QUOTE(liuxiuke @ 2010 11 05, 17:57)
QUOTE(liuxiuke @ 2010 10 31, 22:53)
Sveiki,ismaisiusi visa interneta kaip visad sugryzau i SM manau cia rasiu pagalbos,kaip visad
as dazau plaukus i ryzuma,tokia lyg maisyta ryza su rudu (riesutine),sunkoka paaiskinti:D naturalus mano pilki,lietuviski.
Kas yra bazine spalva? kaip ja suzinoti? bandziau issiaiskinti spalvu maisyma,bet niekaip nesuvedu to su plauku spalvomis
na pvz,zinau kokiais dazais mane daze,bet nz kaip mazdaug maise,noriu nusidazyti saknis,bet
kaip ta tarkim orandzine reaguos su pilka spalva,man gesins ar kaip suprasti..?
didelis aciu
tikiuosi suprasite ka as norejau cia paaiskint ir ka paklausti
Baze - tai naturalus jusu plaukai,pagal sviesuma nurodoma numeriuku.Oranza pilka spalva gesina.Numeriukais man geriau surasykit,viska ka zinot ir tada man bus aiskiau
Laba,na numeriuku nezinau,daze man su organic,cia pas mus lt galiu nusipirkti tik tuos Tints of nature kurie yra is situ bet skirti namu dazymui

ju palete pazesne...
http://www.tintsofna..._of_nature.html
cia galima rasti palete
mano plauku baze tarp 5 ir 6 na sunku man nustatyti

bet pagal sita palete kur idejau,tai isvis negaliu nustatyti kokie mano naturalus,kazkas panasaus i 7N ar 8N
paleteje man patinka spalva 7RL,ji juk ir nebus tokia ryski,nors as ryskumo noriu

bet mano saknys pilkos sviesiai,pigmenta mes gelsvai orandzini,atauge plaukai kurie jau nusiplove artimi i 7R,ka jus manote is turimos situacijos,suprantu kad nelabai aisku per kompa viskas

Beje,kaip as myliu kirpejus,uz ju mokejima mus sutvarkyti,ir negaliu pakesti politiku,per kuriuos nebegalim i kirpyklas eiti
Imkit dazus 7rl ir sesiu proc kremoksida.Nusidazys jums saknys ir viskas bus gerai manau.
QUOTE(Krisanta @ 2010 11 05, 22:31)
Jungiuosi į būrelį....
Turiu daug žilų pl. ir dažiau ilgalaikiais dažais... Iš pradžių atrodė, kad nudažė žilus pl., bet dabar vis šviesėja šaknys.....
Dažiau su 3 % oksidatoriumi, o po to išploviau galvą su šampūnu....
Po laiko radau straipsnių kuriuose rašo, kad žilus reikia dažyti 6 % oksidatoriumi...
http://www.beautyfor...ntas-10664.html
Kur priežąstis nusiplovimo?
Procentuose ar iš karto po dažymo plovimas šampūnu?
Ir šiaip įdomu: ar galima, ar reikia plauti galvą šampūnu iškart po dažymo? Ar tik išplauti dažus?
Ačiū
Sampunu reikia isplauti butinai.O problema procentuose,reikia dazyti su sesiu.
QUOTE(Aggnesse @ 2010 11 07, 20:47)
Mielos mamytes,
prasau patarimo del zirkliu - mazam suneliui karts nuo karto tenka pakirpti plaukucius, kurie tankus ir ne trumpi ir dar greitai augantys

tad noriu isigyti zirkles, gal galetumete patarti, kokiu ieskoti? Internete radau platu pasirinkima ir toje gausoje visai pasiklydau
Manau jums tiktu zirkles iki 100lt tikrai sociai.
QUOTE(kerryy @ 2010 11 08, 20:33)
gal galit kuri mane apsviest apie plauku dazus

visada dazydavau prastais, visai nesaugojau plauku. db poziuris pasikeite noreciau suzinot sveikus plauku dazus, kad kuo maziau kenktu. p.s. zilu plauku dar neturiu, tai labai stipriu turbut nereikia
Gal ir nereikia,priklauso nuo spalvos kurios jus norite ir nuo jusu plauku tono.