Įkraunama...
Įkraunama...

“Tema apie meilę sau“

QUOTE(Violencija @ 2011 06 16, 14:53)
žinau,kad galės. Pati su tokia nemeilės patirtimi. Bet ...kad išmoktum mylėti,pirma turi pažinti save,ieškoti meilės,ne plazdenimų pilve,bet meilės... O tas tikrai nėra lengva...nes tave nuolat valdo baimės...

Puikiai tave suprantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violencija @ 2011 06 16, 13:32)
Tikriausiai. Jei vaikas nebuvo mylimas tėvų,kurie taip pat nėra jautę meilės,ar galės toks vaikas suaugęs mylėti? Netik kitus,bet ir save? Juk jis net nežino kas yra meilė.

Zmogaus dvasia atpazista meile net tuomet, kai jos nemylejo nei vienas gyvas zmogus, nes zmogaus dvasios pirmaprade esme ir yra meile, auksciausios meiles kurinys .
Kaip jus jaustumetes jei ateitumet ir pamatytumet, kad jusu niekas nelaukia, nepakviecia uzeiti vidun, nekreipia i jus jokio demesio, nemato jusu, o kai pamato, visaip parodo, kad jus nelaukiamas ir nenorimas...? taip jauciasi kiekvienas gyvas zmogus prie savo gyvenimo slenkscio. Is cia ir prasideda baimes "manes nemyli" saknys.

Atsakyti
QUOTE(Violencija @ 2011 06 16, 14:32)
Jei vaikas nebuvo mylimas tėvų, kurie taip pat nėra jautę meilės, ar galės toks vaikas suaugęs mylėti? Netik kitus,bet ir save? Juk jis net nežino kas yra meilė.

Toks vaikas turi atleisti žmonėms iš kurių nejautė meilės. Tada viskas pradės keistis.
Štai gluosnis kalba apie "manęs nemyli". Labai nuostabiai tai atskleidžia L.Viilma knygoje "Mokymas išlikti gyvam". Rekomenduoju paskaityti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2011 06 17, 09:45)
Toks vaikas turi atleisti žmonėms iš kurių nejautė meilės. Tada viskas pradės keistis.
Štai gluosnis kalba apie "manęs nemyli". Labai nuostabiai tai atskleidžia L.Viilma knygoje "Mokymas išlikti gyvam". Rekomenduoju paskaityti.  4u.gif

kaip tik šią knygą ir pradėjau skaityt. Atleist senei atleidau,akmuo nuo širdies nusirideno ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Violencija @ 2011 06 17, 14:22)
kaip tik šią knygą ir pradėjau skaityt. Atleist senei atleidau, akmuo nuo širdies nusirideno ax.gif

Smagu, kad knyga rado kelią pas tave. 4u.gif
Asmeniškai man ta knyga labai daug ką paaiškino, praplėtė turimas žinias...
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2011 06 17, 14:00)
Smagu, kad knyga rado kelią pas tave.  4u.gif
Asmeniškai man ta knyga labai daug ką paaiškino, praplėtė turimas žinias...

knyga įdomi,aš dar mėgstu nepradėjus skaityti praversti knygas,tai temos kaip tik man ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Paskaiciau jusu pasikalbejimus ir prisiminiau irgi viena labai gera knyga. Ko gero ne visiskai tuo paciu kampu ima gydymo aspekta, ten eina kalba apie dvasini gydyma - vaikysteje, jaunysteje patirtus suzeidimus, kaip tai atsiliepia gyvenime ir kaip gelbetis. Knyga prancuzes psichologes. Ten pateikiama daug realiu pavyzdziu. Zodziu vertinga knyga. Mano rate labai populiari. Vadinasi "Gelmiu evangelizavimas" , autore Simone Pacot
4u.gif
Atsakyti
žinau,kad galės. Pati su tokia nemeilės patirtimi. Bet ...kad išmoktum mylėti,pirma turi pažinti save,ieškoti meilės,ne plazdenimų pilve,bet meilės... O tas tikrai nėra lengva...nes tave nuolat valdo baimės...

QUOTE(LinguLingu @ 2011 06 16, 15:23)
Puikiai tave suprantu  smile.gif

Aš irgi puikiai suprantu smile.gif Ir kaip sekasi paleisti tas baimes?

Sveikos, kaip sekasi (mokytis) save myleti? Ar per vasarą pasikeitė kas bigsmile.gif
Atsakyti
Tai kaip gi sekasi mylėti, žmonės? smile.gif g.gif

QUOTE(Auksaranke7 @ 2011 09 01, 23:36)

Aš irgi puikiai suprantu smile.gif  Ir kaip sekasi paleisti tas baimes?

Sveikos, kaip sekasi (mokytis) save myleti? Ar per vasarą pasikeitė kas bigsmile.gif

Atsakyti
Vidinė moters būklė didele dalimi sąlygoja vyro elgesį. Ar girdėjote išsireiškimą: "Kilni moteris išsiskiria ne tuo, kaip ji pati elgiasi, o tuo, kaip su ja elgiasi vyrai". Vadinasi, taktinį vyro elgesį sąlygoja moteris, o strateginį moters elgesį - vyras. Išorinė ir vidinė šeimos būklė priklauso nuo abiejų. /Lazerevas/

Ar galima tai sulyginti su meile sau?
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2011 10 30, 15:02)
Ar galima tai sulyginti su meile sau?

Žinoma.
Atsakyti
Kuris kelias tiesesnis? (cia kaip klausimas, kuris medis zalesnis.. smile.gif )
-pirmaiusia stengtis pamilti kitus ir ilgainiui pamilsi Save ar
-pirmiausia norėti pamilti Save ir pamažu mylėsi visus kitus?

Klausimo formuluotė gali pasirodyti kebloka, bet klausimas,manau, aiskus.
Kaip manot?
Atsakyti