as irgi noreciau anuliuoti baznytine santuoka su pirmu vyru, bet...
Musu situacija tokia. As esu staciatikiu tikejimo, mano vyras katalikas. Esu jam antra zmona. Su pirmaja jis turi priemes santuokos sakramenta. Bet.... Kadangi staciatikiu baznycia leidzia tuoktis tris kartus, po ilgo pokalbio su musu kunigu mus sutuoke staciatikiu baznycioje..... Esu tikintis zmogus todel negaliu ramiai gyventi zinodama, kad mano vyras turi dvi zmonas
Nezinau kodel ryzausi eiti baznycia.. Nezinau ka bandeme apgauti. Su vyru pakalbejome ir nusprendeme kad si reikala reikia butinai sutvarkyti. Todel nusprendeme, kad jis prades ta procesa. Klausimas ar musu santuoka gali buti anos santuokos anuliavimo priezastis? Ar gali buti priezastis tai kad jie tuokesi ne savo parapijoje, o tiesiog pasirinktoje baznycioje? (tais laikais i tai niekas nekreipe demesio) Ar gali buti priezastis tai, kad jie tuokesi labai jauni 18m iskart po mokyklos ir nelabai suprato ka jie po galais daro, nes tuokesi is reikalo
Tema merdinti, bet jei kas atsakys busiu labai dekinga
Tema merdinti, bet jei kas atsakys busiu labai dekinga
QUOTE(Aiva. @ 2006 01 24, 17:51)
noreciau susituokti baznycioje, taciau busimas vyras jau yra priemes santuokos sakramenta. zinau, kad ji galima anuliuoti, jei tai patvirtina baznycios tribunolas. del ko santuoka galia anuliuoti arba ne? ar kas nors esate su tuo susidure?
mane baznycia isskyre,bet mes vaiku neturejome,todel ir isskyre greitai,na per kokius 2 metus nuo pareiskimo pridavimo,o kai yra vaikai,tai sako kad sunkiau trputi..