Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN-13 tema

QUOTE(simasta @ 2010 11 06, 20:58)
Mes tik vakar iš ten, pagaliau namučiuose  wub.gif
Mokėjom 35Lt už parą  4u.gif

sveikinu,pagimdzius. 4u.gif 4u.gif 4u.gif gal gali papasakoti kaip praejo gimdymas ar pati gimdei ar cp dare? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2010 11 08, 17:30)
Man su pirmu teko gulėt už 50, o su antru už 35 smile.gif Tai toji už 50 yra tuoletas ir dušas, o toj už 35 tik tuoletas.

mes gyvenom 301 palatoje už 35lt. Joje buvo ir tualetas ir dušas. Tik palata nedidelė. Kitoje mokamoje neteko lankytis, bet draugė lankė mane ir po trijų savaičių gimdė tai gavo šeimyninę palatą už 50lt. ji sakė, kad palata buvau daug didesnė, TV, daugiau sėdimų vietų svečiams priimti, aišku wc, dušas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ablydute: 08 lapkričio 2010 - 21:03
Merginos gal kuri galit i az parasyti akuseres kontaktus su kuria galima is anksto susitarti del gimdymo KGM?

Atsakyti
QUOTE(Ramja @ 2010 11 05, 15:56)
Jai pati važiuosi į priimamąjį ir sakysi, kad skauda  - aišku guldys į patologinį be siuntimo. Tačiau jai pernešiosi, tavo gydytoja rašys siutimą ir su juo važiuosi gultis į patologinį. Šiaip jai neklystų, pernešioti leidžia 10 dienų (jai viskas gerai).

as pernesiojau 7 dienas. penkta pernesioji diena buvau kas ginekologe ir pasiskundziau kad maziau jauciu judesiu, tai iskart liepe vaziuoti i GN ir jokio siuntimo negavau. mane pagulde ir nieko nedare tik ziuredavo ar viskas gerai. po 2 dienu mazyle pati pasibelde wub.gif

Klp GN niekam nieko nedavem ir viskas praejo thumbup.gif siaip nedavem nei per pirma nei per antra gimdyma cool.gif
Atsakyti
Po gimdymo praėjo metai. Tačiau ir šiai dienai jo nepamirštu verysad.gif ( savo istoriją aprašiau anksčiau). Buvo tikras košmaras, o gimdymas nebuvo pirmas.
Mano mažyliui į pasaulį padėjo ateiti akušerė Žaneta Stonkuvienė. Daugiau pas ją nenorėčiau gimdyti schmoll.gif
Gal ji buvo pervargusi (buvau jau paskutinė gimdyvė jos pamainoje, kuri jau baiginėjosi), tačiau labai jautėsi požiūris: aš pati pagimdžiau du vaikus, tai pagimdysi ir tu. Ji pasisiūlė pasilikti po darbo ir priimti gimdymą (aišku už atlygį) Akušerė pagal pilvuką nusprendė, jog mažylis bus nedidutis, tačiau jis svėrė virš 4 kg. Akušerė nekirpo, nors mažius buvo užstrigęs, labai prašiau, šaukiau, verkiau (ko nebuvo per pirmą gimdymą). Per sąrėmius ji užkišusi pirštą tempė, kad kuo greičiau plyščiau. Skausmas buvo nepakeliamas... Susiuvo tragiškai. Teko siūti ir po pirmojo gimdymo, tačiau susiuvimų nėr ko lyginti - pirmojo gimdymo metu susiūtos vietos net nesijaučia, o dabar....

Paslapčia pasavoju apie trečią mažylį, tačiau taupyčiau litukus ir tarčiausi su gydytoju dėl CP.

Nepykti, būsimos mamytės, už tokios nuotaikos įliejimą į šią temą, tačiau atsiminimai tikrai ne kokie. verysad.gif O pogimdyviniame skyriuje visas personalas thumbup.gif
Atsakyti
laba, as gyvenu nuo klaipedos 130km, man ryt terminas, ai zadu lekti i klaipeda, tai manau ten iskarto mane ir guldys?
ka reikia is dokumentu turet unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsiaplauke112 @ 2010 11 12, 08:52)
laba, as gyvenu nuo klaipedos 130km, man ryt terminas, ai zadu lekti i klaipeda, tai manau ten iskarto mane ir guldys?

O kodel galvoji kad taip ir paguldys ar taip gine pasake ar planinis cp numatytas. Vaziuojant i logonine reikia tureti sodros pazymejima nesciosios kortele nezinau jei be gimdymo veiklos vaziuosi tai gal dar siuntima is gines.
Atsakyti
Pirma vaikiuka pries penkis metus gimdziau. Tai tos gimdyklos netaip graziai atrode , kaip praeitoje temoje nuotraukytese parodytos. Noreciau merginu paklausti tokio techninio dalyko ar tos lovos gimdyklose turi atramas kojom kaip gin.kedes ir ar yra is sonu kur rankom uzsitverti?
.
Atsakyti
QUOTE(tamsiaplauke112 @ 2010 11 12, 09:52)

As ka tik gydytojos, man terminas kt penktad. Tad jei iki to laiko nepagimdysiu liepe pasirodyt pas ja ir pasakys ka toliau daryt. Tad nemanau, kad suejus terminau jau reikia lekti i ligonine, tuo labiau, kad pacios zinom kaip su tais terminais. Geriausia pasiklausti savo gydytojos kas ir kaip, kad paskui nereiktu tuos 130 km atgal vaziuoti:)
Atsakyti
QUOTE(juscike @ 2010 11 12, 00:36)
As ka tik gydytojos, man terminas kt penktad. Tad jei iki to laiko nepagimdysiu liepe pasirodyt pas ja ir pasakys ka toliau daryt. Tad nemanau, kad suejus terminau jau reikia lekti i ligonine, tuo labiau, kad pacios zinom kaip su tais terminais. Geriausia pasiklausti savo gydytojos kas ir kaip, kad paskui nereiktu tuos 130 km atgal vaziuoti:)

matai as treciadieni pas ginekologe buvau tai jin man siuntima jau gultis i ligonine dave g.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsiaplauke112 @ 2010 11 12, 14:46)
matai as treciadieni pas ginekologe buvau tai jin man siuntima jau gultis i ligonine dave g.gif

Tada klausyk gydytojos:) Sekmes
Atsakyti
QUOTE(juscike @ 2010 11 12, 00:50)
Tada klausyk gydytojos:) Sekmes

na laukiam rydienos mb po darbo ves i klaipeda... tikiuos susitiksiu greitai su mazaja ax.gif
Atsakyti