Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 25 tema

Turiu nerealių naujienų clap.gif clap.gif cool.gif blush-anim-cl.gif bis.gif bis.gif bis.gif
Įspėju kad begėdiškai ir nekukliai noriu pasigirti biggrin.gif čia
Atsakyti
Sveikinimai Irma wub.gif thumbup.gif

Labanakt
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lavrynka: 25 spalio 2010 - 23:25
Irma thumbup.gif Labai smagu girdėti tokias nuostabias žinias wub.gif

Aš kviečiu pasižiūrėti Kalėdinių atvirukų Antra dubli biggrin.gif
Atsakyti
victory.gif Skrebuke Irma, sveikinu ir cia!!! smile.gif
Super naujiena isties didis.gif
Atsakyti
labas rytas... nekenciu migrenos doh.gif

Irma, sveikinu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif ir dziaugiuos kartu su tavim mirksiukas.gif

QUOTE(Glidė @ 2010 10 25, 18:36)

Glide, kokia grazi nuotrauka wub.gif kaip is zurnalo... ir man cia taip graziai ir jaukiai atrodo tas tamsus popierius... labai grazu thumbup.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 10 25, 23:31)

kaip grazu ir zaisminga wub.gif labai thumbup.gif net neturiu ka pridurti - super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 26 spalio 2010 - 08:29
Marikana, uzjauciu del migrenos sad.gif 4u.gif
O tau neatrodo, kad ne pagal schema mano konkursinis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 10 26, 09:34)
Marikana, uzjauciu del migrenos sad.gif  4u.gif
O tau neatrodo, kad ne pagal schema mano konkursinis?  g.gif

aciu... baigiu isprotet verysad.gif
nea, tikrai neatrodo... netgi, sakyciau, labai pagal schema (isskyrus tai, kad istisas pagrindas) wink.gif man tokie skrebukai, kaip sis taviskis, labai patinka.... tokie su vaikiskom detalem... labai zaismingi ir mieli 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 26 spalio 2010 - 09:04
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 10 26, 09:34)
Marikana, uzjauciu del migrenos sad.gif  4u.gif
O tau neatrodo, kad ne pagal schema mano konkursinis?  g.gif

Zmogiuke, labai labai patiko darbelis, spalvos toookios gražios ir detalės taip apgalvotos ir tokios mielos. Negaliu atsižiūrėti wub.gif
Atsakyti
Labas rytas
***** mano pana dar miega , reiškia nemieguos pietų , o tai reiškia , kad neturėsiu kada pačiupinėti popieriaus verysad.gif Arba vakare reikės vyrą nuskriaust biggrin.gif
Atsakyti
Zmogiuke thumbup.gif labai zaismingas skrebukas
Atsakyti
Irma, sveikinu. Skrebukas tikrai ypatingas, atsimenu ji puikiai. Ir daugiau tavo darbu galetu ten buti. Linkiu kad tai butu ne pabaiga. O del to gaminimo zurnalams ar kitiems zmonems, tai irgi issukis. Kiekvienas skrebukas yra mielas, jei idedi ten sirdies ir nesvarbu ar jis liks pas tave ar keliaus kazkam. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu panos uz meilius zodzius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Marikana sveikatos 4u.gif
Kas ka skrebina? as susikaupt negaliu ax.gif Galvojau kad skrebinsiu pagal Color room spalvas, bet...jos tokios pastelines. Turiu nuotrauku atspausdintu (senesniu) bet nz nuo ko net pradeti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 26 spalio 2010 - 13:38