Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 27, 19:39)
Taip, jie iš JAV siunčia.
Esu mėginukus siuntusis iš theperfumedcourt.com - tai apskritai jie siųsdavo pvz. tą patį vieną užsakymą išskaidytą - pirma sulaukdavau už kokių 2 sav. 2 vnt mėginukų su saldainiuku  biggrin.gif Po to, po kokių 3 sav. pasirodydavo kitas siuntinukas. Bet nebuvo taip nutikę, kad dingtų.

Jie visąlaik išskaido. Man vieną iš siuntinuko dalių (kaip tyčia pačią brangiausią ir laukiamiausią ) jei tikrai tiesiog buvo užmiršę išsiųsti. O ne dingo. Patys prisipainiojo skaidydami užsakymą dalimis.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 27, 19:45)
Jie visąlaik išskaido. Man vieną iš siuntinuko dalių (kaip tyčia  pačią brangiausią ir laukiamiausią ) jei tikrai tiesiog buvo užmiršę išsiųsti. O ne dingo. Patys prisipainiojo skaidydami užsakymą dalimis.

Bet vėliau, kaip suprantu - jeigu jiems parašai ir primeni - išsiunčia?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 27, 20:32)
O va pameni, mano siuntinuko brangiausią dalį jie vieną kartą tiesiog pamiršę buvo išsiųsti g.gif Gal jau laikas juos laužti, kad nebūtų ta pati situacija.
Girdėta iki skausmo ta dainelė doh.gif

šįsyk lyg ir nepamiršo. yra trys skirtingi numeriukai. du išsiųsti iš vienos valstijos netgi keliom dienom vėliau nei trečias, o jie jau pas mane. o va trečiasis kažkur...

QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 27, 20:39)
Esu mėginukus siuntusis iš theperfumedcourt.com - tai apskritai jie siųsdavo pvz. tą patį vieną užsakymą išskaidytą - pirma sulaukdavau už kokių 2 sav. 2 vnt mėginukų su saldainiuku  biggrin.gif Po to, po kokių 3 sav. pasirodydavo kitas siuntinukas. Bet nebuvo taip nutikę, kad dingtų.

išskaido, nes siunčia trys skirtingos moteriškės, esančios skirtingose vietose. dėl to ir primaišo neretai jos visko. ne tą buvo įpylusios, pamiršusios išsiųsti (kaip Ingėnas rašo). kad negaučiau visai, man irgi iki šiol nebuvo. laukiu dar. mažu pasirodys ir šitas.

QUOTE(AMARILIS @ 2010 10 27, 20:42)
Toks dar pastebejimas del siuntimo is JAV- kiek siunciausi i Lietuva (ir is e.parduotuviu, ir is ebay0- siuntini gaudavau ne anksciau, nei po 3 savaiciu. Dabar gyvendama Prancuzijoje, is JAV ebayaus gaunu siuntinius po 5 dienu  bigsmile.gif  Kyla klausimas, kodel musu pastas taip letai dirba  g.gif

aš irgi pastebėjau tą. ar iš JAV, ar iš kitur, iki LT siuntiniai ateina tikrai greitai. užtrunka jie pačioj LT beveik visada.
Papildyta:
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 27, 21:05)
Bet vėliau, kaip suprantu - jeigu jiems parašai ir primeni - išsiunčia?

tąkart ne primint reikėjo, o gan piktokai pasikalbėt. pačios primalė nesąmonių, o atsiprašė gal po trečio laiško tik. nelabai patinka man jų bendravimas ir ta siuntimo politika, bet kad pasirinkimas, iš kur siųstis, skurdokas, tai ir vėl vis užsisakau. nors be kokių nors trukdžių gal tik du užsakymai iš ten buvo (iš 6 turbūt).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 27 spalio 2010 - 20:11
QUOTE(zivily @ 2010 10 27, 14:49)
Sveikos 4u.gif  ka galetumete pakomentuoti apie www.patinka.lt? noreciau nusipirkti kvepalu is sios parduotuves. Kazin ar jie orginalus? g.gif

man irgi įdomu 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2010 10 27, 20:42)
Vidutiniskai 4-5 savaites  4u.gif

Kas del fragrancex.com (na ir kitu parduotuviu), tai siulyciau moekt per paypal, jei tik yra tokia galimybe. Blogiausiu atveju galima per pp iskelt dispute'a ir susigrazint pinigelius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 10 27, 21:55)
Kas del fragrancex.com (na ir kitu parduotuviu), tai siulyciau moekt per paypal, jei tik yra tokia galimybe. Blogiausiu atveju galima per pp iskelt dispute'a ir susigrazint pinigelius.  4u.gif

as ta pati norejau pasakyti visoms, kas is e-bay ar kitu www pirko, per PayPal yra gaalimybe susigrazinti pinigus thumbup.gif
Atsakyti
www.extrascents.com- idomu, gal kam nors teko is cia pirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 10 05, 22:42)

Ar esat susidurusios su sia Bulgarijos parduotuve?  g.gif

http://www.scentmall.net/index.php

Gerai, kad neužsisakiau iš šios internetinės parduotuvės. Nesvarbu, kad radau kvepalus, kurie yra seniai seniai nebegaminami (ne 100 ml., o 30ml ir 50 ml.) Manau, kad tokių kiekių nepadirbinėja. 4u.gif smile.gif biggrin.gif Deja, skaičiau internete, kad iš tiesų ši internetinė parduotuvė prekiauja FUFLAIS, negrąžina pinigų, apgaudinėja žmones. lotuliukas.gif Žmonės užsisako kvepalus, kurie yra 30 ml., o atsiunčia 100 ml. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneseee: 30 spalio 2010 - 22:30
QUOTE(*Alba* @ 2010 10 27, 13:10)
o www.kvepalai.us originalai? nes kainos neblogos, bet bijau analoga nusipirkti arba visiska fake uz tokia kaina?
noooooooriu " Dior J'adore"  wub.gif

O gal kas parduodate? Rasyti i AZ  smile.gif

Bandziau pirkti is sios parduotuves,tik nesigavo nieko gero. Uzsisakiau kvepalus,po keliu dienu gavau e-laiska is vadybininko Zigmo,kad, deja,kvepalai yra reti,todel kainuos keliasdesimt lt brangiau,nei nurodyta ju psl.Bala nemate tu lt,sutikau.Parasiau,kad vistiek noreciau pirkti.Dar po keliu dienu gavau laiska is to pacio pono,kad,deja siu kvepalu tiekejas nebeturi.Puslapyje info apie kvepalus[kaina,kiekis] nepakeista iki siol.Taip ir neaisku,ka jie turi ir kiek is tikruju turesit sumoket,todel siulyciau neskubet pervedinet pinigus.
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2010 10 30, 22:30)
Gerai, kad neužsisakiau iš šios internetinės parduotuvės. Žmonės užsisako kvepalus, kurie yra 30 ml., o atsiunčia 100 ml. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na ir sugalvok man iš Bulgarijos pirktis, vis ant to pigumo žmonės pasimauna doh.gif
Tas pats galioja ir ebay. Parašyta, kad item location - from Bulgaria (arba kokia Romania, Turkija), net neverta žiūrėti ten 30, 50 ar 100 ml. Fuflas garantuotas smile.gif
Beje apie tą bajerį, kad užsisako 30 ml., o atsiunčia 100 ml. Žiūriu čia vieną kartą ebay toks juokingas prekiautojas (ten iš Bulgrarijos ar Rumunijos nepasakysiu tiksliai), Chaneliais po 45 dol. prekiauja, negatyvų pilna, kad feikais prekiauja ir vieno žmogaus pozityvus atsiliepimas pritrenkiantis, kad tipo užsisakė 50 ml. (kažkokių tai Chanel kvepalų), atsiuntė per apsirikimą 100 ml. Pardavėjas pripažino, kad apsiriko, bet tiek to jau, turėk žmogau. Ir toliau atsiliepime - o koks fantastiškas pardavėjas, fantastiški kvepalai ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beštuliukas: 31 spalio 2010 - 15:15
QUOTE(Gafsa @ 2010 10 31, 11:51)
Bandziau pirkti is sios parduotuves,tik nesigavo nieko gero. Uzsisakiau kvepalus,po keliu dienu gavau e-laiska is vadybininko Zigmo,kad, deja,kvepalai yra reti,todel kainuos keliasdesimt lt brangiau,nei nurodyta ju psl.Bala nemate tu lt,sutikau.Parasiau,kad vistiek noreciau pirkti.Dar po keliu dienu gavau laiska is to pacio pono,kad,deja siu kvepalu tiekejas nebeturi.Puslapyje info apie kvepalus[kaina,kiekis] nepakeista iki siol.Taip ir neaisku,ka jie turi ir kiek is tikruju turesit sumoket,todel siulyciau neskubet pervedinet pinigus.

g.gif Net smalsu, kokius kvepalus norėjote pirkti?
Pamenu kai pirmą kartą pirkau, tai man pirma atsiuntė prekes - kvepalus - o pavedimą padariau vėliau.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 31, 17:25)
g.gif Net smalsu, kokius kvepalus norėjote pirkti?
Pamenu kai pirmą kartą pirkau, tai man pirma atsiuntė prekes - kvepalus - o pavedimą padariau vėliau.

Balmain Ambre Gris
Atsakyti