Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas

QUOTE(jankovska @ 2010 10 12, 15:33)
isleidau ryte 7,4 -gryzo-25,6

Kai mama nemato, "pasismagina" su maistu? unsure.gif
QUOTE(jauniute @ 2010 10 12, 16:05)
ir kiek mazdaug tas min yra?smile.gif sakykim as pietum  jeigu leidziu kokius 10 vnt, tai kiek leisti?smile.gif

Reiktų mažinti po 2vv ir sekti cukrus.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 10 12, 19:33)
Kai mama nemato, "pasismagina" su maistu?  unsure.gif

tikrai taip, ko gero bus kokie sokoladai, bent jau as tai ju uzvalgydavau mokykloj blush2.gif Dieve, kiek klaidu pridariau savo gyvenime, kai pagalvoju ax.gif 4u.gif
arba jei pietauja mokykloj tai gal vaistuku nesusileidzia po valgio g.gif
Atsakyti
QUOTE(jankovska @ 2010 10 12, 14:33)
Skaitau ir pavydziu,mano dukrai 10 m.,isleidau ryte 7,4 -gryzo-25,6,ir taip buna daznai.Ji serga sesi metai,apie puse metu turim pompa ,o glikuotas paskutinis buvo 9,1.Labai nenori matuotis,viska reikia priminti,pati visai negalvoja,yra isiblaskiusi.Matuoklio i mokykla nesinesa.

Rytinis normalus, tai labai keista kaip iki tiek pašoko unsure.gif Ir taip būna dažnokai? Greičiausiai taip ir bus, kad kažką suvalgo ir per mažai susileidžia.
O gal bazė ryte iki pietų permaža uždėta?
Na, reik kantrybės su vaikais, kiek prisinervuoju su saviškiu, įrodinėdama tą ar aną. Svarbu, kad jūsų mergaitė supratų, kad jei ir suvalgo kokį šokoladėlį, svarbu kad nepamirštų suleisti kiek reikia...

Maniškis taip pat dabar jau nebeima matuoklio į mokyklą doh.gif Anksčiau nešiodavosi, matuodavo, na bet dažniausiai būdavo viskas gerai, tai užsispyrė, kad nėr reikalo mokykloje tai daryti...
Atsakyti
Iš tų, kas yra naudoję Protofaną/ Levemirą/ Lantusą - galėtumėt juos palyginti su visais pliusais ir minusais?
Atsakyti
Ar sirgdamos CD tarp salutiniu poveikiu nepastebejot plauku slinkimo? g.gif
Labai slenka plaukai sakau gal nuo to pacio unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 10 14, 10:05)
Iš tų, kas yra naudoję Protofaną/ Levemirą/ Lantusą - galėtumėt juos palyginti su visais pliusais ir minusais?

galiu palyginti tik protophana su levemiru - man pastarasis geresnis, nes tolygesnis veikimo pikas ir labai gerai su juo baze pasidengdavau - o šiaip abu leidžiu per du kartus rolleyes.gif
Atsakyti
aš levemir leidžiu per vieną kartą ir man jis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nelita: 14 spalio 2010 - 20:25
As galiu palyginti Lantusa su Levemir'u... Pirmasis buvo tikrai geras, nes buvo tolygus veikimo pikas, o antraji leidziuosi jau dabar - 5 dienas - kol kas viskas labai gerai... Leidziuosi 2 kartus: ryte 14vv it vakare 18vv. Einu gulti su 5, atsikeliu ir su 5 (+-). Lantus'o leistis man nerekomendavo kelios gydytojos, todel as jo ir nesileidziu smile.gif

QUOTE(ANETELE @ 2010 10 14, 17:00)
Ar sirgdamos CD tarp salutiniu poveikiu nepastebejot plauku slinkimo? g.gif
Labai slenka plaukai sakau gal nuo to pacio  unsure.gif .

Man slinko plaukai kai nesigydziau CD ir cukrai buvo be proto auksti... vaiksciojau vos su 3 plaukais. Kai atejo protas - plaukai tokie uzaugo, kokiu niekada nesu turejusi lotuliukas.gif
O siaip dar buna ivairiu salutiniu veiksniu, kurie skatina plauku slinkima, nebutinai CD.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 14 spalio 2010 - 20:51
[quote=madmuazele,2010 10 14, 21:50]
As galiu palyginti Lantusa su Levemir'u... Pirmasis buvo tikrai geras, nes buvo tolygus veikimo pikas, o antraji leidziuosi jau dabar - 5 dienas - kol kas viskas labai gerai... Leidziuosi 2 kartus: ryte 14vv it vakare 18vv. Einu gulti su 5, atsikeliu ir su 5 (+-). Lantus'o leistis man nerekomendavo kelios gydytojos, todel as jo ir nesileidziu smile.gif

aš leidžiuosi tik vakare 22vnt ir visada rytinis buna bent vienetu žemesnis nei vakarinis, man patinka, kad nereikia papildomai badytis prailgintą užtenka vieno karto thumbup.gif
Atsakyti
O man vieno karto budavo maza smile.gif Vakarais cukrai budavo aukstoki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 14 spalio 2010 - 21:17
QUOTE(madmuazele @ 2010 10 14, 22:17)
O man vieno karto budavo maza smile.gif Vakarais cukrai budavo aukstoki.

man irgi vieno karto maza smile.gif as du kartus leidziu levemir:) o norejau paklausti kokiu laiku ryte ir vakare tas dozytees leidziat, kas naudojat levemira?smile.gif
na o kas liecia palyginima insulinu tai as galiu lyginti lantus ir levemir, tai levemir man daug geresnis, daug stabilesni cukrai man su juo nakti smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms, supratau, kad beveik visoms labiau patinka ir tinka Levemiras. O po kiek Levemiro vv leidžiatės, kaip dalijat dozes? Ir apskritai įdomu, kiek išvis per dieną insulino leidžiatės ir po kiek vv ax.gif
Atsakyti