Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

kai pasikeiciau nicka reikejo garsiai saukt 000189.gif
mjrsale.com ja maciau, man 0 buvo mazas, tai galvoju reiktu 2, o gal net 4, tai tau galvoju 4 arba 6 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 11 14, 01:28)
kai pasikeiciau nicka reikejo garsiai saukt 000189.gif
mjrsale.com ja maciau, man 0 buvo mazas, tai galvoju reiktu 2, o gal net 4, tai tau galvoju 4 arba 6  blink.gif

4u.gif gal 4 geriau, nes 6 gal nebutu per liemeni grazu g.gif

o gal padet atrast man ja galit kas nors doh.gif nezinau jos anglisko pavadinimo, o labai labai noriu, gal matet kas nors gal parduoda arba kazkur nete atrast parsiisust doh.gif bet man gruodzio 1d jau reiktu turet unsure.gif kazi ar imanoma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2010 11 14, 02:14)
4u.gif gal 4 geriau, nes 6 gal nebutu per liemeni grazu  g.gif

o gal padet atrast man ja galit kas nors  doh.gif nezinau jos anglisko pavadinimo, o labai labai noriu, gal matet kas nors gal parduoda arba kazkur nete atrast parsiisust  doh.gif bet man gruodzio 1d jau reiktu turet  unsure.gif kazi ar imanoma  unsure.gif

http://www.mjrsales....dress-sz-4.html cia yra ta suknele 4dydzio. kaina nedidele, o ir raso, kad dezodorantuo zymes tik. Bet jei siustis tai iki gruodzio 1 ateit nespetu tikrai, prasideda sventinis pamisimas umn.gif

pas madmuzele maciau tik 8 dydis yra unsure.gif
Atsakyti
8 dydis jau didelis turbtu bus jei per klubus 92-93, per leimeni 66, per krutine 89-90 g.gif

o kas dar pirko ta suknute, lyg savita1 (ar ji dar lankosi???) ar tai linamog, niu kazkas dar ja pagavus buvo ri parsisiunte, gal sakau parduotu man doh.gif nes labai labai reikia, o laiko ieskot nelabai turiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2010 11 14, 01:14)
4u.gif gal 4 geriau, nes 6 gal nebutu per liemeni grazu  g.gif

o gal padet atrast man ja galit kas nors  doh.gif nezinau jos anglisko pavadinimo, o labai labai noriu, gal matet kas nors gal parduoda arba kazkur nete atrast parsiisust  doh.gif bet man gruodzio 1d jau reiktu turet  unsure.gif kazi ar imanoma  unsure.gif

Nespes atkeliauti iki gruodzio 1d unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 11 14, 12:56)
Nespes atkeliauti iki gruodzio 1d  unsure.gif

Ir as manau, kad nespes ax.gif siulyciau pavaikscioti po parduotuves, gi nera si suknele kazkuom ypatinga, ,manau tikrai galima butu rast grazesniu mirksiukas.gif
Atsakyti
sakykit,merginos,o skurinukes taip pat padidina krutine,kaip stebuklai ar jos tokios skystos ir nieko nesukelia?aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 11 14, 00:49)
http://www.mjrsales....dress-sz-4.html cia yra ta suknele 4dydzio. kaina nedidele, o ir raso, kad dezodorantuo zymes tik. Bet jei siustis tai iki gruodzio 1 ateit nespetu tikrai, prasideda sventinis pamisimas  umn.gif

pas madmuzele maciau tik 8 dydis yra  unsure.gif

As turiu sia suknute 6 dydi su ismatavimais 88-72-95, tai ji man gera... Krutine tilptu truputi ir didesne, per liemeni taip pat.. bet va per klubus tai pats tas (aisku gal pora cm ir nieko nepakeistu mirksiukas.gif ) Meziaga jos tokia storoka ir atrodo ji seksuliai, labai atvira krutine smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guoda: 14 lapkričio 2010 - 13:47
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 11 14, 13:56)
Nespes atkeliauti iki gruodzio 1d  unsure.gif

as ir taip amnau, bet gal kas parduos saviske doh.gif tikiuos, kad kazkas man parduos doh.gif blush2.gif jei uzmatysit kur nors, tai rekit gaaaarsiai bigsmile.gif blush2.gif

QUOTE(Viktorija69 @ 2010 11 14, 14:52)
Ir as manau, kad nespes  ax.gif siulyciau pavaikscioti po parduotuves, gi nera si suknele kazkuom ypatinga, ,manau tikrai  galima butu rast grazesniu  mirksiukas.gif

as nemegstu vaiksciot po parduotuves blush2.gif laaabai enmegstu ir ten nieko nerandu blush2.gif todel laaabai noriu sios suknes biggrin.gif

QUOTE(ingaul @ 2010 11 14, 15:42)
sakykit,merginos,o skurinukes taip pat padidina krutine,kaip stebuklai ar jos tokios skystos ir nieko nesukelia?aciu uz atsakymus

skurinukes nepadidina, bet labai graziai sustato krutine, labai patogios ir tikrai graziai krutine su jom atrodo 4u.gif

Atsakyti
Anile, neturiu tokios suknios, ir gabaritai musu gerokai skiriasi. ax.gif
Atsakyti
linamog 4u.gif

na gal rasiu dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 11 14, 14:42)

skystos nera, bet kaip stebuklai nepadidina mirksiukas.gif
O siaip skurinukes mano megstamiausi liemenukai smile.gif
Atsakyti