QUOTE(Gegas @ 2011 09 25, 01:13)
gal kur yra kita vieta, kur dalinates info?
mano mazius gal ir atsilikes kazkur, bet uzsispyres kaip nzn kas
isterijos nemazeja, o dideja, bet tik del nauju musu reagciju i jas, bet matau - jis dabar jis reaguoja i savo varda

ir labai greitai

nezinau, kas bus, kai supras, bet pakolkas veikia.
tik su valgymu totalus kosmaras, leidau siandien valgyt, kur nori, bet netrinta maista, nes nevalgo visiskai. nu ir ka - pusryciai, priespieciai, pavakariai ir vakariene suejo neblenderiuota, bet pietus teko. tik, kaip sakiau - valge bet kur, nors grieztai liepe neleist, nu, bet negaliu vaika laikyt alkana 2 paras

blogai padariau?
o kaip reikalai su ciulptuku? maziukui 2 metai, pas neurologe uzsimane miegot, issitrauke pats soske is mano rankines, nes ji visada ten yra, tai kaip gavom velniu
pas mus irgi isteriju siuo metu daugiau,bet tai lemia itempta situacija namie,ne vaikas,tai tikiuosi viskas susitvarkys...maniskis siaip ramuolis,budavo isteriju kol prie darzelio priprato,kai kazkur i nauja vieta vaziuodavom,pvz sanatorija,bet siaip tarkim kirpykloj,ar ligoninej su juo nera bedu kazkur palaukti..maziuka galedavau po 4 valandas veziotis lauke tik dairydavosi visur jokiu verksmu..
ciulptuko mes atsisakem 1.7m kai dygo dantukai,jis ji tiesiog nukando,nukramte,liko tik mazas galiukas,kurio jau nebeisejo ciulpti,tada ir nusprendziau nebepirkti naujos,pirmas kelias dienas gal buvo neramesnis,paskui matyt atprato,nes po keliu savaiciu leliuka buvom sutike ir jis isspjove ciulptuka savo,maniskis prisoko,galvoju jau atims,bet ziuriu kisa atgal i burnyte
mano maziui ryt jau ketveri,tai ryte nusimato jam darzely karaliaut,nunesiu sakoti,tegu per priespiecius pasedi prie arbateles su vaikais,nes torto negalima.o pavakary namie dar laukia nedidelis party,ir kruva dovanu kurias mama supirko,paslepe,o sias dienas pati nekantrauju greiciau duoti ir vos tvardaus neistraukus anksciau