Irmute, labai norėčiau sudalyvauti tavo sekančiame konkurse ir žinau ... net morališkai ruošiuosi skrebinti vieno žmogaus labai labai įdomią ir painią gyvenimo istoriją ... bet bijau, kad dar šiam projektui nesubrendau. Nesinori bet kaip. Nuotrauką turiu - istorija jau galvoje, bet va shemos nematau savo vizijoje ... reiktų kažko "senobinio"
netureti schemos yra viena is menkiausiu priezasciu kodel neskrebinti sios istorijos. Tai bent yra nesudetingiausia skrebinimo dalis. Tu schemu saitu yra n...belieka tik paziuret, priderint.
Vat jei butum pasakius kad neturi pilnos istorijos, ar nzn ar pateikti faktai/istorija pasitvirtina tada tiktu argumentas kad nenori skrebinti "bele kaip".
Juk jei svarbi istorija, tai skrebo svarbiausia dalis yra tekstas, o ne "pagrazinimai". Tavo dukrom nebus svarbu ar naudojai Graphic 45 priemones ar namines...

kur perspektyva?
Ir tai, pasamoneje is anksto neiskelk sio busimo skrebuko i Olimpija...tai ne vienintele proga "pataikyti" ar sukurti tobuluma. Dauguma skrebukiu kada taip pradeda kalbeti tai zenklas kad bijo suklysti, save nuvylti, ir netinkamai skrebinti labai l.l. svarbu skrebuka. Tad lengvesnis sprendimas neskrebinti (?) Gaila...sios istorijos nesuzinos busima karta kadangi Sanrita nerado schemos tinkamos
Geriau gal saves neipareigoti skrebinti nematyta sedevra. Jei Tau tai duos drasos, patarciau neskrebinti visos istorijos, bet tik idomia dali jos. Jei "neapciaupiamas" visas projektast, tada atsikask tik truputi.
Man identiska situacija su mociutes painia, labai idomia gyvenimo istorija. Turiu nuostabias nuotraukas nuo 1920m, priemoniu pasirinkimas irgi nemenkas, schema/ formatas-- tai detale. Bet kas mane stabdo tai kad reiketu patvirtinti nemazai faktu, genealogija pasidometi, knyguose pasikapstyti, pas gimines pasiteirauti. Aisku, viskas prieinama, bet uztruks nemazai laiko. Tai mano vienintelis stabdis.
Vz, tavo argumentas man per silpnas

gavai pylos nuo manes