Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 25 tema

Jeigu dar leisite man pasidziaugti bei pasigirti...ax.gif blush2.gif ...
ST(Scrapbook Trends) zurnalas dar viena mano skrebuka rezervavo bigsmile.gif bis.gif bis.gif bis.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 11 04, 21:22)
Atsilikau nuo jūsų... Tad ne per vėlu pakomentuoti tik pastaruosius darbelius: ader, labai fainas tavo LO, labai patiko! Ir šviežiausias - Lottos LO'liukas labai gražutis  wub.gif  Kaip smagu matyti jūsų darbelius.

Kur gi tu dingusi??? Visai pabegai ir skrebuku nebeparodai verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 04, 21:23)
Jeigu dar leisite man pasidziaugti bei pasigirti...ax.gif  blush2.gif ...
ST(Scrapbook Trends) zurnalas dar viena mano skrebuka rezervavo  bigsmile.gif  bis.gif  bis.gif  bis.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Yahooo! clap.gif sveikinu sveikinu biggrin.gif Seniai jiem reikejo atidziau pasiziuret i sita reikala smile.gif
O koki uzrezervavo? bigsmile.gif Ar negali sakyti iki pubilkacijos?
Atsakyti
Kur gi tu dingusi??? Visai pabegai ir skrebuku nebeparodai  

kad jei rodyti ka, reiketu pirma kazka skrebinti hihihi.gif as jau beveik praradau vilti verysad.gif
Yahooo!   sveikinu sveikinu   Seniai jiem reikejo atidziau pasiziuret i sita reikala
O koki uzrezervavo?   Ar negali sakyti iki pubilkacijos?

Negaliu sakyti, o jei pabusi seklys morka, ir apsilankysi mano saite ar flicr, pastebesi kad vienas skrebukas isimtas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 04 lapkričio 2010 - 21:46
Smagu girdet tavo zinias Irma 4u.gif Laukiam, laukiam kuris ten skrebukas! ax.gif
Atsakyti
Ups, nepasveikinau Irmos su tokia fantastiška naujiena blink.gif Jėėėėėėėgaaaaaa clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif Tu šaunuolė, You Are The Best lithuania.gif

Tai jau jei ST ir antrą LO'liuką priglaudė, tai jau procesas įsibėgėjo wink.gif

P.S. Žmogiuk, Irma teisi - aš susipykau su savo Mūza sad.gif
Atsakyti
labas rytas (nors jau nelabai) 4u.gif as vis rezgu, ka cia apklausus g.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 04, 22:23)
ST(Scrapbook Trends) zurnalas dar viena mano skrebuka rezervavo  bigsmile.gif  bis.gif  bis.gif  bis.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

saunuole 4u.gif thumbup.gif sveikinu!!!!!!!! juk kitaip ir negali buti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 04, 22:23)

Irmut, sveikinimai, lauksim rezultatų 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 11 05, 10:42)
Ups, nepasveikinau Irmos su tokia fantastiška naujiena  blink.gif  Jėėėėėėėgaaaaaa  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  Tu šaunuolė, You Are The Best  lithuania.gif

Tai jau jei ST ir antrą LO'liuką priglaudė, tai jau procesas įsibėgėjo wink.gif

Na gal griš dar ta mūza, jos gi linkusios kartais pabėgioti, kad su triukšmu grįštų mirksiukas.gif
Atsakyti
Irma, nuoširdžiausiai sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tu to verta 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 11 05, 10:42)

Ne tik tu susipykai smile.gif Mane taip pat mūza apleido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2010 11 05, 12:57)
Ne tik tu susipykai  smile.gif Mane taip pat mūza apleido  smile.gif

Niu kas gi jum cia... Ot tos muzos nenaudeles dry.gif
Bet as kaip ir Glide, tikiu, kad jos gris garsiai ir ilgam biggrin.gif
Atsakyti
Aciu visom uz sveikinimus 4u.gif 4u.gif Galbut dazniau man reiketu parodyti iniciatyva bendravime su ST.

o del muzos, tai nemanau reikia laukti kol ji sugris schmoll.gif ...geriau ciupti ja uz ragu smile.gif Siaip, mano patirtis, jei lauksite ikvepimo ar idealaus laiko skrebinti, didesne galimybe kad nesulauksite. Geriau prisesti prie SB darbelio ir nors nesidelioja pradzioj, skrebinimo eigoj kazka kazkaip islausite visvien. Cia kaip pasakymas kad sunkiausia dalis begimo yra uzsimauti sporbus mirksiukas.gif
Atsakyti
Irma, puiki naujiena sveikinu. Ir dzdiaugiuosi ir didziuojuosi, kad galiu su tavim virtualiai pabendrauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 11 05, 10:37)
Irma, puiki naujiena sveikinu. Ir dzdiaugiuosi ir didziuojuosi, kad galiu su tavim virtualiai pabendrauti smile.gif

Aciu oro_buckis.gif

Kaip Jum sekasi konkursinis?
Esu siandien pakviesta eiti i Archivers skrebinti ir realiai bendrauti su skrebukem, bet man niekad nesiseka skrebinti ne namuose. Vis ko pritruksta tad atidedu LO pabaigimui namuose. Noriu pradeti konkursini, bet tam reikia atspausdinti interviu. Galbut padarysiu tuos nemokamus "Make and take" atvirukus ir ju (Archiver's) projektus g.gif
Atsakyti