QUOTE(Zmogiuke @ 2010 10 31, 22:44)
Saunuolis Ignac! Labai dailus grazus tavo skrebukas. Spalvos suderintos, ir kompozicija grazi. Tik ko pasigedau, tai aprasymo, o jam vietos tikrai yra

Nes dabar tik spelioti galiu, kad Liepa tai mergaites vardas
Aciu labai

Rasyt nelabai moku ir dar kaip pirmas skrebukas tai pagalvojau, kad bus dar tu aprasymu. Bet turbut aPrasyma pridesiu jei sugalvosiu ka paraasyt.
QUOTE(Glidė @ 2010 10 31, 22:47)
Merginos, kitus darbelius veliau pakomentuosiu, dabar negaliu nepasakyti del Ignac darbelio, parodziau vyrui, o jo zodziai buvo "super - 10 balu"

O jis tikrai daug darbu mates, vis rodau ir rodau lietuvaiciu ir ne tik sedevrus. Va taip va, saunuolis
Dekui labai

. Gan keista girdeti gerus zodzius.
QUOTE(lotta23 @ 2010 10 31, 22:57)
Ignac, tvarkingas, kuklus darbelis...Kaip pradedanciajam, labai liuks! Gal tik sakyciau kiek liudnokas...Juk ji dar jauna (maza) mergaite. Suprantu, vyras esi, nebetkuris dar ka pasiuvinetu!

O Liepa tai cia vardas ar menuo kada daryta?
Liepa yra vardas. O del siuvinejimo tai lapo galines puses niekam geriau nepamatyt.
QUOTE(As sol @ 2010 11 01, 08:55)
Ignac, man patiko tavo darbelis, ypatingai spalvinis sprendimas. O vardą tu pats siuvinėjai? Tuomet aplodismentai

, žaviuosi
Varda pats. Man kazkaip jis atrode prastai issiuvinetas...
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 01, 10:18)
deja, mano irgi toks pat, a4 formato, bet as nuskanuoju per 2 kartus, ir sujungiu su fotosopu.
Tiksliau, MB sujungia
Bet kad visiskai nesimato jungimo linijos.
QUOTE(ader @ 2010 11 01, 10:38)
Ignac, negaliu taves nepagirti. Saunuolis!
Vietos tikrai dar yra papuosimams ir aprasymui. O siaip ka pastebejau, kad labai kruopsciai viskas atlikta, puiku.
Dekui.
Papildyta:
QUOTE(marikana @ 2010 11 01, 09:42)
pati nuotrauka yra superine

man labai patinka, kaip parinktos spalvos... viskas labai dera... sutinku, kad labai noretusi aprasymo... patinka, kaip issprendei pasimetusiu raidziu problema

ir sauniai issiuvinejai pavadinima
kadangi zinau, kaip pradedant yra svarbu kitu komentarai, tai budama absoliuti neprofe, pakomentuosiu, ko man dar truksta... ir sikart pakartosiu tai, ka man paciai nuolat kartoja Irma

detales, mano akimis, yra vienisos... man ypac truksta dar kazko prie tos gelytes... taip pat gal jei pridetum trumputi aprasyma neatrodytu tiek daug "laisvos vietos"... siaip labai saunus pirmasis skrebukas

kai prisimenu savaji, tai tureciau sleptis po pernyksciais lapais
Dekui.

Del tos geles man ir kilo abejoniu. Bet ai...