Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas

QUOTE(inge37 @ 2010 11 28, 20:50)
netasimenu tiksliai  tų savaičių, apie 7mėn nėštumas buvo, nes su diabetu  neišnešioja pilnai, ar dabar kitaip?

isnesioja, drauge gimde, na gal savaitele ar dviem anskciau, bet tai cia vistiek smulkmena manau smile.gif eik tu sau, dar ir inkstu uzdegimas buvo prasidejes, nu bet tu stipri moteris ir saunuole, nors ir sunkiai bet sveika dukryte ir yra, ir uzaugo mirksiukas.gif bet tada cukru labai retai matuodavais ane, dar tada juk aparatu mazai budavo,ar ne?smile.gif

Papildyta:
[quote=Tepaluota,2010 11 28, 20:39]
Kokia dar reklama??? 10 lemtingų vyrų sekso klaidų cool.gif

Ne laikas dar, značit. Bus klykiantis, bus ir sauskelnės mirksiukas.gif

Ošakėskaipnorėčiaudabarvarškėsspurgos bigsmile.gif

tepaluota tu kai rasai dek tarpus tarp zodziu, kai mane komentuoji, nes as kol suskaitau tai vos akis neisvirsta, tu ka nori man retinopatija ivaryti,a? doh.gif vos spurgos neatrijau kol perskaiciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2010 11 28, 11:58)
o tai 8.9 ar čia didelis cukrus, kad reikia griežtos dietos?

Aha- čia jiems jau kosmosas- ypač ginekologams- va kai man buvo nuo 2,9 iki 4- tai sakė puikūs doh.gif . Dundukai- ne kitaip...

Diabetikėms leidžia nešioti ir iki galo jei viskas vaikui gerai, nebent jau kaip mano milžinai, tai gali porą savaičių ir anksčiau paskatint- bet čia jau baika.
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2010 11 28, 20:39)
  vos spurgos neatrijau kol perskaiciau unsure.gif

Ryk, žuvėdra, ryk! user posted image

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2010 11 28, 22:39)
isnesioja, drauge gimde, na gal savaitele ar dviem anskciau, bet tai cia vistiek smulkmena manau smile.gif eik tu sau, dar ir inkstu uzdegimas buvo prasidejes, nu bet tu stipri moteris ir saunuole, nors ir sunkiai bet sveika dukryte ir yra, ir uzaugo  mirksiukas.gif bet tada cukru labai retai matuodavais ane, dar tada juk aparatu mazai budavo,ar ne?smile.gif

buvo tokios juosteles pagal spalva, aparateliu neturejom tuo laiku:), ir 4 kartus i diena tikrino, tik atsakymus suzinodavom po valandos ar net dvieju:)
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 28, 22:43)

nea, tu tai gera tepaluota:)))
Papildyta:
QUOTE(rasiux- @ 2010 11 28, 22:43)
Aha- čia jiems jau kosmosas- ypač ginekologams- va kai man buvo nuo 2,9 iki 4- tai sakė puikūs  doh.gif . Dundukai- ne kitaip...

tai kaip tokius išlaikyti cukriukus, išdurnėčiau per 9 mėnesius
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 28, 21:43)

saukstai po pietu, jau neatryjau,tai ir neatrysiu kazkur jau link apacios varo rolleyes.gif pasimatuok man rodos tu cukru tepaluota, jis dabar pas tave ne normos ribose man rodos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nestumanlygapsvaigusatrodai,betgalciatikmanpasirode biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o jei rimtai tepaluota kiek tu metu jau sergi, as gal praskaiciau kazkur 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauniute: 28 lapkričio 2010 - 21:11
QUOTE(jauniute @ 2010 11 28, 23:10)
saukstai po pietu, jau neatryjau,tai ir neatrysiu  kazkur jau link apacios varo rolleyes.gif pasimatuok man rodos tu cukru tepaluota, jis dabar pas tave ne normos ribose man rodos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nestumanlygapsvaigusatrodai,betgalciatikmanpasirode biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
o jei rimtai tepaluota kiek tu metu jau sergi, as gal praskaiciau kazkur 4u.gif

Tepaluota jaučiu spurgas dabar kerta mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=inge37,2010 11 28, 22:07]
buvo tokios juosteles pagal spalva, aparateliu neturejom tuo laiku:), ir 4 kartus i diena tikrino, tik atsakymus suzinodavom po valandos ar net dvieju:)

aha atsimenu ir as tas juosteles, dar ir as jas naudojau, pamenu uz pirma cukraus aparata tevai paklojo beveik 1000 lt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(inge37 @ 2010 11 28, 22:13)

jezau, kad tik nepersivalgytu ji, nes ir blynai su vysniom, ir saldainiu ji dar norejo, db spurgos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2010 11 28, 23:15)
jezau, kad  tik nepersivalgytu ji, nes ir blynai su vysniom, ir saldainiu ji dar norejo, db spurgos doh.gif

pavalgius manau atsibus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2010 11 28, 21:07)
tu tai gera tepaluota:)))

Čia jūs, ponička, apie ką? cool.gif
QUOTE(jauniute @ 2010 11 28, 21:10)
saukstai po pietu, jau neatryjau,tai ir neatrysiu  kazkur jau link apacios varo rolleyes.gif

Per apačią atrysi? Nu kaip tamstai patogiau laugh.gif
nestumanlygapsvaigusatrodai,betgalciatikmanpasirode biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tamsteleirodosiokairodosireikiažegnotisamen.
as gal praskaiciau kazkur 4u.gif

Praskaitei mirksiukas.gif
QUOTE(inge37 @ 2010 11 28, 21:13)

Nea. Pas mane dabar bandymai vyksta, anie vadinasi "Kai nieko neturiu, tai ir nenoriu nieko". Tuščias šaldytuvas (lašiniai, kiaušai ir panašūs dalykai nesiskaito, greito arba negero maisto nėr, gaminti tingiu rolleyes.gif Nueinu į virtuvę, atidarau šaldytuvą, pasisveikinu su pelėm ir vėl uždarau. Ir neprisišniaukštus lapnoju į kambarį. O nuo rytojaus lieknėju. Eilinį pirmadienį cool.gif
QUOTE(jauniute @ 2010 11 28, 21:15)
jezau, kad  tik nepersivalgytu ji, nes ir blynai su vysniom, ir saldainiu ji dar norejo, db spurgos doh.gif

Na, blynų aš nenorėjau. Saldainių jau nebenorių. O spurgą ty suėsčia. Ale pirminiam pavidale, ne pervirškintą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 28, 22:25)
Čia jūs, ponička, apie ką?  cool.gif

Per apačią atrysi? Nu kaip tamstai patogiau laugh.gif

Tamsteleirodosiokairodosireikiažegnotisamen.

Praskaitei  mirksiukas.gif

Nea. Pas mane dabar bandymai vyksta, anie vadinasi "Kai nieko neturiu, tai ir nenoriu nieko". Tuščias šaldytuvas (lašiniai, kiaušai ir panašūs dalykai nesiskaito, greito arba negero maisto nėr, gaminti tingiu  rolleyes.gif Nueinu į virtuvę, atidarau šaldytuvą, pasisveikinu su pelėm ir vėl uždarau. Ir neprisišniaukštus lapnoju į kambarį. O nuo rytojaus lieknėju. Eilinį pirmadienį  cool.gif

Na, blynų aš nenorėjau. Saldainių jau nebenorių. O spurgą ty suėsčia. Ale pirminiam pavidale, ne pervirškintą  cool.gif

nu baik tepaluota nelieknek, dar anoreksiju cia mum ir betruksta, uztenka, kad as jau is nervu 10kg numeciau biggrin.gif tu savus paturek, ziema gi dabar, silciau bus ax.gif ateis rytojus, nusipirksi spurgu, pabaigsi savo darbus ir sviesu gyvent taip sakant smile.gif
Atsakyti
Einu Tepaluota as rytoj i Impulsa, gal nori kartu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2010 11 28, 17:41)
kokia kabinti? blink.gif

autoimuninis tiroiditas verysad.gif

Sakes, ir gyvendavo ilgai ir laimingai nesimatave 20 kartu per diena to cukraus doh.gif
Po 15 metu jauciu pompas i kaire ir desine dalins... Firmos atstove sake, kad bando pramusineti, jog pompos dalys sergantiems CD I tipo butu kompensuojamos.

Jauniute, as ir noreciau pailseti...Kaip mane tas CD uzknisa doh.gif

Dabar jau pati nezinau ko noriu - nuo visko pykina... nebent kokios pieniskos grikiu sriubos ax.gif
Atsakyti