QUOTE(anzelikal @ 2011 09 26, 07:33)
O kiek jums tikslei metuku (noreciau paliginti su savo vaiku) mano suneliui 2 metukai suejo rugsejo 8 diena.
rugsejo 3 suejo 2 metai
kadangi jokios info lietuviams pritaikytos neradau, tai remiausia pagal amerikonus.
va pagal sita
http://www_child-dev...nt-2-years.html
pagal duotus physical development duomenis, atlieka viska, tik 2 metu vaikas turi piesti jau rutuliukus, varneles, sito nedaro, bet judesiai piesiant nera tik braukymas, daro jis tokius apvalesnius judesius, prie sito irgi dirbu, bet kai nupiesiu rutuliuka, jis nenori kartoti, o uzspalvina ta rutuliuka taip, kad jo nesimatytu
neisvystyta, kaip supratau kognityvine puse, nes paliepus kazka atnesti nereguoja, bet duris, pvz, uzdaro, pamperso iki siuksliu dezes dazniausiai nedanesa, nes susidomi kazkuo ir pamirsta, ko ejo. nebent as einu su juo uz rankos. o tokiu dalyku kaip atnesk saukstuka, tai isvis reagcijos 0
kai pats nori, vardina, ka koki gyvuneliai sako, bet cia prasilauze irgi per paskutines pora savaiciu
is socialines puses, tai pas mus reikalai toki, kad pasikankinom savaitgali, prabliovem, bet siandien rezultatas yra del valgymo, tik ne prie manes, o prie mano puskes, jis visiskai savarankiskai pavalge 2 kartus. tai sita, manau, prasilausim, nes uzteko 3 dienu. bet matau, kad protestas pries mane yra begalinis
su puoduku nedraugauja, tik didesnio pora kartu gal (?) paprase, nes atejo akis isvertes pas mane ir as supratau, kad tuoj bus didesnis reikaliukas. bet jis po miego atsikelia pilnu pampiu tiek po nakties, tiek po pietu, tai sakau, gal dar nesubrendo visa sistema

su kalba prastai

zodziu pagal situs duomenis reikia mums kalba pralauzti, su puoduku susidraugauti ir kazkaip ta cognitive development vystyti
o siaip su zaislais, atsuktuvais, varztukais ir pan tikrai greitai persilauzia, kas su kuo ir kaip. tik nori zaisti vienas. o su vaikais tik lakstyti ir dukti. bet matau, kad pagal amziu jiems tas nenoras dalintis yra kaip ir labai netgi norma.