Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 25 tema

labas rytas 4u.gif kaip reikaliukai? mirksiukas.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 10 30, 01:27)
Pastebejau, kad man labai patinka skanuoti skrebukus, ypac, jeigu nera daug iskiliu detaliu - tada nesulanksto popieriaus.

mano skaneris pitaikytas tik a4 popieriui... kaip suprantu, jusiskiai platesni g.gif

QUOTE(lotta23 @ 2010 10 30, 14:32)
Mano paskutinis skrebukas. Daryta savo malonumui!  mirksiukas.gif

koks grazus ziemiskas skrebukas wub.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 10 31, 12:17)
Uzsukite i mano bloga mirksiukas.gif

OMG koks grozis blink.gif wub.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2010 10 31, 15:08)
islendu is po krumu su naujuoju skrebuku, dovanele skirta Ader, pagal jos uzsakyma siaip ne taip prideliojau gelyciu  lotuliukas.gif , jauciuosi beveik didvyre rolleyes.gif

o jus cia, merginos, ta pacia nuotraukyte (ar labai panasia) skrebinat? man patinka sitas skrebukas... ir pavadinimas gerulis thumbup.gif labai graziai atrodo krastai ir spalva tokia "mergaitiska" wink.gif thumbup.gif man tokia grynai "tarp musu mergaiciu" tematika

QUOTE(Ignac @ 2010 10 31, 23:53)
Na ka. Vakare fotkinau tai nezinau kaip bus. Kazkaip tamsu, sesėlius meta ir spalvos  nenaturalios. I konkursa ikelsiu perfotografaves.

pati nuotrauka yra superine wink.gif man labai patinka, kaip parinktos spalvos... viskas labai dera... sutinku, kad labai noretusi aprasymo... patinka, kaip issprendei pasimetusiu raidziu problema wink.gif ir sauniai issiuvinejai pavadinima thumbup.gif
kadangi zinau, kaip pradedant yra svarbu kitu komentarai, tai budama absoliuti neprofe, pakomentuosiu, ko man dar truksta... ir sikart pakartosiu tai, ka man paciai nuolat kartoja Irma blush2.gif detales, mano akimis, yra vienisos... man ypac truksta dar kazko prie tos gelytes... taip pat gal jei pridetum trumputi aprasyma neatrodytu tiek daug "laisvos vietos"... siaip labai saunus pirmasis skrebukas 4u.gif kai prisimenu savaji, tai tureciau sleptis po pernyksciais lapais doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 01 lapkričio 2010 - 10:56
QUOTE(marikana @ 2010 11 01, 11:42)
labas rytas  4u.gif kaip reikaliukai?  mirksiukas.gif
mano skaneris pitaikytas tik a4 popieriui... kaip suprantu, jusiskiai platesni  g.gif

deja, mano irgi toks pat, a4 formato, bet as nuskanuoju per 2 kartus, ir sujungiu su fotosopu. Tiksliau, MB sujungia blush2.gif
---
Aciu visiem uz grazius zodzius mano adatinei 4u.gif Labai paglosto sirdele, ypac kad su medziagom as visai neigudusi darbuotis biggrin.gif
Atsakyti
Ignac, negaliu taves nepagirti. Saunuolis! thumbup.gif
Vietos tikrai dar yra papuosimams ir aprasymui. O siaip ka pastebejau, kad labai kruopsciai viskas atlikta, puiku.
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 10 31, 22:44)
Saunuolis Ignac! Labai dailus grazus tavo skrebukas. Spalvos suderintos, ir kompozicija grazi. Tik ko pasigedau, tai aprasymo, o jam vietos tikrai yra smile.gif Nes dabar tik spelioti galiu, kad Liepa tai mergaites vardas smile.gif

Aciu labai 4u.gif Rasyt nelabai moku ir dar kaip pirmas skrebukas tai pagalvojau, kad bus dar tu aprasymu. Bet turbut aPrasyma pridesiu jei sugalvosiu ka paraasyt. smile.gif

QUOTE(Glidė @ 2010 10 31, 22:47)
Merginos, kitus darbelius veliau pakomentuosiu, dabar negaliu nepasakyti del Ignac darbelio, parodziau vyrui, o jo zodziai buvo "super - 10 balu" thumbup.gif  bigsmile.gif O jis tikrai daug darbu mates, vis rodau ir rodau lietuvaiciu ir ne tik sedevrus. Va taip va, saunuolis drinks_cheers.gif

Dekui labai 4u.gif . Gan keista girdeti gerus zodzius.

QUOTE(lotta23 @ 2010 10 31, 22:57)
Ignac, tvarkingas, kuklus darbelis...Kaip pradedanciajam, labai liuks! Gal tik sakyciau kiek liudnokas...Juk ji dar jauna (maza) mergaite. Suprantu, vyras esi, nebetkuris dar ka pasiuvinetu!  biggrin.gif O Liepa tai cia vardas ar menuo kada daryta?

Liepa yra vardas. O del siuvinejimo tai lapo galines puses niekam geriau nepamatyt. biggrin.gif

QUOTE(As sol @ 2010 11 01, 08:55)
Ignac, man patiko tavo darbelis, ypatingai spalvinis sprendimas. O vardą tu pats siuvinėjai? Tuomet aplodismentai  clap.gif , žaviuosi  4u.gif

Varda pats. Man kazkaip jis atrode prastai issiuvinetas... smile.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 01, 10:18)
deja, mano irgi toks pat, a4 formato, bet as nuskanuoju per 2 kartus, ir sujungiu su fotosopu. Tiksliau, MB sujungia  blush2.gif

Bet kad visiskai nesimato jungimo linijos. ax.gif

QUOTE(ader @ 2010 11 01, 10:38)
Ignac, negaliu taves nepagirti. Saunuolis!  thumbup.gif
Vietos tikrai dar yra papuosimams ir aprasymui. O siaip ka pastebejau, kad labai kruopsciai viskas atlikta, puiku.

Dekui. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(marikana @ 2010 11 01, 09:42)
pati nuotrauka yra superine wink.gif man labai patinka, kaip parinktos spalvos... viskas labai dera... sutinku, kad labai noretusi aprasymo... patinka, kaip issprendei pasimetusiu raidziu problema wink.gif ir sauniai issiuvinejai pavadinima  thumbup.gif
kadangi zinau, kaip pradedant yra svarbu kitu komentarai, tai budama absoliuti neprofe, pakomentuosiu, ko man dar truksta... ir sikart pakartosiu tai, ka man paciai nuolat kartoja Irma  blush2.gif detales, mano akimis, yra vienisos... man ypac truksta dar kazko prie tos gelytes... taip pat gal jei pridetum trumputi aprasyma neatrodytu tiek daug "laisvos vietos"... siaip labai saunus pirmasis skrebukas  4u.gif  kai prisimenu savaji, tai tureciau sleptis po pernyksciais lapais  doh.gif  lotuliukas.gif

Dekui. 4u.gif Del tos geles man ir kilo abejoniu. Bet ai... biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ignac: 01 lapkričio 2010 - 12:30
Tiek laiko normaliai nebuvau, o kiek gražių darbelių smile.gif Jau adatinė.. Fantastinė ir aš užsimaniau tokią padaryti ir žinau kam, bet nedarysiu.. Tol kol nepabaigsiu pradėtų darbų, nes per daug visko bus. Bet zmogiuke tos spalvos, detalės labai gražu.

Linutukai, nu jau scrabukas smile.gif Ader baltai pavydžiu smile.gif

Ignac, pastebėjimų daug pasakė wink.gif Gali atsirinkti kas tinka, kas ne visada taip patogiau smile.gif bet pati pradžia nuostabi, tas spalvų suderinimas, taip dailiai viskas padaryta, dar pasiuvinėjimas.. Šaunuolis wink.gif dadėt visada spėsi, kai darbelis toks dailus smile.gif
Atsakyti
Ignac Grazus pirmasis skrebuks thumbup.gif ; nemazai vertingu patarimu tau jau pamete. Man labiausiai truksta teksto- tai viena kas atskiria grynai dekoratyvini skrebuka nuo to su gilesne prasme. Kodel sakai kad nemoki rasyt? Geriausias patarimas kuri ismokau apie teksto rasyma tai- Rasyk taip kaip kalbi...gramatikos mokytoja tau nestovi uz nugaros ir netaiso mirksiukas.gif
Ziurint i nuotrauka man kyla ivairiausiu klausimu, tad galbut jai parasyk laiska ir padaryk Liepos asmenybes skrebuka: Kiek jai metu cia? koks jos temperamentas? ar ji rimta visad ar cia isimtine nuotrauka tokia? Nuotraukoj ji atrodo liudna... o gal tik netiketai nufotografuota? kokios jai knygos ar zaidimai labiausia patinka? koks jos megiamiausias patiekalas? Kokia jos savybe tau labiausiai patinka ir nepatinka?...ir t.t Imanoma marias prirasyti, kadangi zmones juk kaip pirsto antspaudai--visi skirtingi. Kad lengviau rasytusi, isivaizduok kad rodai sia nuotrauka nepazystamui ir pasakoji apie Liepa...ta ir parasyk.

O kodel neikeliai si konkursini i bloga? cia
Papildyta:
del skeneriu: maniskis skrenuoja 8,5 x 16 coliu, tad tenka skenuoti abi puses ir sujungti kad gautusi 12 x 12 coliu. As naudoju HP Photosmart studio programa, kuri rodos perkant skeneri, buvo kartu ipakuota komplekte. Automatiskai sujungia kad nesimatytu sujungimo linijos mirksiukas.gif

As skrebinu dabartini The Color Room konkursini. Be pateiktu spalvu niekad nebuciau tokio padarius ax.gif dar nepasisprendziau ar man patiko biggrin.gif pastaruoju metu esu pasinesus ant sluoksniutu perkrautu skrebuku...laukiu kada man praeis si tendencija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 01, 13:57)
Ignac Grazus pirmasis skrebuks thumbup.gif ; nemazai vertingu patarimu tau jau pamete. Man labiausiai truksta teksto- tai viena kas atskiria grynai dekoratyvini skrebuka nuo to su gilesne prasme. Kodel sakai kad nemoki rasyt? Geriausias patarimas kuri ismokau apie teksto rasyma tai- Rasyk taip kaip kalbi...gramatikos mokytoja tau nestovi uz nugaros ir netaiso mirksiukas.gif
Ziurint i nuotrauka man kyla ivairiausiu klausimu, tad galbut jai parasyk laiska ir padaryk Liepos asmenybes skrebuka: Kiek jai metu cia? koks jos temperamentas? ar ji rimta visad ar cia isimtine nuotrauka tokia? Nuotraukoj ji atrodo liudna... o gal tik netiketai nufotografuota? kokios jai knygos ar zaidimai labiausia patinka? koks jos megiamiausias patiekalas? Kokia jos savybe tau labiausiai patinka ir nepatinka?...ir t.t Imanoma marias prirasyti, kadangi zmones juk kaip pirsto antspaudai--visi skirtingi. Kad lengviau rasytusi, isivaizduok kad rodai sia nuotrauka nepazystamui ir pasakoji apie Liepa...ta ir parasyk.

O kodel neikeliai si konkursini i bloga?

I konkursini dar neikeliau, nes vakar vakare fotografavau tai apsvietimas ir kokybe yra fuu... Perfotografuosiu ir ikelsiu. smile.gif Ka gi... Aprasyma bandysiu parasyt. smile.gif O i konkursinio schema dar atitiktu jei aprasyma ikelciau cia? ax.gif
http://img834.images.../7868/kakaf.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ignac: 01 lapkričio 2010 - 15:24
Ignac. kompoziciskai gal geriau jei butu aprasymas apacioj, po gele arba po nuotrauka, o tas kampas kaireje paliktas laisvas. 4u.gif
Atsakyti
O i konkursinio schema dar atitiktu jei aprasyma ikelciau cia? 

i konkursinio schema tiktu bele kaip...ir be aprasymo, ir su apversta schema ir toli nukrypus nuo schemos...schema tik atsispyrimo taskas mirksiukas.gif
Man kaip ir ader pasake, labiau tiktu apacioj. Kad teksto kortele truputeli butu pakista po ta gele.
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 01, 14:58)
Kad teksto kortele truputeli butu pakista po ta gele.

As galvojau aprasyma rasyt tiesiai ant pagrindo... blush2.gif
Atsakyti
nepatingek padaryt kortele, gali dar ir koki kaspinuka parist, nepamaisys. o jei visgi rasysi ranka, tai gal ta teksta iremink (tiesiog apibrezk remeliu ir pakrengeliuok) Cia mano toks zvilgsnis, bet jo nebutina laikytis mirksiukas.gif
Atsakyti
O aprasyme rasote ivykio ar skrebo pagaminimo data? blush2.gif
Atsakyti