QUOTE(anzelikal @ 2011 10 02, 23:28)
o jus geriat ta kur apsules nuo 3 metu o tai ar reikia kas kazkiek laiko daryti pertraukas? ir kaip ji gerti nes kur apie ji skaiciau tai labai daug jo parasyta gerti pirmas 12 sav. po 6 kapsules per diena. ir kazkaip nera nurodyta pagal amziu negali gi buti kad ir 3 metu vaikui ir 18 metu butu vienoda doze? ir dar kas sudomino kad tas baby yra iki 2 metu o tas kur kapsules nuo 3 metu o ka gerti tam tarpe kai tau jau yra 2 metai bet 3 dar nera?
nea mes geriam sirupa Eye Q Liquid,jis yra nuo 2 metuku iki suaugusio.kapsuliu maniskis negertu,del kramtomu tableciu kazkaip nesidomejau,mums tas sirupas geriausia forma,lengva sugirdyt.iki 2 metuku yra tas eye q baby,o paskui eina tas kur mes geriam:)
QUOTE(Gegas @ 2011 10 02, 23:33)
o is kur ne LT gaut pigiausiai?
jeigu tik mazas zaraza pajaucia, kad as ji lauziu, iskart meta viska. taip ir nuejo vel nuo pietu nevalges ir prarekes visus uzsiemimus
siaip man dabar pussesere parveze is Airijos ten kainuoja 12 euru kazkur buteliukas,as jai uz 3 daviau 100lt.buvo viena mamyte man atsiuntusi is Anglijos ten apie 10 svaru kaina sirupo,uztaike ant akcijos kad 3 uz 2 kaina,velgi pasiseke:) o Lietuvoj pas mus maciau vaistinej kainuoja 57lt ir tai dar cia kone su akcija kaip sake..o kaip jus daroti uzsiemimus su mazium?sodinates ji kad kazka veiksit?man irgi taip ne visada pavyksta,as esu isdeliojusi visas priemones,deliones,formeles,korteles,knygeles ir pan i lentyneles kad pasiimtu kada pats nori,ir tada yg netycia prisedu prie jo,klausineju kas cia,kaip cia sudeti,giriu kai kazka padaro,pats sau pasiploja vaikas

labai maciau siandien maximoj fainu lavinanciu korteliu puzliu tokiu,pvz is 3 detaliu susideda skaicius,arba spalvos reikia rasti,cia tam skyriuj kur visokie stalo zaidimai ir deliones,labai patiko man ir zadu nupirkti

ir nebrangios
QUOTE(Ollga @ 2011 10 03, 09:58)
Labas rytas.Del sunu,tai beprotiskai dukra myli,nebijo,ir drasei bendrauja.Sako kad supranta ka sunis kalba.Tai turim namie sarpeju.Kai bvo visai maziukas,dar neidavo i lauka,tai dukra pati tverke visus padarytus
kakucius ir slojo ir sere.Ir vedziojo,nesvarbu koks oras lauke.Svajoja apie maza suniuka,su kurio galima miegot butu
.As kazkur skaiciau kad tokiems vaikams suo pats tinkamiausias gyvunas.
Laguna klauset kada pradejom kalbet,kazkur4-5 m kalbejo daug bet skiemienim(pvz savo varda Natalija sake tik-TA,noriu-NO),o jau aiskiau taip kad aplinkiniai pradejo suprast 6-7m.Daug dirbau su ja,anais laikais vyras gerai uzdirbdavo,tai as niekur nedirbau tam kad daugiau laiko skirt mazajai.Jau galvojau kad reiketu stot mokytis i pedagogini,nes labai daug buvau surinkus informacijos ir igijus patirties su mazaja.Jau maniau kad pati galiu logopede dirbt,tiek visko ismokau,kai reikejo uzsiiminet su mazaja.
O jus darot kokius pratimus?Logopede duoda uzdoteliu namie padirbet?
maniskis irgi eina is proto del suniuku,bet mes nelaikom nieko,nes buta nuomojam ir nemeginsiu seimininkes kantrybes
pas maniski irgi pradeda atsirasti tokiu kai pasako zodzio pradzia pvz SE = reiskia sestis, EI =einam,bet as dziaugiuos ir tuo labai nes vaikas bent apskritai pradeda kazka sakyti,nebetyli

kad pradeda suvokti,kad kalba visgi reikalinga,neuztenka vien parodyti ko nori..
namie neskaitant visokiu delioniu,piesimo,kuri vaikas labai megsta,ypac su guasu,as jam duodu tokiu praktisku uzsiemimu pirstukams lavinti,pvz abu trupinam batona pauksciukams balkone,kur reikia smulkiai sulauzyti,padeda jis man valgyti gaminti,paciam duodu isipilt vandens,plaut indus,idet blyna i keptuve,suverti makaronus and siulo,atskirti pupeles nuo makaronu ir pan..atrodo paprasti uzsiemimai bet vistiek pirsciukai dirba,smulkiai motorikai gerai.logopede mums sake nusipiesti,arba is foto pasidaryti tokia dienotvarke vaiko ir foto arba piesiniu ir pasikabinti,kartu su vaiku aptarti,pvz piesinys vaikas ryte keliasi,paskui kitas vaikas valgo,valosi dantuku,eina i lauka,miega pietu ir pan ir taip is eiles susikabint,kaskart kazka darant vaikui parodyti kad va dabar lelia eis valgyti kose,ve eisim ir mes,augsim dideli

paskui dar sake kalbant man naudoti zenklu man,ivairius gestus kur imanoma,linkseti/purtyti galva.drauges berniukui labai pasiteisino korteles,bet pas mus metosi jos,nelabai megsta vaikas,jis jau neblogai suvokia ka sakau ir taip