Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai kirpejai

Laba diena mielosios, noriu paklausti, ar anksciau dazytus plaukus juodojo sokolado spalva (dabar saknys ataugusios) o ir spalvyte pasiplovusi, liko karameles spalva, bet su saknim lietuviskom kontrastas yra sad.gif tai va norejau pakalausti ar nudazytu tolygiai dazai visus plaukus jei pasinaudociau beamonijakiais su 3% oksido? aisku spalvyte ne sviesia imciau, bet skirtusi nuo tos dazytos likusios spalvos.
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 11 13, 16:35)
Labutis  4u.gif  O aš tokį nevykusį klausimą norėčiau užduoti  doh.gif  biggrin.gif  Kas kiek laiko galima dažyti plaukus, norint iš tamsių pereiti į šviesius ? Dažausi kirpykloje, buvau aną savaitę, dažiausi sruogelėm, kada vėl geriausias laikas būtų keliauti į kirpyklą ? Ačiū labai  blush2.gif

Uz poros savaiciu nu pirmo dazymo galite eiti drasiai mirksiukas.gif

QUOTE(Mite_Baja @ 2010 11 15, 13:01)
Laba diena mielosios, noriu paklausti, ar anksciau dazytus plaukus juodojo sokolado spalva (dabar saknys ataugusios) o ir spalvyte pasiplovusi, liko karameles spalva, bet su saknim lietuviskom kontrastas yra sad.gif tai va norejau pakalausti ar nudazytu tolygiai dazai visus plaukus jei pasinaudociau beamonijakiais su 3% oksido? aisku spalvyte ne sviesia imciau, bet skirtusi nuo tos dazytos likusios spalvos.

Jei spalva atitaikysit tai zinoma nusidazysit,jum ir nereikia kitokiu dazu,kuo puikiausiai tamsinti tinka beamoniakiai dazai,jei neturit zilu plauku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carela: 15 lapkričio 2010 - 20:23
Sveiki, noreciau pasitarti, mano plaukai yra labai išsausėja, nuo nuolatinio dziovinimo bei tiesinimo, be to neapseinu doh.gif . Kaip manot ar CHI silk ifushion nepakenktų mano plaukams. g.gif blush2.gif ?
Dar galvoju apie joninį plaukų džiovintuvą arba tiesintuvą, kuo jie geresni uz paprastus. smile.gif

Papildyta:
:)
Atsakyti
QUOTE(boruzeeee @ 2010 11 25, 13:53)
Sveiki, noreciau pasitarti, mano plaukai yra labai išsausėja, nuo nuolatinio dziovinimo  bei tiesinimo, be to neapseinu  doh.gif . Kaip manot ar CHI silk ifushion nepakenktų mano plaukams.  g.gif blush2.gif ?
      Dar galvoju apie joninį plaukų džiovintuvą arba tiesintuvą, kuo jie geresni uz paprastus. smile.gif

Papildyta:
smile.gif

Sveiki,
kur paryskinta,o kas tai yra? blush2.gif
Joniniu dziovintuvu galit dziovinti plaukus prie pat plauko,nereikia laikyti feno dziovinant per atstuma.Taip skirtumas jauciasi tarp paprasto ir su jonais,plaukas kitap dziuna.Pabandykit,pajusit.Na o znyples turi buti butinai is keramikos.Ir geriau pirkti ne maximoj,o kirpyklu prekiu parduotuveje.Kainos yra ivairios,taciau zymiai kokybiskesnes ir tvirtesnes,kad ir skirtos namu vartotojams.Fenai taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Chi silk ifushion yra plauku primone, sausiems pazeistiems plaukams, ir jy naudot reikia su tiesintuvu arba dziovintuvu, kiek skaiciau internete bet abai mazai kas juos naudoja tai idomu kaip ten. Reikes isbandyt smile.gif
Atsakyti
Ar yra kokie dazai sviesinantys, kuriu sudetyje nera peroksido ar amoniako? Kurie iseda plauka. Ar tokie dar Pasaulyje neisrasti?
Atsakyti
nevykusiai nusidaziau syoss dazais namuose- saknis nueme ryzai, o visi kiti like plaukai rudi
planuoju nusipirkti beamoniakinius tamsiai rudus dazus ir uzdazyti plaukus
kada greiciausiai galiu tai padaryti, ar reikia kazkiek laiko palaukti ?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2010 11 27, 13:36)
Ar yra kokie dazai sviesinantys, kuriu sudetyje nera peroksido ar amoniako? Kurie iseda plauka. Ar tokie dar Pasaulyje neisrasti?

Sviesinimas ir yra plauko edimas biggrin.gif kitaip nesviesesite mirksiukas.gif Kuo labiau plauka eda,tuo labiau jis svieseja,panasiai kaip valytumete vonia biggrin.gif
QUOTE(SunMoon @ 2010 11 27, 13:48)
nevykusiai nusidaziau syoss dazais namuose- saknis nueme ryzai, o visi kiti like plaukai rudi
planuoju nusipirkti beamoniakinius tamsiai rudus dazus ir uzdazyti plaukus
kada greiciausiai galiu tai padaryti, ar reikia kazkiek laiko palaukti ?

Jei dazysit augaliniais,tai galite is karto dazyti,tik dazykite tik saknis,nes galite uzjuoduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba vakara. Esu vyras, ir turiu toki klausimuka smile.gif Noreciau ganetinai atsijauninti, tik jau daugybe metu nesu buves kirpykloje. Turbut nuo tu laiku kada atsirado kirpimo masineles maximose smile.gif Noreciau kazko tokio:
user posted image
Taigi kaip toki kirpima ivardinti nuejus i kirpykla? O galbut cia nera nieko sudetingo ir galima butu taip apsikirpti namu salygomis? Acid uz atsakymus.
Atsakyti
Sveiki,
as turiu klausimu del plauku dazu. Noriu dazytis namuose, bet nezinau, kiek realu pataikyti norima spalva. Planuoju pirkti kirpyklinius dazus.
Prasau patarimo, kokius dazus ar net ju numeriuka patartumet rinktis. Labai bijau susigadinti, kad gausis ne tas atspalvis (jokio raudonumo, ryzumo, geltonumo nenoriu). Spalva pavadinciau sviesiai ruda, smelio, balintos kavos atspalvio.

Idedu savo naturaliu plauku nuotrauka (tamsiai rudi) ir siuo metu sruoguotu sviesiai (dabar truputi nuauge). Apatinese trijose nuotraukose mano norima spalva.
user posted image

Dabar sruoguoti milteliais, ne visa galva
user posted image

Svajoniu spalva
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kuo labai taip skiriasi kirpykliniai nuo ne kirpykliniu dazu?
Atsakyti
QUOTE(Vartotojo_Vardas @ 2010 11 27, 18:48)
Laba vakara. Esu vyras, ir turiu toki klausimuka smile.gif Noreciau ganetinai atsijauninti, tik jau daugybe metu nesu buves kirpykloje. Turbut nuo tu laiku kada atsirado kirpimo masineles maximose smile.gif Noreciau kazko tokio:
user posted image
Taigi kaip toki kirpima ivardinti nuejus i kirpykla? O galbut cia nera nieko sudetingo ir galima butu taip apsikirpti namu salygomis? Acid uz atsakymus.

Nusineskite foto,kai eisite kirptis smile.gif
QUOTE(*Brukne* @ 2010 11 27, 20:25)
Sveiki,
as turiu klausimu del plauku dazu. Noriu dazytis namuose, bet nezinau, kiek realu pataikyti norima spalva. Planuoju pirkti kirpyklinius dazus.
Prasau patarimo, kokius dazus ar net ju numeriuka patartumet rinktis. Labai bijau susigadinti, kad gausis ne tas atspalvis (jokio raudonumo, ryzumo, geltonumo nenoriu). Spalva pavadinciau sviesiai ruda, smelio, balintos kavos atspalvio.

Idedu savo naturaliu plauku nuotrauka (tamsiai rudi) ir siuo metu sruoguotu sviesiai (dabar truputi nuauge). Apatinese trijose nuotraukose mano norima spalva.
user posted image

Dabar sruoguoti milteliais, ne visa galva
user posted image

Svajoniu spalva
user posted image

user posted image

user posted image

Pirma karta,gal eikit i kirpykla nusidazyti,o tada jau galesit namuose.Saknim gali reiketi vieno proc kremoksido,galam kito,tiksliai pasakyti tikrai negaliu is nuotraukos.Idomiai norit,jokio gelsvumo ir norit balintos kavos,nuotraukose taip pat gelsvi plaukai,ruda spalva visada kuo sviesesne tuo labiau turi gelsvumo.Nes ruda spalva yra is geltonos spalvos.Jum gal tiktu saltintas auksas, po tasko 32 bet visgi siulyciau i kirpykla nueiti,tiesiog tam,kad neprisimakaluotumet su spalvom ir su kremoksidais,nes paskui labai brangiai kainuos viska pataisyti mirksiukas.gif

QUOTE(mėnulis @ 2010 11 28, 11:56)
Kuo labai taip skiriasi kirpykliniai nuo ne kirpykliniu dazu?

Kirpykliniai dazai yra profesionaliam naudojimui,jie yra sudaryti is pirminiu ir antriniu spalvu ir maisosi tarpusavyje taip isgaunami ivairus atspalviai.Skiriasi kokybe,atspalviu tikslumu,sudetim,plauko paveikimu...Marketiniai dazai yra skirti namu vartotojams,ju kokybe,tikslumas yra zymiai prastesnis.
Atsakyti