Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(linamog @ 2010 11 11, 17:36)

QUOTE(DiJuKe* @ 2010 11 11, 17:53)
lauksim, nes ir as i ja akis spiginu

Na tai rodausi blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *grazuolyte*: 11 lapkričio 2010 - 20:52
[quote=*grazuolyte*,2010 11 11, 20:50]

Trumpoka
Atsakyti
[quote=pupen,2010 11 11, 22:04]
[quote=*grazuolyte*,2010 11 11, 20:50]
Trumpoka
[/quote]
Trumpoka, bet man tai patinka. Nors vienintelė suknelė kurios netrumpinu. ax.gif

Atsakyti
[QUOTE]
[/quote]
Trumpoka, bet man tai patinka. Nors vienintelė suknelė kurios netrumpinu. ax.gif[/QUOTE]

O man tai grazi sita jusu suknele, o svarbiausia, kad jums paciai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 11 11, 22:50)
Na tai rodausi  blush2.gif

tik kai taip stovit nesimato tu visu paraukimu, siaip graziai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LUKASNOJUS @ 2010 11 11, 16:52)
na tikrai nerizikuociau...kiek teko surizikuoti tai gavau skarmalus kuriuos teko ismesti... doh.gif kad kartais raso kad ir nauji, be defektu ir jokio paminejimo, o gauni nunesiotus , suplysusius ar kt brokuotis rubus, su kuriais tenka atsisveikinti.Dabar perku is kitur. smile.gif nes mjr labai nusivyliau verysad.gif

Ane blink.gif Blem.. nu dabar net baisu pasidare pirkt is ten.. kiek esu pirkusi.. viska gavau nauja, su etiketem net.. nu o va kaip pasirodo gali but.. doh.gif
Dabar is ten laukiu 3 megztuku.. nu ziuresim ka gausiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 12, 00:11)
Ane  blink.gif  Blem.. nu dabar net baisu pasidare pirkt is ten.. kiek esu pirkusi.. viska gavau nauja, su etiketem net.. nu o va kaip pasirodo gali but.. doh.gif
Dabar is ten laukiu 3 megztuku.. nu ziuresim ka gausiu  unsure.gif

Teko man is ju matyt labai puikios bukles rubu, bet siaip gi jie pardavineja tai, ka VS klientai grazina, tai gali visko papult, nes grazint galima ir nesiota ruba, o ir laikas labai neribojamas (galima ir metu senumo grazint).
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2010 11 11, 16:43)
Is foto atrodo gerai. Pre-owned gali reiksti ir matuotas. As imciau.

Bet foto juk paprastai daroma viena, o paskui naudojama kruvai tu paciu daiktu, neziurint i dydi ir bukle.

QUOTE(Irmama @ 2010 11 11, 20:56)
o kodel taip pigu g.gif is cia unsure.gif

Todel, kad cia parduoda i VS grazintus rubus (ir nebutinai nauji jie bus: gali but nubege akys, istepti pudra/dezodorantu, nesioti, suplyse ir pan).
Atsakyti
QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 11 11, 21:50)
Na tai rodausi  blush2.gif
user posted image

Na va nespejau pamatyti, gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 12, 05:19)
Teko man is ju matyt labai puikios bukles rubu, bet siaip gi jie pardavineja tai, ka VS klientai grazina, tai gali visko papult, nes grazint galima ir nesiota ruba, o ir laikas labai neribojamas (galima ir metu senumo grazint).

As visa tai zinau mirksiukas.gif kai perku skaitau aprasyma.. O be to man dar vat atrodo.. jeigu tas pats pas juos rubas kainuoja tarkim 5,99 .. o kitas toks pats tarkim 25$.. tai aisku, kad su tuo uz 5,99 buas kazkas negerai.. ax.gif Todel geriau rinkstis brangesni rolleyes.gif Tik jis vistiek bus daug kartu pigesnis negu VS puslapy.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 12, 10:22)
As visa tai zinau  mirksiukas.gif  kai perku skaitau aprasyma.. O be to man dar vat atrodo.. jeigu tas pats pas juos rubas kainuoja tarkim 5,99 .. o kitas  toks pats tarkim 25$.. tai aisku, kad su tuo uz 5,99 buas kazkas negerai.. ax.gif Todel geriau rinkstis brangesni  rolleyes.gif Tik jis vistiek bus daug kartu pigesnis negu VS puslapy.. ax.gif

Buna kai ilgai neparsiduoda daro jie nukainavimus, svieziai gautus rubus deda naujas kainas nors kaina labai skiriasi tokio pat rubo.Zinoma galima gauti ir naujus idealius rubus.
As kelis gavau gerus, bet dauguma papuole, kurie keliavo i konteineri.Pvz uzsissakiau pora paltuku , tai kai gavau vos soka negavau doh.gif o mokejau gana nemazai.Viduj pamusalas ties rankovemis, ties uzpakaliu suplyses, uzpakalis issedetas, susivele- matosi kad ne vienus metus nesioti kad taip nunesioti doh.gif o aprasyme buvo kad nauji doh.gif ir per paypal bandziau kelti disputus ir claimus ir nieko nelaimejau, nes rubai atgal nepriimami doh.gif ir pinigeliu negrazino.Dar silkine bliuskute buvau uzsisakius tai taip pat buvo su prakaituotom pazastim , o per siules issitampe,ciut ne kiaurarastis, matosi kad moteriske stamnbesne nesiojo ir jai bliuskute buvo mazoka.Na cia tik keletas pvz ax.gif Tai man pirkimas ir mjr tas pats kaip loterija ir daugiau nerizikuoju.
Atsakyti
QUOTE(LUKASNOJUS @ 2010 11 12, 09:32)
Buna kai ilgai neparsiduoda daro jie nukainavimus, svieziai gautus rubus deda naujas kainas nors kaina labai skiriasi tokio pat rubo.Zinoma galima gauti ir naujus idealius rubus.
As kelis gavau gerus, bet dauguma papuole, kurie keliavo i konteineri.Pvz uzsissakiau pora paltuku , tai kai gavau vos soka negavau  doh.gif o mokejau gana nemazai.Viduj pamusalas ties rankovemis, ties uzpakaliu suplyses, uzpakalis issedetas, susivele- matosi kad ne vienus metus nesioti kad taip nunesioti doh.gif o aprasyme buvo kad nauji doh.gif ir per paypal bandziau kelti disputus ir claimus ir nieko nelaimejau, nes rubai atgal nepriimami doh.gif ir pinigeliu negrazino.Dar silkine bliuskute buvau uzsisakius tai taip pat buvo su prakaituotom pazastim , o per siules issitampe,ciut ne kiaurarastis, matosi kad moteriske stamnbesne nesiojo ir jai bliuskute buvo mazoka.Na cia tik keletas pvz  ax.gif Tai man pirkimas ir mjr tas pats kaip loterija ir daugiau nerizikuoju.

Man kazkaip visi rubeliai kiek is ten pirkau tai labai geri pasitaike...Pirkau ir paltuka, kuris buvo naujas su atsargine saga...ir suknuciu nemzai..ai tik vienas megztukas buvo truputuka pasiburbuliaves ir viena suknute, bet tai ne problema nurinkti smile.gif Kazkaip dar neteko nusivilti ir ismesti ruba... Butu gerai, kad ir netektu 4u.gif
Atsakyti
Kaip kam papuola, cia jau tikrai kaip loterija smile.gif
Atsakyti