Įkraunama...
Įkraunama...

“Tema apie meilę sau“

Turiu vieną klausimėlį 4u.gif atleiskite, jei kažkur praleidau šią esminę mintį. Kaip tapti save mylinčia, bet ne savimyla? Man atrodo, kad tarp šių savokų tokia plonytė riba..
Atsakyti
kaip man reikejo sios temos bigsmile.gif aciu aciu aciu uz mintis jusu,susideliojo viskas i stalcius ir zinau ka turiu daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2011 05 18, 23:24)
kaip man reikejo sios temos  bigsmile.gif aciu aciu aciu uz mintis jusu,susideliojo viskas i stalcius ir zinau ka turiu daryti 4u.gif

svarbu,kad radai,ką tau reikėjo - ir eisi tuo keliu 4u.gif
Atsakyti
Ant tavęs gali kad ir vežimą šiukšlių užpilti, bet kai myli save ir gerbi, visa tai kaip nuo žąsies vanduo...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 05 19, 10:58)
Ant tavęs gali kad ir vežimą šiukšlių užpilti, bet kai myli save ir gerbi, visa tai kaip nuo žąsies vanduo...

gal cia ne tiek meile, kiek tikejimas savimi, savo pasirinkimu ...?
Atsakyti
Dazna ryta vesdama vaika i darzeli matau auksciausia meiles sau lygi: stovi vyrukas 35+ uzsivilkes oranzine liemene su musu rajona administruojancios imones logotipu. Visas saunus, rankos kisenese, o salia kibiras. Uz keliu zingsniu moteris (be liemenes) beveik pensijinio amziaus, suvargus, sluoja saligatvius. Priena tas vyrukas vis prie jos, pakisa kibira kad susemtu siuksles ir toliau stovi, dargi merkia aki moterim. Dar jis man pamirkses, uzmausiu ta kibira jam ant galvos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 05 19, 11:33)
gal cia ne tiek meile, kiek tikejimas savimi, savo pasirinkimu  ...?

Žinoma, dar ir tai.
Išties tos, kurios tas šiukšles ant tavęs pila, dažnai net nežino, kad jos pačios yra tik aukos...
Atsakyti
Cituoju:
"Mylėti savo ego?
Visi pakylėtieji mokytojai vienu balsu aiškina – mylėk save. Tu gali mylėti kitus ir kiti gali mylėti Tave ne daugiau, negu Tu myli save.
Taigi, kol mes negalim identifikuoti savęs kaip Tikrojo AŠ, mes suprantam save, kaip ego. Priešintis tam, kas mums nepatinka mumyse, tai reiškia stiprinti savyje nepatinkančius dalykus.

Tai ką daryti?

Transformuoti.

Kaip?

Apglėbti viską, kas nepatinka, prisiglausti, kaip prie paties brangiausio žmogaus, užlieti tai savo nuoširdžiausia meile ir ištirpinti tai joje. Meilė purvą paverčia auksu, trūkumą – pranašumu, skausmą – palaima.

Mylėkite savo ego tokį, koks jis yra. Meilė ir meditacija daro stebuklus. Jūsų ego tampa Jūsų pagalbininku kelyje į nušvitimą.

Ačiū Dieviškumui!
Robertas Karvauskas"

Atsakyti
O is kur ta nemeile sau? Visa tai parsinesam is vaikystes?
Atsakyti
QUOTE(Taure @ 2011 06 16, 13:28)
O is kur ta nemeile sau? Visa tai parsinesam is vaikystes?

Tikriausiai. Jei vaikas nebuvo mylimas tėvų,kurie taip pat nėra jautę meilės,ar galės toks vaikas suaugęs mylėti? Netik kitus,bet ir save? Juk jis net nežino kas yra meilė.
Atsakyti
QUOTE(Violencija @ 2011 06 16, 13:32)
Tikriausiai. Jei vaikas nebuvo mylimas tėvų,kurie taip pat nėra jautę meilės,ar galės toks vaikas suaugęs mylėti? Netik kitus,bet ir save? Juk jis net nežino kas yra meilė.

Gales...atminkim jog kiekvienas ateinam i ta ir tokia seima, kurioje palankiausios salygos musu augimui bei dvasiniam vystymuisi...
Paprastai aplinkoje atsiranda pavizdziu bei zmoniu, kurie myli bei puoseleja aplinkinius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 16 birželio 2011 - 13:48
QUOTE(LinguLingu @ 2011 06 16, 14:47)
Gales...atminkim jog kiekvienas ateinam i ta ir tokia seima, kurioje palankiausios salygos musu augimui bei dvasiniam vystymuisi...
Paprastai aplinkoje atsiranda pavizdziu bei zmoniu, kurie myli bei puoseleja aplinkinius smile.gif

žinau,kad galės. Pati su tokia nemeilės patirtimi. Bet ...kad išmoktum mylėti,pirma turi pažinti save,ieškoti meilės,ne plazdenimų pilve,bet meilės... O tas tikrai nėra lengva...nes tave nuolat valdo baimės...
Atsakyti