Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 25 tema

QUOTE(lotta23 @ 2010 11 07, 13:54)
Manau mes daznai visa pati skrebinima ir atidedam ar dar kazkaip pergalvojam, kad visada manom, kad reikia ten visko po daug, gerai apgalvotai, valandu valandas leist ir t.t. Galu gale tai tik yra TAU svarbios, kazka sakancios nuotraukos, jos istorijos/ (atsiradimo) procesas pagrazintas kazkokiu TAU (PA)tinkanciu popierium...Kaip sakoma, neprisidarykime sau patys per daug komplikuotai.  mirksiukas.gif

Labai patiko tavo zodziai smile.gif Tik tureciau visada sau tai priminti, nes su dabartine patirtimi, vis dar bandau padaryti skrebuka apgalvotai, ir tik nedaznais atvejais sugebu zaisti smile.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles smile.gif, gal turite rudens tema skrebuku ? Didelis aciu butu jums.
Atsakyti
Ader, Skrebuke Irma, šauniai darbuojatės. Buvau pas jus svečiuose, palikau kometarus.

Feisiuke, čia keletas pavyzdėlių skrebukų rudens tematika mirksiukas.gif :
http://scrappinglt.b...onkursas-6.html

O čia mano retro stiliaus skrebukas
user posted image
Detaliau apžiūrėti kviečiu į svečius smile.gif
http://neandertaliet...-masineles.html

Atsakyti
Aciukas, jau minciu turiu tai rytoj pulsiu priemoniu pirkt, mama paprase papuosti jos darbovieteje stenda tai teks biski pasidarbuot, Jei kas dar kokiu minciu ar ideju pasiulyti turi lauksiu smile.gif
Atsakyti
Sutinku su Irma ir Zmogiuke drinks_cheers.gif

As taip pat galvoju ir vis taip bandau daryti ir mastyti, kad 'neprisikomplikuoti' paciai sau bet koki projekta bandant nuveikti....Man patinka A.E. albumai, daryt ruosiuosi 25 dienos iki kaledu, beje dar minti dave 'pirmas menuo' mazylio gyvenime (kurio dar ir nera (mazylio), per daug nepuosiu, tik surinktas, susegtas) mirksiukas.gif
O ta knyga Irma kur jos rekomenduoji, maciau Amazonej...ieskojau ebay, bet nera siuo metu...yra jos albumeliu darymo. galvoju ar isigyt. Nors galu gale tai manau daug ka pas ja bloge/web'e galima rast.

As Sol labai liuksiskas skrebukas! thumbup.gif Patinka tokios spalvos l.l! daugiau bloge 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2010 11 07, 17:28)
Man patinka A.E. albumai, daryt ruosiuosi 25 dienos iki kaledu, beje dar minti dave 'pirmas menuo' mazylio gyvenime (kurio dar ir nera (mazylio), per daug nepuosiu, tik surinktas, susegtas)  mirksiukas.gif
O ta knyga Irma kur jos rekomenduoji, maciau Amazonej...ieskojau ebay, bet nera siuo metu...yra jos albumeliu darymo. galvoju ar isigyt. Nors galu gale tai manau daug ka pas ja bloge/web'e galima rast.

Busim drauguzes tada, nes as irgi ruosiuos ta pati projekta ismeginti smile.gif
As turiu jos mini albumu knyga Sharing your story, ar apie sita kalbi? Man kazkaip didelio ispudzio nepadare, nors paziureti labai grazu smile.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą 4u.gif jaučiu, kad vien apsilankymas čia ir bendravimas bendraminčių tarpe prisišaukia atgal Mūzą-pabėgėlę. smile.gif Čia kaip su sekta lotuliukas.gif

ader, nerealiai gražu, wow wow wow wub.gif
Irma, nepakartojamai, net žandikaulis op ir atvypo wub.gif
As sol, žiauriai gražus skrebukas apie mašinytes wub.gif

Nu ką, kol esu taip pukiai nusiteikus laikyt už ragų savo mielą Mūzelę, einu kurpt klausimus interviu, pateiksiu juos vienam žmogiukui, kurį noriu labiau pažint - naujas skrebukas būtų smagi dovanėlė jam apie jį patį. Gal ir jus tokia idėja įkvėps konkursui? smile.gif

Ot, kaip faina būtų susiorganizuot ir parsisiųst kartu visiems, kas norės Irmos minėtą Ali Edward knygą...
Atsakyti
aciu visoms uz pagyrimus albumui blush2.gif itariu pagaminsiu dar ne viena toki. biggrin.gif tik kitom temom.

Irma, diomus skrebukas, interviu puikiai pateiktas. kai parodei pavyzdi gal ne taip ir baisu atrodo, kaip is pirmo zvilgsnio perskaicius uzduoti smile.gif
Atsakyti
Feisiuke o cia +9,000 rudens tematikos pavyz. mirksiukas.gif

kai parodei pavyzdi gal ne taip ir baisu atrodo, kaip is pirmo zvilgsnio perskaicius uzduoti 

as susirupinus kad mano konkursai ne ikvepia o ipareigoja kazkokiem 'rimtiem' skrebukam ax.gif Interviu gali buti l.l zaismingas, pavyz.
* Tevam/seneliam interviu: 3 patarimai gyvenimui
*Arba 3 klausimai vaikui.
Neturi interviu buti ilgiausias tekstas kaip mano mirksiukas.gif Nors as dabar galvoju kad kasmet tokius interviu su vaikais butu thumbup.gif padaryti kadangi vaiku pomegiai labai greitai keiciasi. Interviu su suneliu buvo kovo men, ir tai jau keli favoritai jau pasikeite.
Vz, nekomplikuokite per daug mirksiukas.gif konkursas tam kad ikveptu Jus (ir mane) karts nuo karto islysti is savo konforto remu 4u.gif

einu kurpt klausimus interviu, pateiksiu juos vienam žmogiukui, kurį noriu labiau pažint - naujas skrebukas būtų smagi dovanėlė jam apie jį patį. Gal ir jus tokia idėja įkvėps konkursui?  

rimtai bigsmile.gif sudalyvausi konkurse? neerzink manes taip... tongue.gif
knyga Sharing your story, ar apie sita kalbi? Man kazkaip didelio ispudzio nepadare, nors paziureti labai grazu

is visu Ali E. knygu, si man nelabai irgi...nors grazu paziureti bet labai skiriasi nuo jos kitu, tu superiniu knygu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 08 lapkričio 2010 - 00:47
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 08, 00:46)
rimtai  bigsmile.gif sudalyvausi konkurse? neerzink manes taip... tongue.gif

Nžn, nes tai bus jau kelintas (o gal net kelioliktas) kartas, kai ruošiuos, bet neprisiruošiu doh.gif Bet klausimus interviu jau parašiau ir jau siunčiu objektui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėnulio duktė: 08 lapkričio 2010 - 09:13
Zmogiuke, as nebepamenu kuri ta A.E. albumeliu knyga...bet turiu ebay ant watch list wink.gif

Irma, o kuria tu sakai patartum is visu jos bent jau tau labiausiai patikusiu? geriausiai kad tekstas ir paveiksleliai 50/50 butu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 11 08, 10:12)
Nžn, nes tai bus jau kelintas (o gal net kelioliktas) kartas, kai ruošiuos, bet neprisiruošiu  doh.gif  Bet klausimus interviu jau parašiau ir jau siunčiu objektui  biggrin.gif

lotuliukas.gif geras! Ar tik ne Irma tas "objektas"? biggrin.gif Mėnulio duktė, retai, bet taikliai, ka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja1: 08 lapkričio 2010 - 12:42