Sveiki,
kokį ilgų plaukų kirpimą pasiūlytumėte,man, apvalaus veido savininkei?
norėtųsi atsinaujinti.
ir dar vienas klausimas: ar plaunant galvą vis kitokiu šampūnu, tai skatina plaukų slinkimą? ačiū

ir dar vienas klausimas: ar plaunant galvą vis kitokiu šampūnu, tai skatina plaukų slinkimą? ačiū

QUOTE(zigri @ 2011 03 28, 19:22)
sveiki, norejau paklausti, ar yra skirtumo vestuvines sukuosenos darymui, jei dedamasis nuometas?
Sveiki, taip yra.
QUOTE(Cukrine @ 2011 03 28, 20:54)
Sveiki,
norėtųsi atsinaujinti.

ne neskatina.o apvalaus stiliaus sukuosenas galite rasti i google suvede kirpimai pagal veido forma

QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 03 28, 22:00)
Ar tiesa, kad ilgaplaukems patartina nakti miegoti plaukus susirisus i laisva kasa, nes taip maziau "traumuojami" plaukai? Kazkur sita perskaiciau, ir dabar galvoju tai tiesa, ar tik ismislas? 

as visada miegu susipynusi kasa, nes kitaip plaukai labai susivelia.
QUOTE(nraminta @ 2011 03 29, 15:08)
as visada miegu susipynusi kasa, nes kitaip plaukai labai susivelia.
Ir man siek tiek susivelia, apskritai, kol daugiau pindavau kasa, tol plaukai atrode sveikesni, o kuo daugiau vaikstau palaidais, arba su arklio uodegele, tuo labiau jie man atrodo nuvarge...bet gal cia ne nuo to?
Elektrinasi paluaki. Kodel, ka daryti? Jau pradeda varyt is proto, net dregni jie elektrinasi
. Kur as cia taip uzsikroviau
.

Laba diena,
matau, kad šioje temoje patarinėja tikrai profesionali kirpėja, tai užduosiu kelis rūpimus klausimėlius, tik bijau, kad sunkiai man seksis vieną jų paaiškint
Pirmasis
Pas mus vandentiekio vanduo labai kietas, jame didelis kiekis rūdžių. Esu tikra, kad tai plaukams ne į naudą, gal galėčiau kokiomis priemonėmis sumažinti tą žalą?
Antrasis
Mano plaukų spalva
Su plaukų dažymais man sunkiai sekasi draugauti. Dabar atsiauginu savo natūraliosios spalvos plaukus (panašu į 6), kuriais tikriausiai būčiau patenkinta, jei ne galai atsiplovę nuo anksčiau tamsiai dažytų į ryžą atspalvį. Taip pat manau ir vanduo spalvai ne į naudą, nes ir natūralūs plaukai kažkiek rusvėja. Artėju prie klausimo
Kokia technika turėčiau paprašyti kirpėjos nudažyti man plaukus, kad šaknys liktų nepaliestuos? Nes žinau, kad jei vėl dažysiu visą galvą, tai bus pasaka be galo 
Ačiū už atsakymus
matau, kad šioje temoje patarinėja tikrai profesionali kirpėja, tai užduosiu kelis rūpimus klausimėlius, tik bijau, kad sunkiai man seksis vieną jų paaiškint

Pirmasis
Pas mus vandentiekio vanduo labai kietas, jame didelis kiekis rūdžių. Esu tikra, kad tai plaukams ne į naudą, gal galėčiau kokiomis priemonėmis sumažinti tą žalą?
Antrasis
Mano plaukų spalva

Ačiū už atsakymus

QUOTE(ausraiii @ 2011 03 30, 10:18)
Laba diena,
Pirmasis
Antrasis
Mano plaukų spalva
Su plaukų dažymais man sunkiai sekasi draugauti. Dabar atsiauginu savo natūraliosios spalvos plaukus (panašu į 6), kuriais tikriausiai būčiau patenkinta, jei ne galai atsiplovę nuo anksčiau tamsiai dažytų į ryžą atspalvį. Taip pat manau ir vanduo spalvai ne į naudą, nes ir natūralūs plaukai kažkiek rusvėja. Artėju prie klausimo
Kokia technika turėčiau paprašyti kirpėjos nudažyti man plaukus, kad šaknys liktų nepaliestuos? Nes žinau, kad jei vėl dažysiu visą galvą, tai bus pasaka be galo 
Ačiū už atsakymus

Pirmasis
Antrasis
Mano plaukų spalva

Ačiū už atsakymus

Nors as ne kirpeja, bet del vandens patarciau koky filtriuka ydeti, buna juk visokiu ju vandeniui paminkstinti arba naudoti virinta, filtruota vandeny

O del dazymu tai kirpeja gali bandyti suvienodinti spalva su beamoniakiniais dazais, panasiais y jusu naturalia spalva, dazymas pradedamas nuo galu, kuriuos reikia ilgiau palaikyti, tada braukiama per likusia daly atspalviui suvienodinti. Jeigu bus artima naturaliai, net nepastebesit to ataugimo, jis nebus ryskus. Bent as pusantro men. beveik dabar nedaziau, bet saknis, kiek ataugo, nelabai ir matau net pries ryskiausia sviesa

Dar prisiminiau, kad skalauti plaukus galite vandeniu su trupuciu acto, irgi minkstina, o priemones, saugancios spalva, pades islaikyti ja ilgiau.
QUOTE(ausraiii @ 2011 03 30, 09:18)
Laba diena,
Pirmasis
Antrasis
Mano plaukų spalva
Ačiū už atsakymus

Pirmasis
Antrasis
Mano plaukų spalva

Ačiū už atsakymus

Sveiki,
1. Karta i pora savaiciu naudokite pylingini sampuna.Jis stipriai valantis.Daznai naudoti negalima,nes issausins plaukus.Jei labai didelis poreikis,galima viena karta i savaite.Turetu padeti.Aisku idialiausia butu pasistatyti filtra,taciau cia jau kita tema

2. tokios technikos nera

Carela, norejau jusu paklausti 
as jusu norejau paklausti, as dabar jau sviesinuosi plaukus sruogom ir naturalu, kad milteliais
nezinau as pasiskaiciau cia apie tuos miltelius, kokie jie blogi ir taip toliau
bet as nepasakyciau, kad mano plaukai labai pasigadine atrodo, niu tikrai ne
kaip jus galvojat ar grizti prie vientisos spalvos su dazais dazyti ar ir toliau milteliais, kas man labai patinka
esu pasimetus, nesinori nuplikti po kiek laiko

as jusu norejau paklausti, as dabar jau sviesinuosi plaukus sruogom ir naturalu, kad milteliais

QUOTE(jauniute @ 2011 04 04, 13:58)
Carela, norejau jusu paklausti 
nezinau as pasiskaiciau cia apie tuos miltelius, kokie jie blogi ir taip toliau
bet as nepasakyciau, kad mano plaukai labai pasigadine atrodo, niu tikrai ne
kaip jus galvojat ar grizti prie vientisos spalvos su dazais dazyti ar ir toliau milteliais, kas man labai patinka
esu pasimetus, nesinori nuplikti po kiek laiko 

Jei kirpeja gerai padazo, nepertepa dar karta jau dazytu plauku ir netrupa, tai ir dazyk toliau, saugok, drekink. Kiekvienas plaukas individualus, kenkia viskas siame gyvenime