus reik seses!! 4u.gif butinai! mano sunelis turi sese paaugle jau,nevienas...o dukra yra sveika,normali mergaite wub.gif biggrin.gif odel zuvu tauku tai as duodu jam Lysi norvegiskus.....
Atsakyti
Sveikutės, noriu ir aš jungtis prie jūsų. Auginu 4m. dukrytę Vilniuje su šia problema unsure.gif Lankom darželį ir po biški judam į priekį. Taip pat turiu ir 2m. sveiką sūnelį, todėl augti jiems kartu labai smagu mirksiukas.gif Ar yra čia vilniečių su tokio panašaus amžiaus vaikučiu?
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2011 01 31, 20:42)
Sveikutės, noriu ir aš jungtis  prie jūsų. Auginu 4m. dukrytę Vilniuje su šia problema  unsure.gif Lankom darželį ir po biški judam į priekį. Taip pat turiu ir 2m. sveiką sūnelį, todėl augti jiems kartu labai smagu mirksiukas.gif Ar yra čia vilniečių su tokio panašaus amžiaus vaikučiu?

sveika prisijungusi 4u.gif mes tolokai nuo jusu,is vidurio Lietuvos,as irgi labai noreciau pabendrauti su mamyte auginancia toki vaikiuka,na visos mes cia susirinkusios is skirtingu Lietuvos vietu ax.gif bet forume visada galime pasitarti,pasidalinti..
Papildyta:
QUOTE(Dilaila72 @ 2011 01 31, 18:50)
teisingai sako aukletoja,viskas bus gerai jusu maziukui,o jam nuobodu vienam bus reik seses!! 4u.gif butinai! mano sunelis turi sese paaugle jau,nevienas...o dukra yra sveika,normali mergaite wub.gif  biggrin.gif odel zuvu tauku tai as duodu jam Lysi norvegiskus.....

zinau as kad aukletoja teisi.bet nepasiryztu daugiau blush2.gif unsure.gif mes irgi Lysi zuvu taukus duodavom,dabar tik pradejom tuos brangius..blogiau tikrai nebus manau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2011 01 30, 22:24)
veiducka,cia Kaune?nes Vilniuj tai taip,mes irgi menesi laukem pirmojo vizito,o i stacionara gal tik vasarai papultume..na kai skambinaus i Kaune sake kad ten greiciau g.gif  matysim g.gif
Papildyta:
Eye Q tai cia kaip zuvu taukai papildas,tik papildyti omega6 rugstim,vitaminu E..na kazkaip mazius labai noriai juos gerai,aisku brangoki jie,Lietuvoj kainuoja vienas buteliukas apie 70 lt su kapeikom.man viena mamyte is UK nupirko,ten buvo akcija 3 uz 2 kaina,tai 20 svaru kainavo thumbup.gif  o pas jus vienturtis? as darzely sakau aukletojai sakau mano mazius bus vienturtis,o ji man sako,nieko,as dar turiu 3 metus jus perkalbeti blush2.gif  ax.gif

jo vilniu turejau omeny
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 01 30, 16:56)
Eye Q - žuvų taukai su omega 3 ir omega 6 rūgštimis

Pasakykite prasu kei zinote kur Vilniuje galima nusipirkti EYE Q maisto papildu vaikui 3.3 metai. Gal kas zinote kaip galima atsisiusti is uzsienio? ar tik per draugus? g.gif Visgi ten zymiai pigiau. Aciu
Atsakyti
del EYE Q,tai as irgi galvojau kad cia apiplesimas Lietuvoj tiek moketi,as tiesiog viename forume parasiau mamytei,gyvenanciai UK,ji kaip tik zadejo grizineti i Lietuva atostogu,paprasiau ir ji mielai man nupirko,kaip sakiau 3 buteliukus uz 20 svaru,na vistiek apsimokejo ax.gif ji man paskui atsiunte nes kitam mieste gyvena..siaip vistiek visi turim draugu ar giminaiciu uzsieny,manau tikrai nebutu sunku jiems nupirkti,mano maziui 3m4men.as pirkau va tokius

http://www.chemistdi...us_1_32082.html
Atsakyti
tai va pasiemiau savo paneles neigalumo lygi ...gavom lengva...nors raidos centre sake visai ka kita....po truputi pradedam senketi...bet kas idomiause kai nosis uzkimsta.....tada daug naujiu garsu atsiranda......bandome mokintis pupa ir batus.....bet reikia nosi uzsikimst kad suprast.....taigi judam i prieki...raidos centre tai vis eilejs stovim lotuliukas.gif
Atsakyti