Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

i 
Victoria Secret išparduotuvė čia.
Forume dėt skelbimų negalima.
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 12, 10:22)
As visa tai zinau  mirksiukas.gif  kai perku skaitau aprasyma.. O be to man dar vat atrodo.. jeigu tas pats pas juos rubas kainuoja tarkim 5,99 .. o kitas  toks pats tarkim 25$.. tai aisku, kad su tuo uz 5,99 buas kazkas negerai.. ax.gif Todel geriau rinkstis brangesni  rolleyes.gif Tik jis vistiek bus daug kartu pigesnis negu VS puslapy.. ax.gif

Visko pasitaiko, kad ir tie pigieji geresni uz brangius. Nezinau tiksliai pagal ka jie skirsto.

O siaip reiketu dar ir i VS puslapi uzsukt pries uzsisakant is mrjsales brangesni kazka, nes buna ir VS ispardavimai (arba tuo momentu nuolaidos kazkam), tai ir pigiau gaunasi VS'e pirkt (pvz per sale'us megztukai po $10-20 buvo).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 12, 15:30)
O siaip reiketu dar ir i VS puslapi uzsukt pries uzsisakant is mrjsales brangesni kazka, nes buna ir VS ispardavimai (arba tuo momentu nuolaidos kazkam), tai ir pigiau gaunasi VS'e pirkt (pvz per sale'us megztukai po $10-20 buvo).

Labai teisingas pastebejimas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://www.victorias...name=vsdWrapper
Laba diena, noreciau apie si megstuka info. Ar nepadidintas ir kokia sudetis? Ar vertas demesio? aciu
Atsakyti
QUOTE(megee @ 2010 11 13, 09:21)
Laba diena, noreciau apie si megstuka info. Ar nepadidintas ir kokia sudetis? Ar vertas demesio? aciu

Sudetis parasyta pavadinime ir aprasyme - cotton (medvilne). Bus ploniukas, bet malonus.
Atsakyti
Noriu užsisakyti, bet nieko neišmanau kaip su dydžiais... g.gif

Ar šilko-kašmyro golfiukai didinti? Ar labiau savo dydį imti? Ir kaip kokybė?

user posted image

user posted image

Dar šitas megztukas domina ir bra topas, kažin kaip šių dydžiai, atitinka?

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 12, 16:30)

As perku ir is VS puslapio.. ir tai zinau mirksiukas.gif
Nors man VS puslapy uz kai kuriuos rubus tokios... kainos.. blink.gif Nesuprantu, kodel jie jas taip uzsilauze g.gif
Atsakyti
Mergaites smile.gif ,
tai kaip manot jei lietuvoje nesioja tikra S dydi(labai retai XS)
Tai gal meginti sio megztuko S bandyti?
Nes kiek ziuriu nebeismeta jau XS verysad.gif
http://www.victorias...name=vsdWrapper
Atsakyti
Laba mergaites wub.gif

senai bebuvau ilindus pas jus blush2.gif ax.gif

norejau paklaust gal kas turite parduoti ar matet kas pardavinetu sias suknutes S dydzio, ypac domina ta pirmoji juoda blush2.gif

Atira01 tu turejai ta pirmaja juoda ax.gif ir maciau pardavinejai kazkodel blush2.gif jei dar uzsuki cia blush2.gif pasakyk ar ji tinkama i kaledine paramos svente, i toki oficialu nemaza renginuka ax.gif noriu kazko klasikinio, bet tuo paciu ir grazaus, ne bobisko doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2010 11 13, 21:21)

Anile taigi cia as tongue.gif
suknele pardaviau, nes turejau 0 dydi, buvo mazoka, tai pardaviau. Pati suknele tikrai grazi, medziaga storesne, graziai iremina figura, shopingas man atrodo irgi ja turi.
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 13, 17:25)
As perku ir is VS puslapio.. ir tai zinau  mirksiukas.gif
Nors  man VS puslapy uz kai kuriuos rubus tokios... kainos.. blink.gif  Nesuprantu, kodel jie jas taip uzsilauze  g.gif

Tai ne vien VS uzsideje kainas uz neypatingus rubus....

QUOTE(Anile @ 2010 11 13, 20:21)
Atira01 tu turejai ta pirmaja juoda ax.gif ir maciau pardavinejai kazkodel  blush2.gif  jei dar uzsuki cia  blush2.gif pasakyk ar ji tinkama i kaledine paramos svente, i toki oficialu nemaza renginuka  ax.gif noriu kazko klasikinio, bet tuo paciu ir grazaus, ne bobisko  doh.gif

Pirmoji suknute tikrai labai grazi, nors ir tokia paprasta atrodo. Man apsivilkus ji labai grazi pasidaro ir puikiai tinkama ivairioms sventems/renginiams. Tikrai nera kasdieniska ar tokia darbine. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 11 13, 21:43)
Anile taigi cia as  tongue.gif
suknele pardaviau, nes turejau 0 dydi, buvo mazoka,  tai pardaviau. Pati suknele tikrai grazi, medziaga storesne, graziai iremina figura, shopingas man atrodo irgi ja turi.

doh.gif o as taves niekur neberandu, jau net per paieskas ieskojau doh.gif biggrin.gif wub.gif

o kokio dydzio man reiktu g.gif i S tilpciau kazi blush2.gif

QUOTE(shopingas @ 2010 11 13, 23:19)
Tai ne vien VS uzsideje kainas uz neypatingus rubus....
Pirmoji suknute tikrai labai grazi, nors ir tokia paprasta atrodo. Man apsivilkus ji labai grazi pasidaro ir puikiai tinkama ivairioms sventems/renginiams. Tikrai nera kasdieniska ar tokia darbine.  4u.gif

jetaus paaaanos padekit man ja atrast kaaaa doh.gif man taaaaip jos reikia, mirtinai unsure.gif padekit surast kas parduotu S dydi unsure.gif
Atsakyti