QUOTE(kmi_kmi @ 2012 06 14, 21:53)
sveikos,
mane taip pat kankina plaukuotumas. su viskuo galiu susitaikyti ir plaukų naikinimui skiriu nemažai laiko, tačiau opiausia problema - veido plaukeliai. paauglystei iš kvailumo ir nežinojimo smakrą ir panosę paskutau, tai dabar visą gyvenimą ir vargstu. žandai pasidengę šviesiu pūkeliu, bet manau su jais sėkmingai ir nugyvensiu. bet va smakro, pasmakrės ir panosės depiliacija kelia daug problemų. stengiuosi pešioti, bet čia sizifo darbas... domėjausi dėl depiliacijos lazeriu, bet mano oda jautroka, kartais nenuspėjama. kosmetologė pasakė, jog negarantuoja, kad gausis elerginė reakcija. tad norėjau paklausti, ar kuriai depiliuojant veido zoną lazeriu nepasitaikė "įsigyti" alergijos ar milžiniško sudirginimo?
Pukelio geriau neliesti, nes jis neprognozuojamas, paskui gali pradeti storesni augti arba aisku galima ji pasalinti, bet nezinia, kaip jusu organizmas sureaguotu. O del alergiju, tai ne karto nera buve pas kazka susialergizave

, o ir sudirginimo jokio

Tad manau galite drasiai epiliuotis
QUOTE(LABBRA @ 2012 06 27, 23:57)
Priimkite dar viena ponia i dikusija

Esu visiskai pasimetusi su tais lazeriais ir nebezinau kuom tiket..

Baisiausiai vargina seriai ant smakro,demeles susidariusios nuo pesiojimo..nebezinau kaip ju atsikratyt,nes vis daugeja! Nusprendziau, kad reikia rudeniop,kai nebus saules tiek bandyt Aleksandrito lazeri,bet paskaiciau visokiu nuomoniu,kad trumpalaikis efektas,pinigai i bala,kazkam padejo ir t.t. Nesu tiek turtinga,kad galeciau del labai trumpalaikio efekto aukoti tiek pinigeliu..

Mane domina butent veido sritis,gal kas daret ir galit apsviest,kaip pavyko? Zinau, kad tai ne visam laikui,bet dziaugciausi, jei tuos serius pavyktu nors trejetai metu pasalinti!!!Ir idomu kokia kaina gaunasi visumoje..as parasiau jiems laiskuti,kiek kainuoja panasiai prosedura,tai man atrase, kad priklauso kaina nuo impulsu kiekio

tai suprantu,kad tu impulsu per procedura reikia daug ir aisku maziausiai kokiu 6 proceduru visumoje.. itariu veidui be keletos tukstantuku nepseiti...jei turite kokiu atsiliepimu, bukite geros atrasykite
Na is patirties galiu pasakyti, kad veido plaukeliai salinasi bene sunkiausiai, bet useliai dar puse bedos, o vat smakro gyvaplaukiai tai tikrai vercia pakovoti. Pas mane buvo ju nemazai, lyg ir dingdavo, bet po kiek laiko vel kokie keli islisdavo, tada vel juos pacirskindavau ir vel ramu, bet po paskutinio karto, buvo 2 gyvaplaukiai vel islinde, jau keli menesiai smakras svarutis
Nezinau kiek kainuoja sios sritys su Aleksandritu, bet jei domintu su E-light, tai galima tikrai pigiau pasidaryti