Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 25 tema

Ader, jėga kaip patiko, toks tauškališkai mielas, ypač smagu kai teko sudalyvauti veiksme thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu aciu lotuliukas.gif zadejau gi kai ka paskandint gelese. tikiuosi pavyko biggrin.gif
Atsakyti
ader palikau komentarą bloge thumbup.gif skrebukas.
Beja, neesi pirmoji tongue.gif tik ne ten įkėlei savo konkursinį...reikėjo čia.
Ignac gerų patarimų gavai jau. Man dar trūksta akcento spalvų ir aišku teksto, detalių, ir t.t 4u.gif
Atsakyti
ko tais susimaisiau matyt. pardon. smile.gif svarbiausia, kad jis tave pasieke.
Atsakyti
sveiki 4u.gif kaip sekasi? as tai snd greit sumeciau atvirute tevams vedybinio gyvenimo 30-mecio proga biggrin.gif bet nespejau nufotkinti... nieko ten ypatingo blush2.gif

QUOTE(Lavrynka @ 2010 10 24, 13:17)
o iki kokio salono tai žinai kaip su mažais vaikais prisiruošti  blush2.gif 

na, bet i parduotuve juk vaikstai?

QUOTE(Ignac @ 2010 10 24, 13:22)
Bandziau kazka daryti...

man labai patiko spalvos, idomu, koks gausis galutinis variantas mirksiukas.gif

QUOTE(As sol @ 2010 10 24, 19:58)
Sveiki, ateinu su nauju skrebuku  smile.gif

kaip patiko... ypac "megztas" popierius thumbup.gif

QUOTE(Ignac @ 2010 10 24, 21:59)
Pasirodysiu bukas, taciau as nezinau kas yra paspartukas... O kas tai yra? blush2.gif

as ir nezinojau is pradziu blush2.gif

QUOTE(As sol @ 2010 10 24, 22:47)
Šiame Melindos Spinks LO jis yra po nuotrauka šviesiai rudos spalvos  mirksiukas.gif

user posted image

koks nuostabus pavyzdys... wub.gif

QUOTE(Glidė @ 2010 10 25, 10:10)
Labas rytas,
Per savaitgali turiu du skrebukus, viena nauja, kita sena baigta thumbup.gif
Tik neturejau jau kada sutvarkyti nuotraukeliu, tai vakarop gal ikelsiu

kaip idomu... prasom nedelsti wink.gif

QUOTE(ader @ 2010 10 25, 11:47)
Kol jus cia diskutuojat apie schemas, as konkursini jau issiunciau, laukiu Irmos patvirtinimo  tongue.gif

labai smagus skrebukas thumbup.gif koks idomus popierius thumbup.gif tik truputuka matosi piestukas po zodziu skardziabalses mirksiukas.gif kokie faini paukstukai wub.gif
Atsakyti
Na tai keliu savo anksčiau nurodytos schemos interpretacija:
user posted image
Komentarai ir kritika visada laukiami. Daugiau aprašymo Bloge.

Atsakyti
Glide, isties labai jauku, silta. tikras seimyniskas skrebukas. lizdelis taip i tema. jame galetu but ir keturi kiausinukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 10 24, 20:52)
drinks_cheers.gif butent tai ir turejau omeny - vienspalvio popieriaus remukas.

O deti labiau tamsesni ar sviesesni? Ir ar paspartukas turi buti butinai vienspalvio popieriaus?
QUOTE(Glidė @ 2010 10 25, 16:36)
user posted image

Nuostabus! Pagal mane visos spalvos suderintos, labai grazus lizdelis. Tik plunksneliu is pirmo karto nepastebejau. Galbut tikroveje jos matosi labiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 10 25, 20:19)
Glide, isties labai jauku, silta. tikras seimyniskas skrebukas. lizdelis taip i tema. jame galetu but ir keturi kiausinukai  mirksiukas.gif

O aš manau, kad 2 kiaušinukai labai į temą, kadangi kiaušinukai simbolizuoja vaikučius, o ne visą šeimyną wink.gif

Ignacai, sveikas prisijungęs 4u.gif Man tavo vardas gražus (nuo vaikystės patinka). Ar nedėsi kitos spalvos popieriaus virš medžiaginės juostelės, kaip schemoj?
Atsakyti
QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 10 25, 21:03)
Ignacai, sveikas prisijungęs  4u.gif Man tavo vardas gražus (nuo vaikystės patinka). Ar nedėsi kitos spalvos popieriaus virš medžiaginės juostelės, kaip schemoj?

Dekui. 4u.gif Is pradziu schemoje to popieriaus nepastebejau. Tai kazkaip galvojau nedeti. O reiktu? Geriau atrodytu? blush2.gif
Atsakyti
Stai ir mano konkursinis 4u.gif
user posted image

Iš arčiau galite apžiūrėti blogemirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 10 25, 18:36)
user posted image

wub.gif Labai graži nuotrauka ir skrebukas ir lizdelis ir plunksnelės thumbup.gif thumbup.gif

Marika Į parduotuvę važiuojam karta į savaite apsipirkti visa šeimyna , tada tiek visokių reikalų būna , ne iki nuotraukų tongue.gif Niu pasitaisysiu aš , pasitaisysiu lotuliukas.gif padarysiu nuotraukų įdomu ader ar mūsų kaime yra foto kur padaryt ir flashkes ar kompakto?

Kas čia dar ax.gif

Ignac Man atrodo paspartukas gali būti nebūtinai vienspalvis , mačiau ir raštuotu 4u.gif

Ader Konkursinis skrebukas wub.gif Toks Tipiškas Tau gėlėtas , spalvotas iš mylimo popieriaus ar ne?

Žmogiukė thumbup.gif Ne iš kart supratau , kad čia ta pati schema , viskas taip kitaip atrodo blush2.gif Patiko nuotraukos apsiuvimas
Atsakyti