Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas

QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 05, 19:05)
Čia reikia kaitaliot ampulytę?

ta paveiksliukas kur ikele madmuazele, tai ten esanti humalog lispro as ir leidziu smile.gif dabar jau penai jo siek tiek kitaip atrodo, vadinas humalog kwik pen, bet ten ligiai tas pats tik isvaizda kita smile.gif
tai va sitam paveiksliuky penas yra vienkartininis ir jokiu ampulyciu keist nereikia, sunaudojai viena, ismeti imi nauja smile.gif
as veikimo jo grafiko tai neturiu, bet sakau jis trumpo veikimo insulinas pradeda veikti kazkur po pusvalandzio, pikas gautis turetu po valandos ar dvieju, bet neesu tikra reiktu grafika jo ieskot internete, siaip tai gydytoja turetu viska paaiskint, as tai juo patenkinta pavyzdziui ir net labai smile.gif
Papildyta:
[quote=inge37,2010 11 05, 10:56]
o buvo taip: iki 5 men nestumo as neprasitariau nei tevams, nei pas daktarus ejau,paskui mane gasdino kad vaikas gali buti apsigimes , nesveikas, pati galiu numirti doh.gif , na tada kaip pagulde i klinikas tai jau iki pat kol gime dukra, tais laikais kaip kalejime, lankytojai galejo ateiti ne kiekviena diena, ir tai tik po kelias valandas smile.gif , na ir ka laiminga pabaiga, uzaugo ji pas mane sveika 4u.gif , siemet jau suejo 18-ka

vau kokia drasi moteris, net penkis menesius sugebejot savo paslapti isturet 4u.gif bet kaip baisu kai zmogu uzuot padrasinus pastoviai gasdina, siaubas... jus tikra saunuole as manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2010 11 05, 23:46)
jis trumpo veikimo insulinas pradeda veikti kazkur po pusvalandzio, pikas gautis turetu po valandos ar dvieju

Veikimu šiek tiek artimesnis Aktrapidui g.gif O man pastarasis labai gerai buvo. Novorapido veikimas man per staigus, o po valandos nuo valgio nei žymės jo nebelieka ir cukrus į dangų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 06, 10:20)
Veikimu šiek tiek artimesnis Aktrapidui  g.gif O man pastarasis labai gerai buvo. Novorapido veikimas man per staigus, o po valandos nuo valgio nei žymės jo nebelieka ir cukrus į dangų  doh.gif

o man kaip tik atvirksviai, aktrapiadas pavalgius kol suveikdavo, ir iki sekancio valgymo dar cukrus laikydavosi, o dabar pavalgius mazdaug pagal valgymo kieki susileidziu novorapida ir viskas, jis suveikia greitai, ir kokybiskai,ir jokie cukrai ne i dangu smile.gif , nes dar veikia ir lantusas
Atsakyti
Aktrapidą reikdavo leistis pusvalandį prieš valgį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 06, 14:34)
Aktrapidą reikdavo leistis pusvalandį prieš valgį  mirksiukas.gif

jo, o kai mano darbas buvo toks, kai as nezinodavau kada valgysiu, tai man aktrapidas nebuvo gerai
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2010 11 04, 19:50)
o as kai gimdziau dar jokiu pompu nebuvo, ir net gimdyti neleisdavo:)kas bus ar mergaite ar berniukas?

Bus trečias berniukas smile.gif

QUOTE(monetuxe @ 2010 11 05, 13:36)
nors dabar jau ir kiti laikai, bet antro, bent jau kolkas tai tikrai nenoriu  blush2.gif

Aš taip kol antrasis negimė irgi sakiau, kad daugiau nebenorėsiu- o štai matai rezultatą biggrin.gif

Humalogą trumpą aš susileidžiu prieš pradėdama valgyti (kai jau matau ką į lėkštę įsidėjau), tada veikimas tolygesnis. Dozės man su juo mažesnės nei buvo su Novorapidu. Priemokos jam jokios nėra- viską gaunu nemokamai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 06 lapkričio 2010 - 16:41
[quote=rasiux-,2010 11 06, 18:40]

wau, kaip faina, su diabetu trecias vaikelis, nuostabu:)
Atsakyti
[quote=rasiux-,2010 11 06, 17:40]
Aš taip kol antrasis negimė irgi sakiau, kad daugiau nebenorėsiu- o štai matai rezultatą biggrin.gif

Humalogą trumpą aš susileidžiu prieš pradėdama valgyti (kai jau matau ką į lėkštę įsidėjau), tada veikimas tolygesnis. Dozės man su juo mažesnės nei buvo su Novorapidu. Priemokos jam jokios nėra- viską gaunu nemokamai.
[/quot 4u.gif e]

as norejau paklausti,o koks jusu ligos stazas? smile.gif beje sveikinu su tokiu busimu dziaugsmeliu 4u.gif
Atsakyti
jeigu apie Humaloga prakalbom, tai pasakysiu savo nuomonę apie ilgą, berods basaliu jisai vadinas... tai ji man buvo vietoj protophano ikišę - veikimo pikas tolygesnis, tačiau ir cukrai aukštesni būdavo, reikėdavo žymiai didesnių dozių doh.gif
Atsakyti
Kaip kiekvienai skirtingai tas pats insulinas veikia doh.gif Reiskia reikia bandyti ir rasti sau tinkama.... man tai tikras briedas-auksti, auksti, auksti...net su pompa tokiu nebudavo blink.gif ir tas trupmas kazkaip sunkiai musa man g.gif

Merginos, kurios vilnietes, pas kokia endorinologe (-a) lankotes? Gal gali ka rekomenduoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 07 lapkričio 2010 - 20:54
QUOTE(monetuxe @ 2010 11 07, 12:18)
jeigu apie Humaloga prakalbom, tai pasakysiu savo nuomonę apie ilgą, berods basaliu jisai vadinas... tai ji man buvo vietoj protophano ikišę - veikimo pikas tolygesnis, tačiau ir cukrai aukštesni būdavo, reikėdavo žymiai didesnių dozių  doh.gif

basalis man baisiai netiko, bandziau as ji, cukrai del jo tagiski buvo, net prisiminti nenoriu, kiekvienas organizmas vistik savitas smile.gif
Atsakyti
tai jau taip kad savitas - ir kas tinka vienai, nereiškia, kad tik ir kitai schmoll.gif nu ir kaip reik žinot paprastam žmogeliui blink.gif ir šiek tiek į temą, bet ne iš tos parapijos lotuliukas.gif
būsimos mamytės nusiteikusios maitint pačios ir įsitikinusios, kad visos gali ir kitap nebūna, bet kas žino kaip iš tikrųjų bus g.gif
Atsakyti