Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas

Žodžiu, subalamūtinot visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 09, 13:37)
Žodžiu, subalamūtinot visai  doh.gif

Kas tave balamutina tepaluota? biggrin.gif
Atsakyti
Vakar vyras ėjo juostelių išsirašyti . Gydytojas atostogauja, teko eiti pas kitą , Trahienytę . Grižo keikdamasis. Atsisakė gydytoja išrašyti tiek, kiek priklauso - 900 vnt. Įstatymas metai laiko kaip pakeistas , pati nieko nežino ir dar pacientus klaidina . Teko su ginčais reikalauti tai, kas teisėtai priklauso doh.gif . Ot ir gaunasi nežinosi įstatymų, liksi durniaus vietoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2010 11 09, 14:27)
Vakar vyras ėjo juostelių išsirašyti . Gydytojas atostogauja, teko eiti pas kitą , Trahienytę . Grižo keikdamasis. Atsisakė gydytoja išrašyti tiek, kiek priklauso - 900 vnt. Įstatymas metai laiko kaip pakeistas , pati nieko nežino ir dar pacientus klaidina . Teko su ginčais reikalauti tai, kas teisėtai priklauso  doh.gif . Ot  ir gaunasi nežinosi įstatymų, liksi durniaus vietoje  doh.gif

Na čia dabar, mūsų tai gyd. turi kabinete sveikatos min. įstaymus. Jei abejoja iškart atverčia ir kartu skaitom lotuliukas.gif
"Durtukui" ta figniuškė kur isiduriat pasimatavimui ck kas kiek laiko adatikę keičiat?
MB pirštų galai net patamsėję jau nuo dūrimo, taškiukas ant taškiuko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksy: 09 lapkričio 2010 - 13:53
QUOTE(oksy @ 2010 11 09, 15:51)

"Durtukui" ta figniuškė kur isiduriat pasimatavimui ck kas kiek laiko adatikę keičiat?
MB pirštų galai net patamsėję jau nuo dūrimo, taškiukas ant taškiuko  doh.gif

as keiciu kas menesi adateles, netgi gal reciau
Papildyta:
QUOTE(Rodnega @ 2010 11 09, 15:27)
Vakar vyras ėjo juostelių išsirašyti . Gydytojas atostogauja, teko eiti pas kitą , Trahienytę . Grižo keikdamasis. Atsisakė gydytoja išrašyti tiek, kiek priklauso - 900 vnt. Įstatymas metai laiko kaip pakeistas , pati nieko nežino ir dar pacientus klaidina . Teko su ginčais reikalauti tai, kas teisėtai priklauso  doh.gif . Ot  ir gaunasi nežinosi įstatymų, liksi durniaus vietoje  doh.gif

tegul eina pas savo endokrinologe, seimos gydyt daug ko nezino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 11 09, 15:51)
Na čia dabar, mūsų tai gyd. turi kabinete sveikatos min. įstaymus. Jei abejoja iškart atverčia ir kartu skaitom  lotuliukas.gif
MB pirštų galai net patamsėję jau nuo dūrimo, taškiukas ant taškiuko  doh.gif

O ten tokia tundra, nieko neturi, nieko nežino doh.gif . Retai keičia, gal kartą į 2 mėnesius . Pirštų galai irgi juodi, net nesimato natūralios spalvos
Papildyta:
QUOTE(inge37 @ 2010 11 09, 16:07)

tegul eina pas savo endokrinologe, seimos gydyt daug ko nezino smile.gif

Ilgai tektu laukti kol priims o šeimos be problemų išrašydavo
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2010 11 09, 16:11)
O ten tokia tundra, nieko neturi, nieko nežino  doh.gif . Retai keičia, gal kartą į 2 mėnesius . Pirštų galai irgi juodi, net nesimato natūralios spalvos
Papildyta:

Ilgai tektu laukti kol priims o šeimos be problemų išrašydavo

Siaip as einu be talono pas endo, paskambinu i kabineta kad man reikia juosteliu ar vaistu tada liepia pasiimti kortele ir einu, o su talonais labai ilgai laukti
Atsakyti
Pasiimk iš interneto išsitraukus įstatymą kiek priklauso ir eik... bet šiaip visų iš kart tai neišrašys tikrai - man irgi neišrašo - nes negali rašyt vaistų ilgesniam kaip trijų mėnesių laikotarpiui... nėštumo metu man priklauso ir dar daugiau, bet vistiek nerašo po daugiau, turiu lakstyt pas ją - gerai bent jau tai, kad žino kiek priklauso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2010 11 09, 20:52)
Pasiimk iš interneto išsitraukus įstatymą kiek priklauso ir eik... bet šiaip visų iš kart tai neišrašys tikrai - man irgi neišrašo - nes negali rašyt vaistų ilgesniam kaip trijų mėnesių laikotarpiui... nėštumo metu man priklauso ir dar daugiau, bet vistiek nerašo po daugiau, turiu lakstyt pas ją - gerai bent jau tai, kad žino kiek priklauso  ax.gif

ir man vaistus raso kas tris menesius, juosteles kas du menesius, ir lakstau,jauciuosi kaip prirista
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2010 11 09, 19:55)
ir man vaistus raso kas tris menesius, juosteles kas du menesius, ir lakstau,jauciuosi kaip prirista

man lygiai tas pats, tas daznas lakstymas jau taip pabodes, galetu viska metams israsyt ir but rami galva doh.gif
Atsakyti
mūsų gerbiamos valstybės galvos turbūt galvoja, kad gal po dviejų mėnesių nebereiks tų juostelių, nes pasveiksim lotuliukas.gif čia panašiai iš tos serijos su invalidumais - kur žmogui be kojos neduoda iki galo grupės, turi eit kas kažkiek laiko ir prasitesinėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2010 11 09, 20:52)
Pasiimk iš interneto išsitraukus įstatymą kiek priklauso ir eik... bet šiaip visų iš kart tai neišrašys tikrai - man irgi neišrašo - nes negali rašyt vaistų ilgesniam kaip trijų mėnesių laikotarpiui... nėštumo metu man priklauso ir dar daugiau, bet vistiek nerašo po daugiau, turiu lakstyt pas ją - gerai bent jau tai, kad žino kiek priklauso  ax.gif

Tai kad ji vakar pavadavo mūsų vidaus o tikrasis gydytojas pats išrašo kiek priklauso
Atsakyti