Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

o www.kvepalai.us originalai? nes kainos neblogos, bet bijau analoga nusipirkti arba visiska fake uz tokia kaina?
noooooooriu " Dior J'adore" wub.gif

O gal kas parduodate? Rasyti i AZ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Alba*: 27 spalio 2010 - 12:11
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 27, 10:23)
Aš kaip tik iš jų laukiu dvejų kvepaliukų. Abu kainavo ne daugiau kaip 50 -65 Lt - taigi muitinė tikrai neturėtų ilgai užlaikyti, nes tokiai sumai netaikomi tax'ai.
Pirkau 09-22 d.  tačiau dar laukiu.
Taigi noriu paklausti, kiek laiko teko laukti kvepalų jums, kas pirkote iš  www.fragrancex.com?

Aš iš jų paskutinio siuntinuko taip ir negavau cool.gif
Jau visi metai praėję.
O pinigų tie šaunuoliai taipogi negrąžino gun_bandana.gif
Nors manau, aš gal būsiu papuolusi į tą mažumą, kuriai su jais deja nepasisekė.
Atsakyti
QUOTE(*Alba* @ 2010 10 27, 13:10)
o www.kvepalai.us originalai? nes kainos neblogos, bet bijau analoga nusipirkti arba visiska fake uz tokia kaina?

Vat mane tai irgi domina, nes kainos atrodo too good to be true biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 27, 14:25)
Aš iš jų paskutinio siuntinuko taip ir negavau  cool.gif
Jau visi metai praėję.
O pinigų tie šaunuoliai taipogi negrąžino  gun_bandana.gif

OMG, uzjauciu blink.gif
Atsakyti
Laba. Gal kam nors teko susidurti su sia parduotuve http://www.perfumeportal.co.uk
nes niekaip nesulaukiu uzsakymo, kuris buvo uzsakytas rugpjucio menesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dan@25: 27 spalio 2010 - 13:44
Sveikos 4u.gif ka galetumete pakomentuoti apie www.patinka.lt? noreciau nusipirkti kvepalu is sios parduotuves. Kazin ar jie orginalus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Alba* @ 2010 10 27, 12:10)
noooooooriu " Dior J'adore"  wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2010 10 27, 13:30)
Vat mane tai irgi domina, nes kainos atrodo too good to be true biggrin.gif

Merginos, nurimkite - gi pirkau iš čia ne vienus kvepalus. Tikrai ne analogai biggrin.gif
Kvepalai originalūs. Juk jau ne aš viena tą patvirtinau čia (Tays irgi apie tai rašė) - tai gal jau neverta to pačio klausimo uždavinėti vėl ir vėl. Na jei jau taip bijote - tada pirkite iš kitos parduotuvės, kur brangiau lotuliukas.gif Man ten kainos atrodo normalios: nėra labai jau mažos, bet antkainiai nėra dideli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 27 spalio 2010 - 16:31
Uz www.kvepalai.us radau pigesni puslapi - www.parfume.lt

Nemokamas pristatymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 27, 11:23)
Pirkau 09-22 d.  tačiau dar laukiu.

o fragrancex iš JAV siunčia? laukiu trečio siuntinuko iš theperfumedcourt.com. išsiųstas 10-02 iš JAV. pirmi du atėjo jau prieš 2 savaites, nors visi trys vienu metu išsiųsti. ir kaip tyčia pats brangiausias neateina. užknisa tokie pokštai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 27 spalio 2010 - 18:31
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 27, 15:25)
Aš iš jų paskutinio siuntinuko taip ir negavau  cool.gif
Jau visi metai praėję.
O pinigų tie šaunuoliai taipogi negrąžino  gun_bandana.gif

doh.gif doh.gif Zinokit, as turbut irgi ta mazuma, nes nuo pavasario laukiu kvepalu doh.gif Ka ten laukiu, jau nebelaukiu lotuliukas.gif Kiek rasiau, tai vis ta pati dainele "mes aiskinsimes jusu problema, iskilus klausimams nesigedinkit rasyti mums" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 10 27, 18:31)
o fragrancex iš JAV siunčia? laukiu trečio siuntinuko iš theperfumedcourt.com. išsiųstas 10-02 iš JAV. pirmi du atėjo jau prieš 2 savaites, nors visi trys vienu metu išsiųsti. ir kaip tyčia pats brangiausias neateina. užknisa tokie pokštai g.gif

O va pameni, mano siuntinuko brangiausią dalį jie vieną kartą tiesiog pamiršę buvo išsiųsti g.gif Gal jau laikas juos laužti, kad nebūtų ta pati situacija.

QUOTE(cavalli @ 2010 10 27, 19:05)
doh.gif  doh.gif  Zinokit, as turbut irgi ta mazuma, nes nuo pavasario laukiu kvepalu doh.gif Ka ten laukiu, jau nebelaukiu lotuliukas.gif Kiek rasiau, tai vis ta pati dainele "mes aiskinsimes jusu problema, iskilus klausimams nesigedinkit rasyti mums" lotuliukas.gif

Girdėta iki skausmo ta dainelė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 10 27, 18:31)

Taip, jie iš JAV siunčia.
Esu mėginukus siuntusis iš theperfumedcourt.com - tai apskritai jie siųsdavo pvz. tą patį vieną užsakymą išskaidytą - pirma sulaukdavau už kokių 2 sav. 2 vnt mėginukų su saldainiuku biggrin.gif Po to, po kokių 3 sav. pasirodydavo kitas siuntinukas. Bet nebuvo taip nutikę, kad dingtų.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 27, 11:23)
Taigi noriu paklausti, kiek laiko teko laukti kvepalų jums, kas pirkote iš  www.fragrancex.com?

Vidutiniskai 4-5 savaites 4u.gif
O as irgi vis nesulaukiu siuntinuko, issiusto is UK rugsejo 22d. Jau greiciausiai nera vilties, kad parkeliaus. Cia toks pirmas atvejis mano praktikoj (pirkta per ebay) verysad.gif
Toks dar pastebejimas del siuntimo is JAV- kiek siunciausi i Lietuva (ir is e.parduotuviu, ir is ebay0- siuntini gaudavau ne anksciau, nei po 3 savaiciu. Dabar gyvendama Prancuzijoje, is JAV ebayaus gaunu siuntinius po 5 dienu bigsmile.gif Kyla klausimas, kodel musu pastas taip letai dirba g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 27 spalio 2010 - 19:50