Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai kirpejai

QUOTE(Iceland @ 2011 03 18, 10:20)
Na aš su tokia kvaila problema, bet gal padėsit  blush2.gif  Kokį kirpimą rekomenduotumėt kai yra aukšta kakta? Žinau, kad visi sako kirpčiai, ber bėda ta, kad tiesūs kirpčiukai netinka, bet netinka ir šonu, nes atrodo kai praplikus  doh.gif Jau nebežinau ką daryti  verysad.gif

Matot kaip,su kirpimais lb sunku ka patari nematant realiai zmogaus ax.gif visokiu niuansu yra ax.gif Tie kirpciai velgi,gali buti ilgesni ant sono.Bet taip suprantu pas jus nedaug plauku.Tada as siulyciau trumpa kirpima,nes kuo ilgesni plaukai tuo atrodo ju maziau 4u.gif Bet cia tik spejimas 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, noreciau patarimo del plauku kirpimo blush2.gif Noriu pasikeisti, nes tas pats per ta pati jau pabodo doh.gif grifka man tinka, tokia siek tiek ant sono tai jos nenoreciau atsisakyti (kakta zema) plaukai pasiduoda formavimui ypac bangavimuisi biggrin.gif po galvos plovimo uztenka plaukus pagniauzyti ir turiu garbaneles ax.gif siuo metu spalva-ruda su coca colos atspalviu

user posted image

ar tiktu trumpas kirpimas?
aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
kokia Jūsų nuomonė apie nestuke.gif ir plaukų šviesinimą ? (kalba apie tipinę piką lietuvaitę).
Atsakyti
QUOTE(Scurry @ 2011 03 18, 18:18)
Sveiki,
kokia Jūsų nuomonė apie  nestuke.gif  ir plaukų šviesinimą ? (kalba apie tipinę piką lietuvaitę).

Mano nuomone tokia,kad neztumas ne liga ir ne priezastis vaikscioti su desimt cm nuaugusiai plaukais 4u.gif Jei kvapai neerzina,neturit alergijos, padidinto jautrumo.Vaikiui viskas gerai ir jauciates gerai, tai pirmyn grazintis mirksiukas.gif Jokie pigmentai i krauja nepatenka,ir vaikui nepakenkia.O ir dazymas,del kvapo,tai juk kvapas amoniako.Kiekis nedidelis.Gatveje, ar namus valydama daugiau brudo prisikvepuojat, nei valanda kirpykloje praleidusi.Tik gal but jei kirpeju daug dirba ir prasta ventiliacija kirpykloje,gali erzinti visokie lakai ir pan.Bet tai galite appie tai sneketi su kirpeja ir paderinti laika,kai zmoniu maziau,ar kirpeju maziau dirba mirksiukas.gif
Sekmes buti grazia mamyte 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 03 18, 15:44)
Sveiki, noreciau patarimo del plauku kirpimo  blush2.gif  Noriu pasikeisti, nes tas pats per ta pati jau pabodo  doh.gif  grifka man tinka, tokia siek tiek ant sono tai jos nenoreciau atsisakyti (kakta zema) plaukai pasiduoda formavimui ypac bangavimuisi biggrin.gif po galvos plovimo uztenka plaukus pagniauzyti ir turiu garbaneles  ax.gif  siuo metu spalva-ruda su coca colos atspalviu

user posted image

ar tiktu trumpas kirpimas?
aciu  mirksiukas.gif

Sveiki,jei nesupyksite idesiu citata 4u.gif
"Kvadratinės formos veidui tinka vidutinio ilgio plaukai, asimetriški, trumpesni kirpčiukai. Kad sušvelninti veido bruožus reikėtų plaukus iškarpyti šonuose ir sprando srityje. Vengti kvadratinio kirpimo, tiesių plaukų, geometrinių linijų, antraip tik labiau paryškinsite aštrius kvadrationio veido bruožus. Rekomenduojama trumpų pasišiaušusių plaukų šukuosena. Fėjų ir elfų plaukus primenanti šukuosena tinka prie kvadrato formos veido, nes tokia šukuosena išryškina akis ir skruostus – tai sušvelnina veido formas ir padaro jį moteriškesnį.

Nenukirpkite plaukų per trumpai, galima išlaikyti plaukų ilgį nugaros pusėje, gražiai atrodys plonos, smulkios bangelės. Žvaigždės, turinčios kvadrato formos veidą: Sandra Bullock (nuotraukoje), Isabella Rosellini, Demi Moore, Holly Marie Combs, Gwyneth Paltrow, Geena Davis, Kristin Scott Thomas."
Manau pilnas atsakymas i jusu klausima mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz patarima 4u.gif o as galvojau, kad pas mane pailgas veidas doh.gif Gal del spalvos patarti galetumet? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 03 18, 20:13)
Aciu uz patarima  4u.gif  o as galvojau, kad pas mane pailgas veidas  doh.gif Gal del spalvos patarti galetumet? smile.gif

Na apie spalva manau reiktu galvoti,kai apsikirpsite.Galima kokiu sruogeliu imesti ar koki modelini dazyma pagalvoti pagal kirpima.Na bet cia viskas is eiles mirksiukas.gif
Atsakyti
Tureau kazka panasaus i sita
user posted image atrodo graziai, bet jau pabodo blush2.gif

Noreciau kazko tokio (ar nebutu per trumpa?)
user posted image

Kirpeja turiu gera, bet patarimu nedalina doh.gif rekia ilgai ikalbineti, kad patrumpintu, nors paskui rezultatas tenkina abi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 03 18, 21:18)
Tureau kazka panasaus i sita
user posted image atrodo graziai, bet jau pabodo  blush2.gif

Noreciau kazko tokio  (ar nebutu per trumpa?)
user posted image

Kirpeja turiu gera, bet patarimu nedalina  doh.gif rekia ilgai ikalbineti, kad patrumpintu, nors paskui rezultatas tenkina abi  biggrin.gif

Manau tikrai tiktu,tik cia aisku susukuota,taciau galima kirpima pritaikyti prie jusu plauku prieziuros iprociu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tokiam kipimui gal spalva patartumet? blush2.gif nes kai nueinu rekia viska zinoti ko noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 03 18, 22:41)
Tokiam kipimui gal spalva patartumet?  blush2.gif  nes kai nueinu rekia viska zinoti ko noriu  doh.gif

O man ir si grazi,tik reiks jums spalva nueminet.Jei nenorit,na tai sruogeles tokios irgi manyciau bus grazu.Jei megstat ryskuma, gali jos buti pvz varines...O cia jau nuo jusu ir jusu kirpejos fantazijos priklauso.Kiek sau galite leisti buti ryski,ar jums labiau prie sirdies svelnios spalvos.Variantu - visa palete mirksiukas.gif Atbekit pasirodyt po vizito mirksiukas.gif
Atsakyti
Foto spalva ir man labai grazi, bet kaip ja isgauti kai plaukai ploni, nesinori, kad visai nuslinktu lotuliukas.gif
Bandysiu ikalbineti kirpeja ir butinai pasirodysiu su galutiniu variantu.
Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, norėčiau patarimo. Nusidažiau su Schwarzkopf Natural& Easy dažais (spalva 550 smėlio atspalvio satinas), bet rezultatu nesu patenkinta, norėčiau įsimest baltų sruogelių, po kiek laiko tai geriausia daryt, kad kuo mažiau plaukams "stresas" būtų? 4u.gif
Atsakyti