Vis niekaip neprisedu papasakot apie savo patirti su lazeriu..
Tas Apex 800 lazeris mane dabar domina ne siaip sau
Pries kokius 8-9 metus toje klinikoje dariausi proceduras su lazeriu (pagal nuotraukas, tai cia tas pats lazeris ir akiniai tie patys, tik gydytoja jau kita). Konkreciai - salinausi plaukus nuo blauzdu. Rodos tada ir buvo man zadami tie 5 -6 metai kad neataugs viskas.
Atvaiksciojau 6 proceduras. Tuomet blauzdos buvo jau gerokai praplike, like plaukeliai nebe juodi , o pilki, kai kurie sviesus, bet vietomis ir visai pliki plemai buvo

Aisku, as kaip ir dauguma einanciu pirma karta, tikejausi kad uz tokius $$ bus visai visai plika. Bet tikrai neisejo niekaip visu panaikint

, turbut tai beveik neimanoma nei su vienu lazeriu.. Nuejau as ir 7-ai procedurai. Taciau lazeris tu likusiu plaukeliu jau nebeeme (tiksliai neprisimenu , bet gal buvo like kokie 30% plauku sviesesniu). Bet visvien juos skutant po to ataugdavo tokie dygliukai, tik sviesesni, nebuvo taip kad labai jau svelnios tos kojeles, vistiek eziukas badesi kai atauginet pradeda tie likusieji..
Taigi, po tos 7 proceduros paklausiau, nejaugi dar reikes?? Kada jau jie pagaliau visi isnyks? Tai gydytoja tiesiai sviesiai pasake, jog man nebeverta daugiau eit, nes lazeris jau nebeima tu sviesesniu plauku (na jie ne balti, bet pilkoki tokie buvo like). Sake, jog pas mane nepakankamai juodi ir stori plaukai is pat pradziu buvo, del to tikrai nebus tokio rezultato, kad visai plika plika (nors man rodes, kad plaukai tikrai pas mane juodi juodi ir stori ant koju, plaukuotesnes paneles uz save man nebuvo teke tada sutikt.. Ryte nusiskuti - vakare jau badytis eziukas pradeda ir dar isberia nuo tu skutimu

)
Tai va, ka noriu pasakyt.. Masciau pazastis vel ten pat darytis, nes ten zinoma plaukai dar juodesni dar storesni ir nuskutus tie taskiukai vistisiek ant odos matos. Manau, kad lazeris tas jau gerai tokius juodus storus paimtu ir nereiktu tiek proceduru, ir gal jau beveik viska iki galo pasalintu..
Zinokit dar dabar po sitiek metu as jauciu to lazerio poveiki ant blauzdu

Ir tikrai, plauku dauget po labai pamazu pradejo tik po kokiu 5 metu (nelabai as pastebedavau nes letai tas procesas vyko). Dabar po tiek laiko ataugo tikrai ne visi, o koks gal trecdalis plauku.. Ir jie ne tokie baisiai juodi, kaip kad pries lazeri buvo, o tokie pilki gal labiau. Skust aisku reikia

Nuskusti ranka perbraukus pradeda jaustis po 1,5- 2 paros.. Ir neberia po lazerio, zymiai lengvesnis visas skutimo procesas iki siol.
Vat dabar ir nezinau, ar eit ten, kur jau patikrinta, ar megint Aleksandrita, gal jis efektyvesnis bus, nes naujesnis
Patarkit merginos, kaip jus darytumet