Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas

Taip, jis iš Šiaulių buvo atvežtas į Kauną. Lyg tai į plaučius perėjo, o paskum sepsis gavosi, bijau pripletkyt smarkiai. Ne pats CD mirties priežastis, tik turėjo įtakos organizmo atsparumui, manau.

Ritute, aš ketonus muščiau saldainiais - 100 proc. sutvarko cool.gif Bet kad cukrai didžiausi doh.gif Ko gero, šiuo atveju, kas valandą leisčiausi trumpą insuliną ir kas valandą tikrinčiau cukrų mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 25 lapkričio 2010 - 09:47
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 25, 10:45)
Taip, jis iš Šiaulių buvo atvežtas į Kauną. Lyg tai į plaučius perėjo, o paskum sepsis gavosi, bijau pripletkyt smarkiai. Ne pats CD mirties priežastis, tik turėjo įtakos organizmo atsparumui, manau.

Ritute, aš ketonus muščiau saldainiais - 100 proc. sutvarko  cool.gif Bet kad cukrai didžiausi  doh.gif Ko gero, šiuo atveju, kas valandą leisčiausi trumpą insuliną ir kas valandą tikrinčiau cukrų  mastau.gif

as ir taip daryciau, ir keleta naktu gal reiktu ziuret atidziai nuo kelintos h jis pradeda kilt, kokiu greiciu, bent jau as taip darau kai man ryte neaisku buna, tai nakti n kartu keliuos ir ziuriu kame reikalas, paskui mastau ka daryti smile.gif niu o del ketonu tai as kai ju turiu tai kibirais tada geriu, ir kazkaip issivalo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(inge37 @ 2010 11 24, 23:09)
lotuliukas.gif juokiuos jau garsiai, jauniute o tu iš didmiešč mirksiukas.gif io?

niu kadangi tepaluota sake kad vilnius kaimu kaimas, tai man jau dabar net baisu sakyti is kur as, cia matyt dar blogiau bus, nes as is Kauno lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=Tepaluota,2010 11 25, 08:24]
Tai Vilniuj išvis kaimų kaimai susirinkę, tik neprisipažįsta garsiai irnesakyk.gif O kodėl čia taip sumąstei, labai išsiduodu, kad mužikė? mastau.gif

nu jau as tai niekada nepagalvojau, kad tu muzike patikek, lazdavojames gi ir tiek 4u.gif visos mes cia normalios, grazios, isprususios, protingos merginos ir moterys, vo tep ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 25, 11:45)

Ritute, aš ketonus muščiau saldainiais - 100 proc. sutvarko  cool.gif Bet kad cukrai didžiausi  doh.gif Ko gero, šiuo atveju, kas valandą leisčiausi trumpą insuliną ir kas valandą tikrinčiau cukrų  mastau.gif

Na negirdejau kad acetoną saldainiais muša, medų tai žinau kad pataria tokiu atveju, aš tai irgi leisdavaus insulina po kelis vienetus kas valandą, ir daug daug vandens smile.gif , nes kitaip veš į ligoninę ir pastatys lašinę
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2010 11 25, 11:51)
man jau dabar net baisu sakyti is kur as, cia matyt dar blogiau bus, nes as is Kauno lotuliukas.gif

Aj, tai dar nieko. Ten kaimiečių mažiau, visi sostinėn lekia laugh.gif
QUOTE(jauniute @ 2010 11 25, 11:51)
visos mes cia normalios, grazios, isprususios, protingos merginos ir moterys, vo tep  ax.gif

Jo user posted image Ir kai kurios dar storos verysad.gif
QUOTE(inge37 @ 2010 11 25, 14:30)
Na negirdejau kad acetoną saldainiais muša, medų tai žinau kad pataria tokiu atveju,

Taigis tie patys angliavandeniai. Galima ir batonu mušt, ale kiek anojo suryt reikės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 25, 16:57)

Taigis tie patys angliavandeniai. Galima ir batonu mušt, ale kiek anojo suryt reikės  unsure.gif

Šiąnakt ir aš rijau saldainius, nukrito cukrus, bet atsikėliau vistiek su 6 ryte, bet šiandien vaikštau kaip girta, galvą skauda doh.gif
Atsakyti
Nu *****, kas čia per betvarkė visoms? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 25, 17:20)
Nu *****, kas čia per betvarkė visoms?  unsure.gif

Daryk tvarką Tepaluota mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2010 11 25, 16:34)
Daryk tvarką Tepaluota mirksiukas.gif

o as va dabar idomumo delei pasimatavau tai 18, nu jega tiesiog 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif , siandien pas mus jau prisnigo, o ir šalčius didelius praneša doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2010 11 26, 11:39)
Labas merginos 4u.gif , siandien pas mus jau prisnigo, o ir šalčius didelius praneša doh.gif

sveiki gyvi, pas mus irgi balta tik dar ne taip stipriai smile.gif o kokius salcius pranesa, as nieko negirdejau?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2010 11 26, 13:14)
sveiki gyvi, pas mus irgi balta tik dar ne taip stipriai smile.gif o kokius salcius pranesa, as nieko negirdejau?smile.gif

kiekvieną dieną vis šaltyn, skaičiau net iki 23 šalčio gali nukristi smile.gif
Atsakyti
Sveikos saldžiosios 4u.gif

pagulėjau KMUK savaitėlę ir jau namuos - dar kolkas trumpam išleido ax.gif

QUOTE(jauniute @ 2010 11 22, 18:53)
tai va nebutu 16 metu diabeto stazas viskas butu kitaip ax.gif  kai pagalvoju, kad jau toks nemazas, tai kaip ir baisu pasidaro ax.gif galvoju reik gal biski paskubet...tai vat ir pradejau paieskas biggrin.gif

žinau ir su didesniu stažu - pvz 23 - ir gimė sveikas ir gražus mirksiukas.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 25, 07:24)
Tai Vilniuj išvis kaimų kaimai susirinkę, tik neprisipažįsta garsiai irnesakyk.gif O kodėl čia taip sumąstei, labai išsiduodu, kad mužikė? mastau.gif

Nuo to niekas nepriklauso.

tai aišku, kad išsiduodi mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
oi kaip aš tavęs pasiilgau blush2.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti