as rasau ivykio data.
padariau viena labai labai greta, tiesiog zaibiska skrebuka. Einu ieskot sviesos ir bandau fotkint 
nu ka pameginau fotkint, nieko gero. nuskanavau du gabalus bet nemoku dabar susitvarkyt.

nu ka pameginau fotkint, nieko gero. nuskanavau du gabalus bet nemoku dabar susitvarkyt.

Nu va. Bandziau kazkaip isspresti aprasymo problema.
Kazko man truksta ant tos korteles, bet nezinau ko.
http://img233.images...g3636picnik.jpg
P.S. Jau tamsu tamsu tai spalvos bus

Kazko man truksta ant tos korteles, bet nezinau ko.
http://img233.images...g3636picnik.jpg
P.S. Jau tamsu tamsu tai spalvos bus

pritrauk arciau nuotraukos, o i tas skylutes gali iverti po kaspinuka kaip prie gelytes toki, arba isegti brads.

Man labai labai labai patiko aprasymas! T.y., KA aprasei apie Liepa
Man visada labai sunku parasyti teksta... Sunku rasyti "kaip kalbu", o tau tai puikiai pavyko
Del pacios korteles, as ja traukciau siek tiek i kaire puse ir, kaip sake Ader, arciau nuotraukos. Is tiesu, tai nepabijok pastumdyti jo, kol atrasi labiausiai patinkancia vieta. I skylutes turbut verciau bradsiukus - dekoratyvinius vinukus.
Papildyta:
Rodyk rodyk, nekankink

Del pacios korteles, as ja traukciau siek tiek i kaire puse ir, kaip sake Ader, arciau nuotraukos. Is tiesu, tai nepabijok pastumdyti jo, kol atrasi labiausiai patinkancia vieta. I skylutes turbut verciau bradsiukus - dekoratyvinius vinukus.
Papildyta:
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 01, 14:57)
As skrebinu dabartini The Color Room konkursini. Be pateiktu spalvu niekad nebuciau tokio padarius
dar nepasisprendziau ar man patiko
pastaruoju metu esu pasinesus ant sluoksniutu perkrautu skrebuku...laukiu kada man praeis si tendencija 

Rodyk rodyk, nekankink

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 01, 18:37)
Man labai labai labai patiko aprasymas! T.y., KA aprasei apie Liepa
Man visada labai sunku parasyti teksta... Sunku rasyti "kaip kalbu", o tau tai puikiai pavyko

Dekui.

Kazko man konkursinio ikelt neduoda...

QUOTE(Ignac @ 2010 11 01, 13:30)
Dar ir kaip isejo, komentarai (kai kurie (?) moderauojami, nors nzn koki filtra blogger naudoja moderuoti, vz, kitiem praeina, kitiem, ne bet visus kometarus nuo taves Ignai, gavau sekmingai

o dabar einu ikelti savo color room forumo konkursini

labai labai saunus darbas, taip senai norejosi, kad tavyje kazkas pasikeistu

QUOTE(OJE @ 2010 11 01, 17:24)
Ačiū

* tik nelabai supratau ką turėjai omeny, kadangi man pačiai mano skrebukai labai įvairūs ir nelabai panašūs vienas į kitą.

O jei būčiau atviruką pagaminus tai pilnai

as rasau ivykio data.
as ant visų skrebukų rašau bent datą, minimum šiuos pagrindinius doumenis (kaip viršutiniam skrebuky): Kas? Kur? Kada?
Labas rytas
Labai gražus ir detalės ir spalvos
fantastika
Oi jūs krizės
Nerealiai, viena kitą gėlėse paskandinot
man tos spalvos tokios gražios, po Kretos svaigstu dėl turkio spalvos
O darbas sakyčiau minimalistinis bet labai gerai apgalvotas

QUOTE(lotta23 @ 2010 10 30, 14:32)
Labai gražus ir detalės ir spalvos

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 10 31, 12:17)

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2010 10 31, 15:08)
islendu is po krumu su naujuoju skrebuku, dovanele skirta Ader, pagal jos uzsakyma siaip ne taip prideliojau gelyciu
, jauciuosi beveik didvyre

Oi jūs krizės

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 02, 00:27)
man tos spalvos tokios gražios, po Kretos svaigstu dėl turkio spalvos