Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN-13 tema

QUOTE(Baziute @ 2010 11 12, 13:12)
Pirma vaikiuka pries penkis metus gimdziau. Tai tos gimdyklos netaip graziai atrode , kaip praeitoje temoje nuotraukytese parodytos. Noreciau merginu paklausti tokio techninio dalyko ar tos lovos gimdyklose turi atramas kojom kaip gin.kedes ir ar yra is sonu kur rankom uzsitverti?
.

tos lovos ten išsilanksto, viską akušerė paruošia prieš pat gimdymą, kai jau reikia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Baziute @ 2010 11 12, 14:12)
Pirma vaikiuka pries penkis metus gimdziau. Tai tos gimdyklos netaip graziai atrode , kaip praeitoje temoje nuotraukytese parodytos. Noreciau merginu paklausti tokio techninio dalyko ar tos lovos gimdyklose turi atramas kojom kaip gin.kedes ir ar yra is sonu kur rankom uzsitverti?
.

Jau atsakė smile.gif Lovos išsiardo, rankom įsikibti yra šonuose atramos (jos visą laiką yra).
Atsakyti
Nepirma karta bet vistiek neramu. blush2.gif Pirma karta lova turejo strypus per visa savo ilgi ir zemai. Buvo labai patogu tvirtai isikibti. Gal perdaug jaudinuosi ir planuoju i prieki . doh.gif Reiktu ramintis blink.gif . Aciu merginos uz komentarus.
Atsakyti
QUOTE(Baziute @ 2010 11 13, 16:53)
Nepirma karta bet vistiek neramu. blush2.gif Pirma karta lova turejo strypus per visa savo ilgi ir zemai. Buvo labai patogu tvirtai isikibti. Gal perdaug jaudinuosi ir planuoju i prieki .  doh.gif  Reiktu ramintis blink.gif . Aciu merginos uz komentarus.

aš pirmą irgi gimdžiau 2005m, o antrą šiemet, viskas labai gerai ir patogu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baziute @ 2010 11 13, 17:53)
Nepirma karta bet vistiek neramu. blush2.gif Pirma karta lova turejo strypus per visa savo ilgi ir zemai. Buvo labai patogu tvirtai isikibti. Gal perdaug jaudinuosi ir planuoju i prieki .  doh.gif  Reiktu ramintis blink.gif . Aciu merginos uz komentarus.

Panašiai tokie strypai ir yra. Lovos šonuose žemai gana. Tikrai patogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsiaplauke112 @ 2010 11 12, 09:52)
laba, as gyvenu nuo klaipedos 130km, man ryt terminas, ai zadu lekti i klaipeda, tai manau ten iskarto mane ir guldys?
ka reikia is dokumentu turet unsure.gif

labas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kaip kazkas rase turek sodros pazymejima ir nesciosios kortele. tu jau uri siuntima tad drasiai vaziuok, as jo neturejau, bet vistiek vaziavau ir viskas buvo tvarkoj, jiems neiskyla klausimu kodel negimdai savam mieste, nes pagal LR istatymus pacios nestuke.gif gali pasirinkti bet kuriuos gimdymo namus.
4u.gif 4u.gif lauksim lialiaus
Atsakyti
Mergaites Help, negi nei viena nezinote jokios akuseres kontaktu su kuria butu galima susitarti del gimdymo KGN?

Atsakyti
Sveikos mano data vis artėja o aš pradedu mėtytis iš pradžių norėjau samdytis gydytoją, po to nusprendžiau kad nereik. Dabar galvoju apie akušerę, bet irgi nenusprendžiu. Tai norėčiau tokios informacijos, kurios nesitarė, o davė nuvažiavusios kiek davėt? Kam davėt tik akušerei ar jei leidotes epidūrą ir anesteziologui? Jei nenorit detalizuot čia parašykit į až labai ačiū 4u.gif
Ir dar gal kas turi parduot epidūro rinkinį
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2010 11 16, 23:30)
Sveikos mano data vis artėja o aš pradedu mėtytis iš pradžių norėjau samdytis gydytoją, po to nusprendžiau kad nereik. Dabar galvoju apie akušerę, bet irgi nenusprendžiu. Tai norėčiau tokios informacijos, kurios nesitarė, o davė nuvažiavusios kiek davėt? Kam davėt tik akušerei ar jei leidotes epidūrą ir anesteziologui? Jei nenorit detalizuot čia parašykit į až labai ačiū 4u.gif

Abu gimdziau nesitarus, abu buvo CP. Pirmasis gimdymas praejo idealiai, ne lito niekam neisleidau, o va antrajuo kartu galejau anestezologui duoti nes nuskausmino tragiskai prastai, per puse operacijos teko uzmigdyti nes nejo kesti skausmo. O siaip akuseres buvo labai malonios ir be pinigu, tr 4u.gif ecia karta kai reiks tikrai duosiu anesteziologui, o daugiau kazin kam ar reikia. Mano nuomone
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2010 10 20, 14:02)
Prieš dvi savaites teko ir man atsidurti Klaipėdos GN-iš pradžių nėštumo patologijos skyriuje, o paskui jau po CP ir pogimdyviniame skyriuje.Ir ką galiu pasakyti: patologinio akušerės vien prisiminus siaubą kelią,ypatingai viena- metų apie 60, o vis dar -ytė  wacko.gif Jei moteriai,atvažius gimdyti reikia vaikščioti nuo tokių darbuotojų verkenčiai,tai baisu.Vos vyrą sulaikiau,kad nelėktų jau pas skyriaus vedėją,nes tiek betrūko. To negaliu pasakyti apie gydytojus.Teko susidurti su Rauba ir Juknevičiene-  thumbup.gif
O apie pogimdyvinį skyrių-vien šilti ir geri prisiminimai-personalas superinis  thumbup.gif

Jukneviciene mane operavo antra karta, nesiskundziu nei bendrabimu nei atliktu darbu ir viskas man nekainavo nieko.
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2010 11 16, 23:30)

Pas mane yra atlikęs epidūro rinkinys,nes nperireikė-buvo CP. Tik kad aš ne pačioje Klaipėdoje,nors penktadienį būsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2010 11 16, 22:30)

Gimdziau su nieku nesitarus cia buvo 2008 kai nuvaziavom sesta buvo viena pamaina vyras pasiteravo ar jus priimsit?sako ne ateis kita as jus supazindinsiu atvede ir vyras i kisene ikiso 200lt sako kad viskas sklandziau butu ji imti nenorejo bet MB primigtynai reikalavo. Tai va. Nuskausminimu nereikejo gydytoja per gimdyma atejo pasedejo ant kedutes ir viskas.
Atsakyti