Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai kirpejai

Laba diena smile.gif
norėčiau patarimo, mano plaukų spalva - tipinė lietuviška pelenų (tamsi blondinė). Norėjau plaukus pašviesinti sruogelėmis, taigi kirpėja plaukus dažė tikrai gerais bei kokybiškais dažais,nežinau kaip pavadinti tą kremo konsistencijos masę, žodžiu plaukus šviesino ne milteliais ir naudojo 12% kremoksidą, tačiau plaukai nenusidažė. Pokyčiai matomi tik žinant,jog dažyta ir tai vos vos. Kodėl taip galėjo atsitikti? Kaip dar galėčiau pasišviesinti plaukus negadindama jų tais vadinamais milteliais ?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stila @ 2011 03 20, 11:55)
Laba diena, norėčiau patarimo. Nusidažiau su Schwarzkopf Natural& Easy dažais (spalva 550 smėlio atspalvio satinas), bet rezultatu nesu patenkinta, norėčiau įsimest baltų sruogelių, po kiek laiko tai geriausia daryt, kad kuo mažiau plaukams "stresas" būtų?  4u.gif

Po poros savaiciu 4u.gif

QUOTE(DolceMe @ 2011 03 20, 12:43)
Laba diena smile.gif
norėčiau patarimo, mano plaukų spalva - tipinė lietuviška pelenų (tamsi blondinė). Norėjau plaukus pašviesinti sruogelėmis, taigi kirpėja plaukus dažė tikrai gerais bei kokybiškais dažais,nežinau kaip pavadinti tą kremo konsistencijos masę, žodžiu plaukus šviesino ne milteliais ir naudojo 12% kremoksidą, tačiau plaukai nenusidažė. Pokyčiai matomi tik žinant,jog dažyta ir tai vos vos. Kodėl taip galėjo atsitikti? Kaip dar galėčiau pasišviesinti plaukus negadindama jų tais vadinamais milteliais ?
Ačiū  4u.gif

Dazais sruogu nepadarysite,nebent neryskias,vos vos iziurymas.Sruogos daromos su milteliais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carela: 20 kovo 2011 - 15:51
Laba diena,

Norejau paklausti kokie aliejai ir kaukes geriausi labai sausiems plaukams smile.gif
Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D&R: 20 kovo 2011 - 18:14
Laba diena, atsirado ir man klausimu keletas, tikiuosi padesite smile.gif dazau plaukus sviesiomis sruogelemis jau gal kokius 6 metus. Dazo su milteliais ir 6 proc. oksidatoriumi. Naturali spalva pilka pelenu, na tokia lietuviska smile.gif Paskutini pusmeti labai slinko plaukai, kaip dar niekada gyvenime taip ilgai, netekau daug plauku. Man net periodiniu slinkimu anksciau nebudavo. Tai va ir parupo man ko jie slinko taip stipriai, nes streso, prieziuros priemoniu keitimo, dar kazkokiu faktoriu, del ko jie slinktu kaip ir nebuvo. Ar cia kaltas dazymas (nors dazant net neliecia saknu, o plaukas pats nesisakoja, netrupa)? O gal yra taip, kad vistiek turi ateiti tas slinkimas ir jie turi isslinkti? Po to slinkimo, tai pilna galva dygstanciu ir jau paaugusiu plauku, tik dabar reikia sulaukti, kol jie visi ataugs ir susilygins, geriu ir vitaminus ir ampoles skatinancias augima naudoju, jokio dziovintuvo ir pan.
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2011 03 20, 16:50)
Po poros savaiciu 4u.gif
Dazais sruogu nepadarysite,nebent neryskias,vos vos iziurymas.Sruogos daromos su milteliais 4u.gif

O kodel taip yra? Juk visi plaukai dazomi su dazais, todel logiskai mastant ir sruogos turetu nusidazyti.
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-aa @ 2011 03 20, 18:36)
Laba diena, atsirado ir man klausimu keletas, tikiuosi padesite smile.gif dazau plaukus sviesiomis sruogelemis jau gal kokius 6 metus. Dazo su milteliais ir 6 proc. oksidatoriumi. Naturali spalva pilka pelenu, na tokia lietuviska smile.gif Paskutini pusmeti labai slinko plaukai, kaip dar niekada gyvenime taip ilgai, netekau daug plauku. Man net periodiniu slinkimu anksciau nebudavo. Tai va ir parupo man ko jie slinko taip stipriai, nes streso, prieziuros priemoniu keitimo, dar kazkokiu faktoriu, del ko jie slinktu kaip ir nebuvo. Ar cia kaltas dazymas (nors dazant net neliecia saknu, o plaukas pats nesisakoja, netrupa)? O gal yra taip, kad vistiek turi ateiti tas slinkimas ir jie turi isslinkti? Po to slinkimo, tai pilna galva dygstanciu ir jau paaugusiu plauku, tik dabar reikia sulaukti, kol jie visi ataugs ir susilygins, geriu ir vitaminus ir ampoles skatinancias augima naudoju, jokio dziovintuvo ir pan.

Plaukas turi gyvenimo fazes.Gyvenimas pasibaigia - plaukas iskrenta.Viskas jums gerai,svarbu atauga mirksiukas.gif

QUOTE(*Brukne* @ 2011 03 20, 18:43)
O kodel taip yra? Juk visi plaukai dazomi su dazais, todel logiskai mastant ir sruogos turetu nusidazyti.

Tai jos nusidazo,bet neryskiai...Plius dazai dazytu pl nesviesina, taigi jei plaukai dazyti,tai sruogu tikrai nesimatys.
Papildyta:
QUOTE(D&R @ 2011 03 20, 18:14)
Laba diena,

Norejau paklausti kokie aliejai ir kaukes geriausi labai sausiems plaukams smile.gif
Aciu!  4u.gif

Drekinantys ir atstatantys 4u.gif
Atsakyti
sveiki, norejau paklausiti apie kirpima karstom zirklem, mano paukai yra ilgi, sausi, ir suskilineja noiu eiti kirpti tik nezinau ar verta, sio kirpimo pliusus zinau bet ar nera minusiu, g.gif girdejau kad tada uzaro plauka ir jis tada nekvepuoja ar tai tiesa? ir ar jie neprades luzineti ar skilineti kitoi plauko vietoi ne galiukuose smile.gif) g.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzeeee: 24 kovo 2011 - 08:20
[quote=boruzeeee,2011 03 24, 08:18]
sveiki, norejau paklausiti apie kirpima karstom zirklem, mano paukai yra ilgi, sausi, ir suskilineja noiu eiti kirpti tik nezinau ar verta, sio kirpimo pliusus zinau bet ar nera minusiu, g.gif girdejau kad tada uzaro plauka ir jis tada nekvepuoja ar tai tiesa? ir ar jie neprades luzineti ar skilineti kitoi plauko vietoi ne galiukuose smile.gif) g.gif blink.gif
[/quote

Nezinau,pati nesikirpau,atsiliepimu girdejau visokiu,o technologai pakomentavo taip: "Ipustas reikalas". Nezinau,kadangi pati nebandziau,pasakyti kazko labai teigiamo ar neigiamo negaliu.
Atsakyti
Laba diena ,noreciau patarimo . Pradejau naudoti naturalu plauku sampuna ir kondicionieriu, bet plauku kauke nenuturali. Taigi gal geriau man jos nenaudoti ?
P.s nzn ar cia pataikiau su klausimeliu,jei ne prasyciau perkelti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lex91 @ 2011 03 25, 17:16)
Laba diena ,noreciau patarimo . Pradejau naudoti naturalu plauku sampuna ir kondicionieriu, bet plauku kauke  nenuturali. Taigi gal geriau man jos nenaudoti ?
P.s nzn ar cia pataikiau su klausimeliu,jei ne prasyciau perkelti  4u.gif

Ka reiskia naturalus sampunas ir kondicionierius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2011 03 25, 21:21)
Ka reiskia naturalus sampunas ir kondicionierius? g.gif

NATUDERM plefge sampunas ir kondicionierius- naturalus ir ekologiski ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lex91 @ 2011 03 25, 23:55)
NATUDERM plefge sampunas ir kondicionierius- naturalus ir ekologiski ?  4u.gif

Na apie naturalius ir eko,pasisakiau blondiniu temoj,tai cia nebesiplesiu 4u.gif O seip tai nezinau,su kokia intensija jus naudojate eko.Ir kokie jusu plaukai,jei reikalaujantys ipatingos prieziuros,tai kauke geresne pasilikite,nemanau,kad pakenks mirksiukas.gif
Atsakyti