Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai kirpejai

po saknu dazymo milteliais galvoje atsiranda zaisdeliu, ar imanoma kaip nors to isvengti ar tiesiog labai jautri galva?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 12 02, 11:15)
po saknu dazymo milteliais galvoje atsiranda zaisdeliu, ar imanoma kaip nors to isvengti ar tiesiog labai jautri galva?

Reikia mazinti oksidanto stipruma.Jei sviesina su triju proc,tada belieka atsisakyti sviesinimo milteliais.Negerai jei atsiranda zaizdeles,ilgainiui liga gali prasideti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2010 12 02, 13:13)
Reikia mazinti oksidanto stipruma.Jei sviesina su triju proc,tada belieka atsisakyti sviesinimo milteliais.Negerai jei atsiranda zaizdeles,ilgainiui liga gali prasideti 4u.gif

kirpykloj dazo tai nezinau koki ten oksidanta naudoja, bet naturalus tamsiai rudi tai vien su dazais bijau kad neikibs, speju reiks atvirst greitu lauku vel i brunete..
o tos zaizdeles atsiranda pastaruosius kelis menesius, pries tai nebuvo, pakeiciau kirpeja ir dazus ir prasidejo... pries tai su wella daze, dabar su goldwell arba kaune..
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 12 02, 13:50)
kirpykloj dazo tai nezinau koki ten oksidanta naudoja, bet naturalus tamsiai rudi tai vien su dazais bijau kad neikibs, speju reiks atvirst greitu lauku vel i brunete..
o tos zaizdeles atsiranda pastaruosius kelis menesius, pries tai nebuvo, pakeiciau kirpeja ir dazus ir prasidejo... pries tai su wella daze, dabar su goldwell arba kaune..

Gali buti alergine reakcija,arba tiesiog dabartine jusu kirpeja per auksta oksidanta naudoja,bijodama su mazesniu neisgauti jums norimo varianto.O ka pati kirpeja sako apie zaizdeles?
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2010 12 02, 17:11)
Gali buti alergine reakcija,arba tiesiog dabartine jusu kirpeja per auksta oksidanta naudoja,bijodama su mazesniu neisgauti jums norimo varianto.O ka pati kirpeja sako apie zaizdeles?

tik tik po nudazymo gal nelabai kas matos dar, bet po keliu valandu grizus jau uzciuopiu ir viena ir kita ir trecia.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 12 02, 16:15)
tik tik po nudazymo gal nelabai kas matos dar, bet po keliu valandu grizus jau uzciuopiu ir viena ir kita ir trecia..  doh.gif

Matosi,oda buna paraudusi stipriai ir zaizdeles jei tokios yra tikrai matosi.Drasiai kirpejai nuejus sakyk,kas kaip,turetu ieskoti priezasciu ir jas taisyti 4u.gif
Atsakyti
Sveika, turiu klausimuka tamstai wink.gif Turiu nusipirkusi L`oreal Symbio neamoniakinius dazus, kurie maisosi su specialia kauke ir laikosi iki 10 plovimu. Spalvyte yra 7.23 Caramel. Kokio rezultato galiu tiketis dazydama apie 10 tono sviesintus plaukus? Ar nebus jokio purvino, zalsvo atspalvio? g.gif Nes nenorejau imti 7.31 ar 7.03, nes net plauku paleteje matosi zalsvumas g.gif Ir beje, kada dazai prades kibti y tamsinamus plaukus? Jau 4 menesius vis tamsinu tamsinu po tona, bet matyt tiek isblukintas plaukas, kad po menesio vel sviesus galai sviecia, tik atauginejancios saknys graziu atspalviu pasidengia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2010 12 02, 19:42)
Sveika, turiu klausimuka tamstai wink.gif Turiu nusipirkusi L`oreal Symbio neamoniakinius dazus, kurie maisosi su specialia kauke ir laikosi iki 10 plovimu. Spalvyte yra 7.23 Caramel. Kokio rezultato galiu tiketis dazydama apie 10 tono sviesintus plaukus? Ar nebus jokio purvino, zalsvo atspalvio? g.gif  Nes nenorejau imti 7.31 ar 7.03, nes net plauku paleteje matosi zalsvumas g.gif Ir beje, kada dazai prades kibti y tamsinamus plaukus? Jau 4 menesius vis tamsinu tamsinu po tona, bet matyt tiek isblukintas plaukas, kad po menesio vel sviesus galai sviecia, tik atauginejancios saknys graziu atspalviu pasidengia smile.gif

Sveikute,
Cia salta,siek tiek pasiltinta spalva.Jokiu zalumu tikrai nebus.Nesupratau truputi.Klausi koks bus rezultatas ant desimto lygio,o paskui sneki apie tamsius plaukus g.gif Ant desimto lygio gausi toki,koks paletej.Ant tamsintu,gali ir nieko negauti,gali buti skirtumas tarp saknu,tos vietos kur normaliai uzsitamsina ir galu.
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2010 12 03, 00:17)
Sveikute,
Cia salta,siek tiek pasiltinta spalva.Jokiu zalumu tikrai nebus.Nesupratau truputi.Klausi koks bus rezultatas ant desimto lygio,o paskui sneki apie tamsius plaukus g.gif  Ant desimto lygio gausi toki,koks paletej.Ant tamsintu,gali ir nieko negauti,gali buti skirtumas tarp saknu,tos vietos kur normaliai uzsitamsina ir galu.

As turiu sviesintus plaukus, kuriuos bandau patamsinti, todel ir dazau tamsesnem spalvytem 4u.gif
Dekui uz informacija, bandysim ziuret, kas cia gausis smile.gif Klausiau del to, kad dazniausiai ant sviesinto plauko man amoniakiniai gaunasi sviesesni negu paletej, bijau, kad su beamoniakiniais nesigautu per tamsiai. Ar nuo to nepriklauso? 4u.gif
Atsakyti
Ar beamoniakiai be peroksidziai plauku dazai, nu tokie kaip sie, http://www.grietinel...ai-plauku-dazai gali pasviesinti plaukus, ar jais galima dazyti kai plauku spalva labai artima dazu spalvai? Siaip noreciau, kad plaukai igautu saltoka sviesu atspalvi, kiek esu daziusi jis vistiek gaunasi gelsvas, nors ir nebjaurus...Nenoriu labai sviesiu, bet noreciau kad butu i saltuma...Gal namu salygom tai ir neimanoma...
Atsakyti
turiu klausima del namuose dazyti skirtu plauku dazu
dazau plaukus senai (ivairiais rudais atspalviais, kartais viena nusiperku, kartais kita atspalvi isbandau)
bet visada istorija ta pati- nusidazius intensyvi spalva issilaiko vos savaite, veliau su kiekvienu plovimu vis blyskeju, atsiplauna spalva, ir meta ryza atspalvi (net ir dazant tamsiai ruda spalva ! ) , kitaip tariant- po kiekvieno galvos plovimo esu vis kitokios plauku spalvos , ji kiekvienakart vienaip ar kitaip pakinta ! nors ant dezutes rasoma, kad spalva laikosi 28 plovimus, bet man ji tepasilaiko kokius 5 nebent..
naudoju ir kaukes, ir balzamus dazytiems plaukams..
kame cia problema, ar cia visiems taip greitai issiplauna ta spalva is plauku ? schmoll.gif
Atsakyti
Laba diena mirksiukas.gif daziau plaukus loreal dazais (pridesiu foto), mano naturalus pilkai rudi, zodziu, tradiciniai lietuviski smile.gif pries tai buvau daziusi sviesiom sruogom, tai galai jau visai sviesus buvo. nusidazius loreal dazais man vistiek islenda mano sruogos g.gif kame beda? ar sitie dazai nuplaunami?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *agnyte*: 03 gruodžio 2010 - 15:28