QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 12, 10:22)
As visa tai zinau
kai perku skaitau aprasyma.. O be to man dar vat atrodo.. jeigu tas pats pas juos rubas kainuoja tarkim 5,99 .. o kitas toks pats tarkim 25$.. tai aisku, kad su tuo uz 5,99 buas kazkas negerai..
Todel geriau rinkstis brangesni
Tik jis vistiek bus daug kartu pigesnis negu VS puslapy.. 

Visko pasitaiko, kad ir tie pigieji geresni uz brangius. Nezinau tiksliai pagal ka jie skirsto.
O siaip reiketu dar ir i VS puslapi uzsukt pries uzsisakant is mrjsales brangesni kazka, nes buna ir VS ispardavimai (arba tuo momentu nuolaidos kazkam), tai ir pigiau gaunasi VS'e pirkt (pvz per sale'us megztukai po $10-20 buvo).
QUOTE(shopingas @ 2010 11 12, 15:30)
O siaip reiketu dar ir i VS puslapi uzsukt pries uzsisakant is mrjsales brangesni kazka, nes buna ir VS ispardavimai (arba tuo momentu nuolaidos kazkam), tai ir pigiau gaunasi VS'e pirkt (pvz per sale'us megztukai po $10-20 buvo).
Labai teisingas pastebejimas.

http://www.victorias...name=vsdWrapper
Laba diena, noreciau apie si megstuka info. Ar nepadidintas ir kokia sudetis? Ar vertas demesio? aciu
Laba diena, noreciau apie si megstuka info. Ar nepadidintas ir kokia sudetis? Ar vertas demesio? aciu
QUOTE(megee @ 2010 11 13, 09:21)
Sudetis parasyta pavadinime ir aprasyme - cotton (medvilne). Bus ploniukas, bet malonus.
QUOTE(shopingas @ 2010 11 12, 16:30)
As perku ir is VS puslapio.. ir tai zinau

Nors man VS puslapy uz kai kuriuos rubus tokios... kainos..

Mergaites
,
tai kaip manot jei lietuvoje nesioja tikra S dydi(labai retai XS)
Tai gal meginti sio megztuko S bandyti?
Nes kiek ziuriu nebeismeta jau XS

tai kaip manot jei lietuvoje nesioja tikra S dydi(labai retai XS)
Tai gal meginti sio megztuko S bandyti?
Nes kiek ziuriu nebeismeta jau XS

Laba mergaites
senai bebuvau ilindus pas jus
norejau paklaust gal kas turite parduoti ar matet kas pardavinetu sias suknutes S dydzio, ypac domina ta pirmoji juoda
Atira01 tu turejai ta pirmaja juoda
ir maciau pardavinejai kazkodel
jei dar uzsuki cia
pasakyk ar ji tinkama i kaledine paramos svente, i toki oficialu nemaza renginuka
noriu kazko klasikinio, bet tuo paciu ir grazaus, ne bobisko

senai bebuvau ilindus pas jus

norejau paklaust gal kas turite parduoti ar matet kas pardavinetu sias suknutes S dydzio, ypac domina ta pirmoji juoda

QUOTE(Anile @ 2010 11 13, 21:21)
Anile taigi cia as

suknele pardaviau, nes turejau 0 dydi, buvo mazoka, tai pardaviau. Pati suknele tikrai grazi, medziaga storesne, graziai iremina figura, shopingas man atrodo irgi ja turi.
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 13, 17:25)
As perku ir is VS puslapio.. ir tai zinau
Nesuprantu, kodel jie jas taip uzsilauze 

Tai ne vien VS uzsideje kainas uz neypatingus rubus....
QUOTE(Anile @ 2010 11 13, 20:21)
ir maciau pardavinejai kazkodel
jei dar uzsuki cia
pasakyk ar ji tinkama i kaledine paramos svente, i toki oficialu nemaza renginuka
noriu kazko klasikinio, bet tuo paciu ir grazaus, ne bobisko

Pirmoji suknute tikrai labai grazi, nors ir tokia paprasta atrodo. Man apsivilkus ji labai grazi pasidaro ir puikiai tinkama ivairioms sventems/renginiams. Tikrai nera kasdieniska ar tokia darbine.

QUOTE(veterane @ 2010 11 13, 21:43)
Anile taigi cia as
suknele pardaviau, nes turejau 0 dydi, buvo mazoka, tai pardaviau. Pati suknele tikrai grazi, medziaga storesne, graziai iremina figura, shopingas man atrodo irgi ja turi.

o kokio dydzio man reiktu

QUOTE(shopingas @ 2010 11 13, 23:19)
Tai ne vien VS uzsideje kainas uz neypatingus rubus....
Pirmoji suknute tikrai labai grazi, nors ir tokia paprasta atrodo. Man apsivilkus ji labai grazi pasidaro ir puikiai tinkama ivairioms sventems/renginiams. Tikrai nera kasdieniska ar tokia darbine.

jetaus paaaanos padekit man ja atrast kaaaa