Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas

QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 27, 23:27)
Visą dieną prasėdėjau prie MB popierių ir galo nesimato  doh.gif Ne MB galo hihihi.gif - popierių tvarkymui galo nematyt dry.gif
nu tai tegul MB pats ir tvarko tuos savo galus mirksiukas.gif

Nulabadienasuvištienatiknetadakaiaštokiostorumo  cool.gif
nu  pažiūretumem Tepaluota kuri storesnė
Nebūtinai. Kai nori, viskas prosto  mirksiukas.gif

teisingai, tik noro reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2010 11 27, 22:07)
nu tai tegul MB pats ir tvarko tuos savo galus

Brangioji, persiprašomėm dideliausiai, ale nusikalbate kaip per smegenus gerai gavusi umn.gif Normaliems diedams galus tai motaros tvarko user posted image, o tie kiti tai fedegėjai ir gėjofilai visokie, nu dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 28, 00:13)
Brangioji, persiprašomėm dideliausiai, ale nusikalbate kaip per smegenus gerai gavusi umn.gif Normaliems diedams galus tai motaros tvarko user posted image, o tie kiti tai fedegėjai ir gėjofilai visokie, nu  dry.gif

smile.gif))tapaluota tu eik pailset geriau:))))nuo tu galu pavargai mirksiukas.gif
Atsakyti
Negaliu, bjauri esu - kol neatknisu visko iki galo, tol nenurimstu unsure.gif Nueisi į lovą, o mintys popieriuose klaidžios doh.gif Žinau, kad neužbaigsiu nei šiandien, nei ryt, ale va.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 28, 00:21)
Negaliu, bjauri esu - kol neatknisu visko iki galo, tol nenurimstu  unsure.gif Nueisi į lovą, o mintys popieriuose klaidžios  doh.gif Žinau, kad neužbaigsiu nei šiandien, nei ryt, ale va.

nu gerai, pabūsiu as čia su tavimi 4u.gif , tik nesinervuok
Atsakyti
Nesinervuoju irnesakyk.gif Einu tik dar, parašysiu MB elektroninį laišką, koks jis buožė - pats miega kai darbo liaudis dirba ph34r.gif Tegu rytoj sąžinė graužia laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 28, 00:32)
Nesinervuoju  irnesakyk.gif Einu tik dar, parašysiu MB elektroninį laišką, koks jis buožė - pats miega kai darbo liaudis dirba  ph34r.gif Tegu rytoj sąžinė graužia laugh.gif

manau jis tau atsilygins už tavo gerumą wub.gif
Atsakyti
Kap faina kai mane apkalbineja mastau.gif Kam stora, kam nestora... uzbaigiam sia diskusija schmoll.gif
Man po tos KMUK depresija bando kabintis... doh.gif kaip as nekenciu daktaru, polikliniku, ligoniniu, visu ligu...
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2010 11 27, 22:36)
manau jis tau atsilygins už tavo gerumą wub.gif

Nu jo. Galės pėdkelnes ir kvepalus nupirkt laugh.gif
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 27, 22:37)
Man po tos KMUK depresija bando kabintis...  doh.gif 

Kudy?
Atsakyti
Tudy cool.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 28, 00:37)
Kap faina kai mane apkalbineja mastau.gif Kam stora, kam nestora... uzbaigiam sia diskusija schmoll.gif
Man po tos KMUK depresija bando kabintis...  doh.gif  kaip as nekenciu daktaru, polikliniku, ligoniniu, visu ligu...

turim gyventi, nieko nepakeisim,o be daktarų mes nelabai ir galim, norim turėti ir sveikus vaikus, na užeina bloga nuotaika, depresija, liūdesys, bet galvoju, kad tai laikina smile.gif
Atsakyti
Kudy tudy? huh.gif
Atsakyti