Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 25 tema

QUOTE(Leja1 @ 2010 11 08, 12:39)
lotuliukas.gif  geras! Ar tik ne Irma tas "objektas"?  biggrin.gif Mėnulio duktė, retai, bet taikliai, ka?

Kazkodel ir as taip pagalvojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 08, 06:01)
Kazkodel ir as taip pagalvojau  ax.gif

o as net nepagalvojau lotuliukas.gif pakanka man tu interviu pastaruoju metu blush2.gif juk ne tokia as idomi
Irma, o kuria tu sakai patartum is visu jos bent jau tau labiausiai patikusiu? geriausiai kad tekstas ir paveiksleliai 50/50 butu

A Designer's Eye 2: Patterned Paper
ir taip pat man l.l :
Life Artist
Life Artist labiau Ali E. skrebinimo filosofija, patarimai, tik jos pacios darbai. Sakyciau 50/50 su tekstu ir paveiksliukais, tik sioj knygoj ne tik tradicinis skrebinimas bet nemazai kitu projektu: skrebinimo ant kanvos, mini albumu, dovaneliu, ir aisku tradicinio skrebo pavyz.
O ta knyga apie kuria su Zmogiuke kalbame, ta kuri 'nelabai', tai mini albumu knyga kurioje ne tik Ali darbai bet ir kitu skrebukiu; Nepatarciau sios ax.gif
Sharing your story
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 08 lapkričio 2010 - 14:20
dekui Irma uz knygas ir linkus! 4u.gif

Uzsiseivinu, ir kada pie progos isigysiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leja1 @ 2010 11 08, 12:39)
lotuliukas.gif  geras! Ar tik ne Irma tas "objektas"?  biggrin.gif Mėnulio duktė, retai, bet taikliai, ka?

ax.gif Na, tikiuosi, kad bus taikliai. Bet objektas šį kartą ne Irma - ją pažįstu jau pakankamai gerai, nors ji yra tokia įdomi, kad niekad nenusibos ją pažinti (ir be reikalo ji čia kuklinasi). Jau bent 2 skrebukus apie ją dariau (kesitas sutapimas, bet ką tik tai prisiminiau dar neskaičius jūsų pasisakymų...). wub.gif
Jau turiu interviu atsakymus, hm, belieka darbuotis. Bus didelė gėda, jei nesuskrebinsiu pasiskelbus viešai prieš jus. blush2.gif

Įdomios ir man Irmos nuorodos - dėkui 4u.gif Ta paskutinė, kuri "nelabai", labai gražiai pristatyta, gražiai atrodo. smile.gif

O kaip jums sekasi darbuotis ties konkursiniais? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėnulio duktė: 09 lapkričio 2010 - 21:08
labas rytas 4u.gif

QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 11 09, 22:06)
O kaip jums sekasi darbuotis ties konkursiniais?  bigsmile.gif

kaip tik siandien tikiuosi susitikti su savo objektu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir igyvendinti uzmacias lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2010 11 10, 03:03)
labas rytas  4u.gif
kaip tik siandien tikiuosi susitikti su savo objektu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir igyvendinti uzmacias  lotuliukas.gif

thumbup.gif net lengviau pasidare kad atsiras dalyvaujanciu 4u.gif
...
o as vakar baigiau skrebuka bet laukiau pirmu saules spinduliu si ryta kad nufotkinti. Einu dabar tai atlikti ir bandysiu ikelti neuzilgo.
Atsakyti
Laukiam, laukiam Irma tavo skrebuko...as gal dar spesiu sudalyvaut konkurse.

O cia savo malonumui skrebinta iamzinant save ir broli wink.gif

user posted image

Daugiau info bloge 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Pavadinimas: A tweet life (Saldus gyvenimas...sužaidžiau su žodžiu tweet ir sweet wink.gif
Štai ir mano vakarykštis skrebukas...kviečiu į blogą kur rasite didesnę nuotrauką ir aprašymą...čia.
O cia savo malonumui skrebinta iamzinant save ir broli

thumbup.gif einu į blogą pakomentuoti.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif kabinasi sloga doh.gif tikiuosi, jums viskas ok wink.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 10, 15:47)
thumbup.gif  net lengviau pasidare kad atsiras dalyvaujanciu 4u.gif

as tai butinai, jei reikes, tai ir paskutine nakti, kaip studente, sedesiu biggrin.gif tik jauciu, labai privargsiu, kol sugalvosiu, kaip teksta su nuotraukom inkorporuot i skrebuka doh.gif

QUOTE(lotta23 @ 2010 11 10, 16:27)
O cia savo malonumui skrebinta iamzinant save ir broli wink.gif

labai patiko spalvos, gelytes, debeseliai, apsiuvimas... zodziu, viskas labai dera prie nuotraukos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 10, 16:48)
Štai ir mano vakarykštis skrebukas...kviečiu į blogą kur rasite didesnę nuotrauką ir aprašymą...

Toks ramus ir labai grazus... ir tie paukstukai (tiek fone, tiek ant sakeles)... wub.gif
o su kuo tie paauksavimai padaryti? blizguciu klijais? kas tai yra? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 11 lapkričio 2010 - 10:04
Dekui Merginos uz komentarus 4u.gif

Marika, cia kaip prievole kokia mums tie konkursai (only joking) biggrin.gif

Bet jei is tiesu, tai TIK Irmos deka as taip puikiai buvau pastumeta i skrebo pasauly...ir tuo labai dziaugiuosi mirksiukas.gif O visus konkursus jai rengiant tik dar labiau visas reikalas i prieki juda ir vercia daugiau ideju ir ju igyvendinimu mus ieskoti!

4u.gif
Atsakyti
Marikana Sveikateles 4u.gif
o su kuo tie paauksavimai padaryti? blizguciu klijais? kas tai yra?

su tokiais kaip stickles Zmogiukes bloge apie juos wink.gif
Bet jei is tiesu, tai TIK Irmos deka as taip puikiai buvau pastumeta i skrebo pasauly...ir tuo labai dziaugiuosi  O visus konkursus jai rengiant tik dar labiau visas reikalas i prieki juda ir vercia daugiau ideju ir ju igyvendinimu mus ieskoti!

Jetau, kokia as pamaloninta smile.gif Dziaugiuosi kad konkurseliai jus skatina skrebinti tokias temas kuriu galbut neskrebintumet kaip lotta sako "savo malonumui:.

O as uzvakar aptikau genialia ideja vieno fotofrafo kuri l.l.l atitiktu tradiciniam skrebukui, Tik reiketu surengti fotosesija sau ax.gif ...negaliu kaip si ideja mane ikando ir nepalieka tiesiog. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 11 lapkričio 2010 - 14:24
QUOTE(lotta23 @ 2010 11 11, 15:20)
Bet jei is tiesu, tai TIK Irmos deka as taip puikiai buvau pastumeta i skrebo pasauly...ir tuo labai dziaugiuosi  mirksiukas.gif O visus konkursus jai rengiant tik dar labiau visas reikalas i prieki juda ir vercia daugiau ideju ir ju igyvendinimu mus ieskoti!

drinks_cheers.gif
Atsakyti