atleisk Irma, si karta su konkursiniu pasuoju. Ideju nulis

Lygiai tas pats ir man... Galva tuscia kaip niekad.

QUOTE(Ignac @ 2010 11 05, 13:22)
tai kaip suprast

labas rytas
turiu kelias idejas del interviu
reik tik jas igyvendinti
o del paties dalyvavimo, tai as tikrai nepasuoju, nes tai ir yra issukis padaryti tai, ko isivaizduoji, kad negali... o as megstu issukius... kad ir kaip netobulai gaunasi, bet svarbiausia meginti, dalyvauti ir tuo paciu tobuleti

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 05, 20:51)
Kaip Jum sekasi konkursinis?
turiu kelias idejas del interviu

o del paties dalyvavimo, tai as tikrai nepasuoju, nes tai ir yra issukis padaryti tai, ko isivaizduoji, kad negali... o as megstu issukius... kad ir kaip netobulai gaunasi, bet svarbiausia meginti, dalyvauti ir tuo paciu tobuleti

pagaminau stai toki minialbumuka. daugiau nuotrauku yra bloge

ader koooks grožis

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 05, 19:46)
Nesugalvoju kaip visa tai pateikti ir apie ka klausineti, bet paziuresiu... Gal kas saus i galva.

labas rytas
koks fainas

kaip grazu... pakomentavau blog'e... bet dar noriu pasakyti, kad tu taip lengvai inkorporavai teksta, tarsi tai butu aprasymas... jis atrodo kaip neatsiejama skrebuko dalis... man sita dalis sunkiausia - kaip pateikti teksta? nes noriu daryti su nuotrauka (-om)
o "he said" ir zmogeliukas irgi stampukas?

QUOTE(ader @ 2010 11 06, 17:15)
koks fainas

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 07, 08:03)
Štai mano super greitukas, minimalistinis, tep-lep sumestinukas, šio vakaro konkursinis skrebukas.
Daugiau info čia.
Daugiau info čia.
kaip grazu... pakomentavau blog'e... bet dar noriu pasakyti, kad tu taip lengvai inkorporavai teksta, tarsi tai butu aprasymas... jis atrodo kaip neatsiejama skrebuko dalis... man sita dalis sunkiausia - kaip pateikti teksta? nes noriu daryti su nuotrauka (-om)
o "he said" ir zmogeliukas irgi stampukas?
labas rytas
labar rytas, ir Aciu

"he said" ir zmogeliukas irgi stampukas?
Ne, tai jau gatava Jenni Bowlin kortele

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 07, 08:03)
Štai mano super greitukas, minimalistinis, tep-lep sumestinukas, šio vakaro konkursinis skrebukas.
zavinga kaip visuomet! Man labai patiko spalvota nuotrauka, tokia lyg is ziemos is pasakos...

Manau mes daznai visa pati skrebinima ir atidedam ar dar kazkaip pergalvojam, kad visada manom, kad reikia ten visko po daug, gerai apgalvotai, valandu valandas leist ir t.t. Galu gale tai tik yra TAU svarbios, kazka sakancios nuotraukos, jos istorijos/ (atsiradimo) procesas pagrazintas kazkokiu TAU (PA)tinkanciu popierium...Kaip sakoma, neprisidarykime sau patys per daug komplikuotai.

Manau mes daznai visa pati skrebinima ir atidedam ar dar kazkaip pergalvojam, kad visada manom, kad reikia ten visko po daug, gerai apgalvotai, valandu valandas leist ir t.t. Galu gale tai tik yra TAU svarbios, kazka sakancios nuotraukos, jos istorijos/ (atsiradimo) procesas pagrazintas kazkokiu TAU (PA)tinkanciu popierium...Kaip sakoma, neprisidarykime sau patys per daug komplikuotai.

As pastebėjau savo pačios skrebinimo tendencijas, kad jei pora labiau dekoratyvinių skrebukų pagaminu mane apima toks nerimas kad apleidžiu man svarbiausią dalį skrebo--istorijos įamžinimą, t.y. aprašymą. Šis skrebukas tai sau užduotis kad per toli nenukrypčiau į dekoratyvinius, paviršutiniškus skrebukus.
Perspektyvą man visad atstato Ali Edwards "it's OK" filosofija. It's OK kad popieriaus atspalviai nevisiškai dera tarpusavy, it's OK kad skrebukas neturi pavadinimo, ar nuotraukų, ar kad priemonės jau 'nemadingos'...esmė skrebo juk įamžinti nuotraukas ir jų istoriją.
Labai patariu įsigyti jos knygą Life Artist. Jei kur dar rasite griebkite

Ali E. citata iš šios knygos:
When I find myself too stressed out, asking myself too many questions or taking too long on a project, I bring myself back to the present moment by asking myself: Am I making things harder than they have to be? Am I making things too complicated than they need to be? I've discovered that I have the power within myself to stop the stress and the fear and the questioning by bringing myself to my center. My center is the basics: the story and the photos.