QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 27, 20:32)
O va pameni, mano siuntinuko brangiausią dalį jie vieną kartą tiesiog
pamiršę buvo išsiųsti

Gal jau laikas juos
laužti, kad nebūtų ta pati situacija.
Girdėta iki skausmo ta dainelė
šįsyk lyg ir nepamiršo. yra trys skirtingi numeriukai. du išsiųsti iš vienos valstijos netgi keliom dienom vėliau nei trečias, o jie jau pas mane. o va trečiasis kažkur...
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 27, 20:39)
Esu mėginukus siuntusis iš
theperfumedcourt.com - tai apskritai jie siųsdavo pvz. tą patį vieną užsakymą išskaidytą - pirma sulaukdavau už kokių 2 sav. 2 vnt mėginukų su saldainiuku

Po to, po kokių 3 sav. pasirodydavo kitas siuntinukas. Bet nebuvo taip nutikę, kad dingtų.
išskaido, nes siunčia trys skirtingos moteriškės, esančios skirtingose vietose. dėl to ir primaišo neretai jos visko. ne tą buvo įpylusios, pamiršusios išsiųsti (kaip Ingėnas rašo). kad negaučiau visai, man irgi iki šiol nebuvo. laukiu dar. mažu pasirodys ir šitas.
QUOTE(AMARILIS @ 2010 10 27, 20:42)
Toks dar pastebejimas del siuntimo is JAV- kiek siunciausi i Lietuva (ir is e.parduotuviu, ir is ebay0- siuntini gaudavau ne anksciau, nei po 3 savaiciu. Dabar gyvendama Prancuzijoje, is JAV ebayaus gaunu siuntinius po 5 dienu

Kyla klausimas, kodel musu pastas taip letai dirba
aš irgi pastebėjau tą. ar iš JAV, ar iš kitur, iki LT siuntiniai ateina tikrai greitai. užtrunka jie pačioj LT beveik visada.
Papildyta:
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 27, 21:05)
Bet vėliau, kaip suprantu - jeigu jiems parašai ir primeni - išsiunčia?
tąkart ne primint reikėjo, o gan piktokai pasikalbėt. pačios primalė nesąmonių, o atsiprašė gal po trečio laiško tik. nelabai patinka man jų bendravimas ir ta siuntimo politika, bet kad pasirinkimas, iš kur siųstis, skurdokas, tai ir vėl vis užsisakau. nors be kokių nors trukdžių gal tik du užsakymai iš ten buvo (iš 6 turbūt).