Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 25 tema

fainas thumbup.gif ziemiskas toks. labai ciotkos detales, tos pirstines, pauksciukas kaip sniegena. super.
Atsakyti
Gal turit kokių idėjų kaip skrebuky žirnius padaryti?

apvaliom zaliom sagutem arba brads'ais, o luksta gali nupiesti arba kopijuoti nete atsispausdinus.
O kaip jus fotografuojat skrebus? Pristatot visokiu lempu ar fotkinat saules pagalba? Nuotraukose visu skrebai tokiom naturaliom spalvom atrodo...   

as ivairiai. Kaip zmogiuke jau minejo, jei skrebukas be iskylu tai idealiausiai skenuoti, bet, pavyz. pastarajam mano skrebuky '2 handy little men', tie varsteliai iskile padare toki pilka seseli toj vietoj, o sidabro foloja ant irankiu nelabai matosi.
Aplamai, pastebejau kad skenavimas numusa aukso/sidabro blizgesi, bei bent kokius kitus blizgucius. Mano skrebukai pastaruoju metu tokie sluoksniuoti kad neskenuoju ax.gif

Geriausia patarima uzmaciau tai fotografuoti su dienos sviesos lempom, tokiom:
user posted image
Tokias itaisiau ant stalo lempu kurias pastaciau priesais skrebuka is abieju pusiu. Sios 'day light' lemputes duoda balta, dienos sviesa. Tipiskos lempos duoda nuotraukom gelsva atspalvi, todel nepavyksta tokiu apsvietimu fotografuoti ir gauti naturalias spalvas.
Virsuj aprasytu metodu, fotkinau si skrebuka 1 val. ryto...manau rezultatas neblogas smile.gif

Toliau, nete aptikau nemazai patarimu kaip fotkinti skrebukus. Jei dienos sviesos dar yra, pataria pastatyti prie lango, bet kad nebutu tiesioginis saules apsvietimas. Taip pat paprasciausias baltas kartonas ar popieriaus lapas puikiai atmusa sviesa netiesiogiam apsvietimui "bounce light"...geras straipsnis su foto cia

Pagaliau pilnai drinks_cheers.gif as pries blico naudojima kadangi nelabai pavyks naturaliai nufotkinti.
o as rytoj tikiuosi parodyti naujiena bloge 

Lauuuuuuuukiuuuuuuuuu 4u.gif
Mano paskutinis skrebukas. Daryta savo malonumui!  

nu ir mano malonumui biggrin.gif ... kadangi malonu i toki ziureti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 30 spalio 2010 - 15:53
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 10 30, 16:50)
Lauuuuuuuukiuuuuuuuuu 4u.gif

Kol pasiruosiu viska, turbut ir rytojus ateis doh.gif

Aciu uz patarimus del fotkinimo, ateity butinai pasinaudosiu 4u.gif
Atsakyti
Uzsukite i mano bloga mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Vis dar delioju konkursini. O galvojau ikelsiu jau vakar. Pameciau pavadinimo raides tai reik ji vel is naujo galvot. doh.gif Privalau ikelti rytoj. Stengsiuos. smile.gif
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 10 31, 10:17)
Uzsukite i mano bloga mirksiukas.gif

Tiesiog pasakiska. Atrodo, kad viskas savo vietoj. thumbup.gif O kiek laiko uzime sios adatines gamyba? 4u.gif
Atsakyti
islendu is po krumu su naujuoju skrebuku, dovanele skirta Ader, pagal jos uzsakyma siaip ne taip prideliojau gelyciu lotuliukas.gif , jauciuosi beveik didvyre rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 31 spalio 2010 - 14:08
lotuliukas.gif super. laukiua nesulaukiu kada ta gelyna is arciau paziuresiu smile.gif
Atsakyti
Na ka. Vakare fotkinau tai nezinau kaip bus. Kazkaip tamsu, sesėlius meta ir spalvos nenaturalios. I konkursa ikelsiu perfotografaves. Kritikuojame ir komentuojame biggrin.gif

http://img261.images...g3621picnik.jpg

http://img836.images...g3625picnik.jpg

http://img294.images...g3626picnik.jpg
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2010 10 31, 15:08)
islendu is po krumu su naujuoju skrebuku, dovanele skirta Ader, pagal jos uzsakyma siaip ne taip prideliojau gelyciu  lotuliukas.gif , jauciuosi beveik didvyre rolleyes.gif

Linukute, kaip grazu thumbup.gif Moki su gelytem susitvarkyti kuo puikiausiai smile.gif Kaip supratau, judvi su Ader apsikeitet skrebukais? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ignac @ 2010 10 31, 23:53)
Na ka. Vakare fotkinau tai nezinau kaip bus. Kazkaip tamsu, sesėlius meta ir spalvos  nenaturalios. I konkursa ikelsiu perfotografaves. Kritikuojame ir komentuojame  biggrin.gif

Saunuolis Ignac! Labai dailus grazus tavo skrebukas. Spalvos suderintos, ir kompozicija grazi. Tik ko pasigedau, tai aprasymo, o jam vietos tikrai yra smile.gif Nes dabar tik spelioti galiu, kad Liepa tai mergaites vardas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ignac @ 2010 10 31, 14:18)
Tiesiog pasakiska. Atrodo, kad viskas savo vietoj.  thumbup.gif  O kiek laiko uzime sios adatines gamyba?  4u.gif

Aciu 4u.gif Ilgai uzeme, bet negaliu pasakyti kiek, nes su labai didelem pertraukom darbavausi.
Atsakyti
QUOTE(Ignac @ 2010 10 31, 23:53)
Na ka. Vakare fotkinau tai nezinau kaip bus. Kazkaip tamsu, sesėlius meta ir spalvos  nenaturalios. I konkursa ikelsiu perfotografaves. Kritikuojame ir komentuojame  biggrin.gif

Merginos, kitus darbelius veliau pakomentuosiu, dabar negaliu nepasakyti del Ignac darbelio, parodziau vyrui, o jo zodziai buvo "super - 10 balu" thumbup.gif bigsmile.gif O jis tikrai daug darbu mates, vis rodau ir rodau lietuvaiciu ir ne tik sedevrus. Va taip va, saunuolis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dekui merginos uz grazius zodzius!

Zmogiuke, tavo super darbas, tos spalvos pastelines wub.gif wub.gif wub.gif bloge pakomentavau!

Linutuke, dailus skrebukas, man patinka taip fono popieriaus krastai iskarpyti, beto turejau pasukti galva ka 'Krizes' reiskia (manau supratau, kad juoktis megstat, krizenti???)

Ignac, tvarkingas, kuklus darbelis...Kaip pradedanciajam, labai liuks! Gal tik sakyciau kiek liudnokas...Juk ji dar jauna (maza) mergaite. Suprantu, vyras esi, nebetkuris dar ka pasiuvinetu! biggrin.gif O Liepa tai cia vardas ar menuo kada daryta?

4u.gif
Atsakyti
Žmogiuke, fantastiška adatinė! Bėgu komentuoti į blogą.

Linutuke, negali būti, tavo skrebuke gėlės bigsmile.gif , ir dar kaip skoningai panaudotos thumbup.gif O man šiuo atveju labiau pasisekė, nes aš jį pirmesnė pačiupinėsiu, negu ader cool.gif lotuliukas.gif

Ignac, man patiko tavo darbelis, ypatingai spalvinis sprendimas. O vardą tu pats siuvinėjai? Tuomet aplodismentai clap.gif , žaviuosi 4u.gif
Atsakyti