Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(Gafsa @ 2010 10 31, 12:51)
Bandziau pirkti is sios parduotuves,tik nesigavo nieko gero. Uzsisakiau kvepalus,po keliu dienu gavau e-laiska is vadybininko Zigmo,kad, deja,kvepalai yra reti,todel kainuos keliasdesimt lt brangiau,nei nurodyta ju psl.Bala nemate tu lt,sutikau.Parasiau,kad vistiek noreciau pirkti.Dar po keliu dienu gavau laiska is to pacio pono,kad,deja siu kvepalu tiekejas nebeturi.Puslapyje info apie kvepalus[kaina,kiekis] nepakeista iki siol.Taip ir neaisku,ka jie turi ir kiek is tikruju turesit sumoket,todel siulyciau neskubet pervedinet pinigus.

Viskas tvarkoje su kvepalai.us thumbup.gif esu pirkusi kelis kartus, nusiskundimų neturiu, nuolaidų gaudavu ir esu pavedimą dariusi po kvepalų gavimo. smile.gif
Sąžiningas Zigmas, bent jau man tai 100%. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2010 10 31, 18:36)
Viskas tvarkoje su kvepalai.us  thumbup.gif  esu pirkusi kelis kartus, nusiskundimų neturiu, nuolaidų gaudavu ir esu pavedimą dariusi po kvepalų gavimo.  smile.gif
Sąžiningas Zigmas, bent jau man tai 100%.  smile.gif

Gal ir saziningas,tik labai aplaidziai savo puslapi tvarko g.gif .Reiks bandyt ka nors paprastesnio nusipirkt is ju.
Atsakyti
na, gal man taip pasitaikė, esu pirkusi retesnių nišinių kvapų, kurių nėra net tame puslapyje, tiesiog parašyti galima ir kartais įmanoma gauti smile.gif
Atsakyti
Gal kas pirkote iš šio puslapio g.gif
http://www_onlineper...rances-c-1.html
Atsakyti
Merginos pirkusios iš www. 1-7.lt gal galit pasakyti iš kur gauti kupono numerį g.gif su kuriuo pritaiko nuolaidą, ar čia tik sykį pirkus asmeniškai jį gauni g.gif jau norėjau užsisakyti iš ten kvepalus, bet va sustojau dėl to kupono biggrin.gif o gal čia bendras numeris visiems ir gal kas jį turit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 11 02, 12:31)
Merginos pirkusios iš www. 1-7.lt gal galit pasakyti iš kur gauti kupono numerį g.gif su kuriuo pritaiko nuolaidą, ar čia tik sykį pirkus asmeniškai jį gauni g.gif jau norėjau užsisakyti iš ten kvepalus, bet va sustojau dėl to kupono biggrin.gif o gal čia bendras numeris visiems ir gal kas jį turit bigsmile.gif

jau buvo kalbėta, kad neatsiunčia nei sykį, nei kelis pirkus. apskritai, ar ten tikrai nuolaida? man panašiau į dovanų kuponą. ne tokios kainos, kad dar nuolaidas darytų.
Atsakyti
katalike
ačiū už atsakyma mirksiukas.gif , patingėjau skaityt seną temą blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 11 02, 08:43)

Rašo, kad nesiunčia šiuo metu į kitas šalis.
Please note at this time we do not ship internationally.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 11 02, 15:53)
Rašo, kad nesiunčia šiuo metu į kitas šalis. 
Please note at this time we do not ship internationally.

mačiau, kad nesiunčia, bet jeigu būtų normalus puslapis, t.y. patikimas rasčiau, kas iš anglų nupirktų ir atsiūstu man hihihi.gif tad vis dar laukiu atsiliepimų apie šį puslapį bigsmile.gif gal kas iš esančių UK bandė ką ten pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 11 02, 15:32)
mačiau, kad nesiunčia, bet jeigu būtų normalus puslapis, t.y. patikimas rasčiau, kas iš anglų nupirktų ir atsiūstu man hihihi.gif tad vis dar laukiu atsiliepimų apie šį puslapį bigsmile.gif gal kas iš esančių UK bandė ką ten pirkti g.gif

Tada ir man įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
Kas pirko is www.kosmetika-tau.lt
Ten ne tik kvepalai labai labai pigiai, bet ir kosmetika.
Kainos man visikai neaiskus. Is kur jie gali gauti originalia kosmetika uz tokius pinigus ir kvepalus, dar sugebeti uzdirbti? Lenkija?Turkija? - tai ten pilna klastociu. Ar saugu pirkti is ju? blush2.gif ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogurtine @ 2010 11 02, 23:41)
Kas pirko is www.kosmetika-tau.lt
Ten ne tik kvepalai labai labai pigiai, bet ir kosmetika.
Kainos man visikai neaiskus. Is kur jie gali gauti originalia kosmetika uz tokius pinigus ir kvepalus, dar sugebeti uzdirbti? Lenkija?Turkija? - tai ten pilna klastociu. Ar saugu pirkti is ju? blush2.gif  ax.gif  g.gif

Nepirkau. Neimčiau jų produkcijos net dykai, nes originalų tokiom kainom nebūna. Žinoma, tai tik mano visai neautoritetinga ir jokiais faktais nepagrįsta nuomonė, jei kas turi priešingų įrodymų - tepaviešina tongue.gif
Atsakyti